12

Извода

преди 1 година

Другаря *** сложи другарката *** на динена кораа и я засили по пързалката

11

По комунистически

преди 1 година

А когато ядохте кюфтетата що не ревахте. Я питай госпожа "лъжа"

10

Анонимен

преди 1 година

Горкото, чак е излязло е без климатик на слънце, след изборите ще му се налага все по-често, току виж и мотика ще трябва да хваща.

9

Ама защо е

преди 1 година

този рев? Нали вие си го избрахте, вие си го гласувахте, вие му се радвахте като размаха юмручето. От какво сте недоволни? Че няма да пимиришете власт повече начело с техноимпексова?

8

Анонимен

преди 1 година

Радев не беше ли президент на БСП. Сега какво ревете....

7

Гавраиил

преди 1 година

Дано ПРОКЛЯТИЕТО на народа, за злините които му причиниха тези национални предатели и задокеански *** от "ДП" и "ПП" с подръжката на "Столетницата" да ги застигне на поредните избори ! Надявам се те никога повече да НЕ ПРИСТЪПЯТ в Парламента,заради съсипването на българо-руските братски отношения,датиращи от векове !

6

Анонимен

преди 1 година

Нека караме по ред: Вас,БСП-то, кой ви накара да влезете в коалиция с ПП,ДБ,ИТН? Такава комбинация с перушаните от ПП, пишман-политиците и администратори на Сл.Тр. и мушиките на ДБ беше вредна и противопоказна за вас.Вие замълчахте за отказа от газ на Киро П, сетне при изгонването на 70 руски дипломати, а вашият лидер Нинова подписваше разрешение за тежко оръжие и боеприпсаси с/у руснаците.Вие бяхте типична дясна партия в кабинета Петков. Сега пак ли сте (псевдо)лява партия? Друг път!

5

Анонимен

преди 1 година

храни Чорап, да те лае

4

Нане

преди 1 година

Мдааа мирчев... Вие определено, ще се борите за влизане в Парламента... Успех все пак...===)))

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-о1.... От както сме ф нато /сащ/ , народа в Бг не живее добре , добре са политиците , евроатлантиците -0.00001% , бежанците , ромите и държавният апарат , ... всичко останало е , майка плаче !

2

Анонимен

преди 1 година

Който и да дойде на власт , положението ще е същото , ако кривне , го привикват фъф Уашингтън , набиват му канчето , и след като се завърне в Бг , започва да се крие от народа ...

1

Анонимен

преди 1 година

Брадатото комунистче чувало ли е, че в Германия приватизираха ключови обекти от мордорските фирми? Няма полза от преговори с Мутрафонова, еле пък и назначения от Решетников Резидент. Приватизация на Лукойл и приключваме с драмата. Копейкин и БКП - вън от парламента.