27

Анонимен

преди 1 година

Само шарани ходят на българското черноморие.

26

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна инсценировка и пошла история, за този дето не му е харесало си е останал за целият престой нали така, направил една снимка с картоф на нещо дето не се разбира и добавил, че персонала бил украински,а той и думичка не им разбирал. *Копейкин харесва това!

25

Анонимен

преди 1 година

пак ходете на БГ черноморието, щом имате достатъчно пари за вятъра

24

Hoqsan

преди 1 година

Същото ми се случи и в хотел в Албена.. мизерия, мизерия, мизерия... просто тия чужденци/работници им е все тая, не чистят тьотките, не перат като хората, мухъл, плесен и натрупана мизерия.. ама за 4 човека, 5 нощувки all inclusive za 1200лв - такоз'то...

23

От хората

преди 1 година

Някой да ви кара да ходите в тези хотели,че и да си плащате.Да не сте украинци.Жалко за българите,избрали нашето черноморие.

22

Анонимен

преди 1 година

До демокрацията криво ляво говорехме и разбирахме руски, но сега младото поколение.... нищо не разбира! Не могат една украинка да свалят щото те надали говорят английски...

21

Алекс

преди 1 година

Този не знае ли пътя за Гърция?

20

до 18

преди 1 година

В продължение. Номера никой не прави. Парите бих си поискал обратно, ако нещо крайно не ми е харесало (хотелът не ми ги е върнал или ме е настанил в друг подобен без да ме компенсира). Не съм написал долния коментар, но моите виждания са като на човека. Не ти ли хареса някаква услуга и не те ли компенсират, търсиш си правата при издателя на кредитната си карта.

19

пуйката

преди 1 година

Повечето паяци са полезни.

18

до 18

преди 1 година

Моля?! Не ти връща парите банката, а издателят на картата ти. Амекс, Виса, Мастъркард. Не се прави на някакъв всезнайко, много ти се моля. На светлинни години си по грамотност. Просто при тебе такава не вирее. И да, логично е, че всеки хотел прави авторизация на картата ти. И? И в супермаркета правиш същото. Ама няма какво да ти обяснявам- много и "разбираш" работите. Все едно на сляп по рождение да обяснявам какво е жълто. И не, парите няма да ти върнат, ако не ти е харесала баничката...

17

укрофоб

преди 1 година

Щом служителите са украинци, нещата са ясни - предвидима трагедия. Те не са дошли да работят, а да отмъкнат каквото могат и да изкярят няколко месеца почивка на наш гръб. Същия ефект върху обслужването биха имали камериерки бразилеро. Всъщност и те са по-почтени и работливи от зеленската pass-мина.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен бай *** си ти , това на нормалните банки не става в повечето пъти, трябва да имаш доказалства че не си получил каквото искаш, а ти оспорваш сигурно и баничката че не е с вкуса на баба ти от едно време.. имал бил пари пък *** номера прави. Освен това 5 звездните хотели ти прибират кредитната карта или ти им дават ауторизация за ползването й...ама явно не си наясно

15

Анонимен

преди 1 година

Какви права да си потърсят бе.......................как не Вие срам да предлагате такива мръсни стаи..и чак 4 звезди..от небето ли паднаха...За това хората бягат по Гърция или Турция..Управителката...не било истина..аз на х...ли си да вярвам или на камбаната....

14

Петрова

преди 1 година

Вече и украинците не искат да работят за мизерните български заплати. Затова вече ще назначават кучета и котки за пиколо, камериерки и т.н. Васил Велев от ДС е в бизнеса да прави от пръдня - боя. От два напъна пръдня изкарва 10 литра боя /бежова/ - гений!

13

Педро

преди 1 година

Не ходете на българското море за 2-3 години! До тогава пишман капиталистите от комсомола ще фалират и ще дойде истинския капитализъм и демокрация! Засега имаме феодализъм и онанизъм.

12

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си голям мазохист за да отидеш на AllInclusive в България. Най-добрите хотели цена-качество са в Турция. За съжаление пътят си е доста.

11

Анонимен

преди 1 година

Ужасно, какви права имат чужденците тук, и хотел управляват. Това си е чисто безумие, ех тази наша държава, няма на кого да се оплачеш. Страшно, направо абсурдно, но факт - България, ние нямаме права, а някой си руснак или украинец - има, къде се е чуло и видяло това - у нас, само у нас.

10

Анонимен

преди 1 година

Паяците носят щастие!

9

Анонимен

преди 1 година

И този що не се е оплакал на управителката?

8

Звездю

преди 1 година

Е..те за 4**** какво очакват?Да сa отишли в 6****** тогава нивото можеше да е горе долу на 3***)))