38

анализатор

преди 1 година

До: номер 43 (ZV) "Руснаците тактипно трябва да оставят на укрите храна с отрова,да отрвят и водоизточниците за да се натръшкат като колорадски бръмбари укрите" Така е, прав си. Съгласен съм с тебе. Така постъпват истинските терористи, както казваш. А вече видяхме, че Русия е държава спонсор на тероризма. Така че не бих се учудил. Мерси за предупреждението, мисля че украинското разузнаване ще го има предвид и ще вземе всички нужни мерки!!!

37

Говедо

преди 1 година

За всеки кв.километър урките губят 4+ войника,е,щом им харесва....

36

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на дни е руснаците да каталясат. Всички бягат и се предават. Основната причина е в липсата на заплати на войниците от ДНР и ЛНР.

35

Анонимен

преди 1 година

"Говорител на украинското военно разузнаване заяви, че руските войски масово се предават, тъй като "разбират безнадеждността на положението си"_______Ахахах и един мармот завиваше колата в станиол.

34

анализатор

преди 1 година

До: номер 24 "Май дойде момента Русия да обяви война, а на война като на война" Че нали Русия вече обяви война? Както Адолф Хитлер обяви война на СССР. Аааа... така де. Технически си беше война, не мислиш ли? Руснаците и викаха "Великая Отечественная", ние и викахме ВСВ.А Хитлер я беше обявил като "Специална военна операция "Барбароса"Путин само забрави да и измисли кодово име.Хитлер явно е имал повече въображение...

33

Анонимен

преди 1 година

Вчера е превзета много важна отбранителна линия и украинските сили са на 10 км от Херсон. Харковска област е напълно освободена и вече е обсаден Лиман. В Луганск се вее украинския флаг и никой не смее да го свали. Партизанските отряди в Крим и Луганск разрушават рускита инфраструктора и военни складове.

32

Наблюдател

преди 1 година

Радев, Нинова, Янев и още др. ,,политици" да четат,но наистина да четат, а не да вземат страната на Путинската въърхушка. ДА ЧЕТАТ!!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Положението ми напомня за Освободителната война и битките при Плевен. Как заради генерали-парашутисти и калинки загиват хиляди войници от обединените сили. И сега е същото - от 2 седмици украйнците яко разрушават инфраструктурата за снабдяване /отстъпление и на много хора е било ясно че не се прави за забавление, но

30

Анонимен

преди 1 година

Абсолютното безумие на Кремъл... Това което провеждат руснаците не е военна операция, не е война, ами си е абсолютно вандалско и бандитско нападение над чужда държава - да се руши и троши всичко що може. Това може да го правят само хора, които изпитват неистова омраза към всичко чуждо.

29

Анонимен

преди 1 година

Колко повече ме принуждават медийте да обичам и да пращам за Украйна, толко повече НЕ ЩА, защото съм свободен човек и искам право на ИЗБОР!

28

Калашников

преди 1 година

Генерал Жуков , ако види колко са некадърни руските командири ще се обърне в гроба !

27

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Слава на богинята Атина и Демокрацията! Победа!

26

анализатор

преди 1 година

Сега, когато почнем да гледаме репортажи с пленените руски войници (такива имаше в самото начало на войната), пак ли родните мили русофили ще крещят че това били "артисти", които играели по сценарий на Зеленски? А???

25

Анонимен

преди 1 година

Украинците се бият за родината си Затова ще спечелят тази *** война

24

Путя стратега

преди 1 година

Очаквай най-доброто, подготви се най-зле.

23

бай онзи

преди 1 година

горките ватенки...тегаво е в Путинската мизерия да живееш ...безплатен газ и нямаш пари за нищо друго :) Всички русофилчета при Сталин, дружно да ми-ми кат :)

22

Анонимен

преди 1 година

Да си вземат кафеварките и обратно в азиатската мизерия ...

21

:)

преди 1 година

Нормално..цялото НАТО си излизва техниката там...освен pz 2000 и гепардите + Himars..има още мноооого техника изсипана там ...но това напълно устройва САЩ, а на всичките семейства от Западна Европа пожелавам дъщерите им само чеерни мамбо и талибани да им водят дъщерите...

20

Анонимен

преди 1 година

Май дойде момента Русия да обяви война, а на война като на война - без хуманитарни коридори и всякакви милосърдия. Всъщност точно това им беше и грешката на руснаците...

19

Анонимен

преди 1 година

Е щом говорител на украинското военно разузнаване заявил, требва да и истина!!! Украинец никога не лъже!