47

Анонимен

преди 1 година

Има косми и в баните в хотелите ни . Мен затова ме е гнус да се къпя в хотелите ни, като вляза в банята, когато съм в някой хотел наш.

46

Анонимен

преди 1 година

Така е в нашите хотели в България навсякъде, стаите не се почистват изобщо, не се сменят чаршафите, има косми в стаите в хотелите. Голяма мизерия е в нашите хотели.

45

Анонимен

преди 1 година

На Елените карат чистачките да проверяват дали си сам в стаята и ако си водиш момиче те карат да плащаш за нощувка. Няма повече да стъпя на това ченгесарско място.

44

Анонимен

преди 1 година

Само палатки или къщи за гости в Синеморец.. 15 лева на глава за апартамент с 6 души, безплатна домашно сготвена закуска и ако поръчаш от сутринта и добра вечеря(като количество, брой ястия и качество) за макс. 10 лв. Само че там си поразхождаш 1-2-3-4 км. До плажа,😄.. тъкмо и малко фитнес..

43

Я па Я

преди 1 година

До АнонименТа приключение ли е да хванеш разстройство или да живееш в мухъл ,това си е мизерия!

42

Анонимен

преди 1 година

От години това е най- занемареният курорт.

41

Анонимен

преди 1 година

Кой крив,кой прав не знам,но лично познавам собственик на хотел,който всяко лято ходи за по 1 месец в Гърция на собствена вила!И то каква!?И като стане дума за нашето море и само се усмихва!

40

До 39

преди 1 година

Лъжеш...точно генетични изследвания доказаха нищожна примес към нашия ген от турски ген, около 5-8 процента. За 500 г. това е нищо. Лъжец,комунист,путкинист ...

39

Почиващ

преди 1 година

Докато има мазохисти да ходят на нашето лайморие така ще е. Колко пъти да им се обяснява на тези посетители, че глад и мизерия е тук, а почивката е извън границата.

38

до 40

преди 1 година

Да, точно така става, братя сме с Турците по обясними исторически причини, даже генофонда ни е турски, затова сме си по- мъргавички от другите европейски народи и македонците и сърбите ни наричат татари.

37

Анонимен

преди 1 година

До до 35 "турският да не е по-близък до българския от украинския?" Турският може и да не е по-близък до българския, но много турци говорят български по обясними исторически причини... И ако имаш проблем все ще намериш някой, който ще каже "оо, аз в България съм отраснал" и ще се отнесе с теб като с брат!

36

баба мара

преди 1 година

докато криете имената на хотелите и некачествените стоки така ще бъдетова не е информация а запълване на времето

35

Анонимен

преди 1 година

Персоналът бил от украинци.. :)) Ами така е, като ги взимате на работа! Всички знаят, че украинците не работят!

34

Лесно е

преди 1 година

Има апликации за хотели с рейтинг. Елените не съществува в TripAdvisor . Значи не се занимавам с тези там

33

Анонимен

преди 1 година

Ас тука живеем на палатКА на пет метра от море-то и К'ВО не се къпем,няма а умрем и ура няма а си счупиМ

32

Анонимен

преди 1 година

Кво риве пък тоя, ще кажеш че пада от Марс, не знае ли че в кеннефа клиента има само задължения и никакви права?

31

Анонимен

преди 1 година

Пак ходете и ми говорете, че трябва подкрепяме българското. Ние подкрепяме, те си пълнят гушите с мизерни заплати които предлагат, мизерни храна и условия. И после ходят по хотели в чужбина на почивка същите тези хотелиери с вашите пари.

30

тестКит

преди 1 година

Да, лицемерно много, ама ние сме си такива. Не му харесва да не го разбират на български и чужденци да го обслужват, ама половината коментари му давата съвет да ходи в чужбина, за какво му мислите злото на човека, той там ще бъде загубен съвсем.

29

МХМ

преди 1 година

Ама тоя дето тука не се разбира с хората, къде го пращате на почивки в Испания, Гърция и Турция, той там ще се оплаче, че персонала нищо не разбирал като им говори на български.

28

Анонимен

преди 1 година

Ако искате почивка, ходете в чужбина. Ако искате приключение, ходете на бг черноморието.