83

Анонимен

преди 1 година

МНОГО ВАЖНО КАКВО ПИШЕЛ НЯКАКЪВ СИ ЧАЛГАР С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И РАХИТИЧНА МИСЪЛ ...

82

Анонимен

преди 1 година

Слави,ти си пример за лъжец в политиката.Какво стана с мажоритарните избори?

81

Анонимен

преди 1 година

До 89...Слави се самобичува.Слави се разкайва за това какъв голем лъжец е.И ни разказва от първо лице колко грозно нещо е лъжата.Иначе откъде ще знаае толкова подробности за лъжеца

80

Анонимен..

преди 1 година

Благодаря ти Слави , че ни спаси от нещо отвратително.

79

Читател

преди 1 година

Слави,чети внимателно:Демагогията,лъжата,предателството,подмазването към Борисов,това хората го видяха и гледат,затова ви забиха от първо на последно място в партийните класации.Балабан,е олицетворение на предателство,киевският случай с онази бележка.Станахте зли,разногледи,когато Каримански беше отсвирен от шефския пост в БНБ.То бяха съдилища,прокуратури,Петков и Василев,според итн клакьорите,може да бъдат обвинени и за жестокото наводнение в карловска община.Аут ще сте от НС на 2-октомври.

78

гневни

преди 1 година

сме ние,че ни излъга

77

Анонимен

преди 1 година

Славчо ни върна в първи клас.Там, учителката ,,обичайно както я наричахме ,,другарката" ни насочваше към първите стъпки в прохождащите чавдарчета.Бъдрщите комсомолци и дай Боже , комунисти с книжки.Кълнящи се в първата заповед на вожда ...,,никога не лъжи".Дори когато Гешев те разпитва ,,къде са укритите бойни другари.Тска например Тодор Живков не е излъгал Гешев и е казал цялата истина за другарите си.Така и партията му се е отблагодарила....

76

Boston

преди 1 година

Аз този Учиндолски Боклукго разбирам: по рождение нарцисист, играе си неговата игра , но не мога да разбера неговите мъс * тии Тошко Африкански и Балабански дето му лижат топкиге и Ина Митева онова по средата. Как могат да се поберат в собствената си кожа, с какви очи гледатнай-близките си, роднини, семейство. Политиката не е вечна професия( в един прекрасен ден всичко свършва), но съвеста е вечна, следва те цял живот , повече дори и от собствената ти сянка -и ден, и нощ. Съвеста е до гроб

75

Тони

преди 1 година

Я се разкарай па ти бе Всичките променкаджии сте си нагли лъжци и мошеници Толкова сте ,,възмутени" от лъжеца Киро,че ако влезете е Парламента ще сте в коалиция

74

Щирлиц

преди 1 година

Боже,какво прозрение...Изказано от Буратино,ц,ц...Верваме му,мда.

73

Ангелина

преди 1 година

До Димитър Недков под номер 59- Не той я "изигра" ,според отредената му "роля"и сега продължава една "игра" ,за да прекрачи "бариерата" ,но едва ли?!Мисля ,че на "сивите кардинали" - те вече не са им нужни ,имат си нова "бодра смяна".

72

Ангелина

преди 1 година

Силата е наистина в ИСТИНАТА и тя е само една и ,който казва истината ,няма ,от какво да се притеснява!Въпросът е Слави ,че и ти каза ,че се бориш срещу престъпната клика и корупцията на ГЕРБ ,ДПС и компания ,а всъщност я продължи и се "прегърна " с тях.А ,иначе ,този ,който употреби лъжата дори и един път ,е склонен да я повтори....и така до безкрайност.А ,това ,което си посочил за" лъжа" на Петков ,все още не може да се каже дали е лъжа ,може "утре" да се случи и става истина.

71

ZZ

преди 1 година

Дойче веле писаха, че ако България си избере проруско правителство ще прецака цяла Европа. Точно така и трябва да направим.

70

Анонимен

преди 1 година

Слави още преди година изпя - мъчиш се бориш се и накрая кво. Не е ли по добре да се разбереш с Бойко предварително

69

Анонимен

преди 1 година

Абе Славчо, ти срам нямаш ли изобщо да говориш. Ти, който предаде голяма част от българските граждани, които ти имаха доверие и гласуваха за теб. Скрий се в някоя дупка, защото никой вече не иска да те вижда, нито като политик, нито като певец, какъвто реално никога не си бил.

68

Другаря

преди 1 година

То и ИТН Слави беше срещу ББ ,ДПС, ама се гушнахте заедно за едни пари

67

Анонимен

преди 1 година

Слави цел живот студена пот да те избива от К.П. - игричката разказа на селската ти партия инвалид със закърнял мозък

66

Нерегестриран

преди 1 година

Не желая повече да гледам физиономията на тоз продажен човек. Как го не е срам да се явява пред народа и да ръси само глупости.Дано се приключи с това недоразумение.

65

анонимен

преди 1 година

Ама тоя чалгавия наистина прилича на извънземно. Обърнете повече внимание на главата му от веждите нагоре !

64

Германец

преди 1 година

Отървете го тоя от мъките му. Приспете го. Нали сте християни.