63

Анонимен

преди 1 година

Правилна политика,всички вън от Европа,да сели седят при ***..Ла ердоган...

62

Анонимен

преди 1 година

Пътувах само преди седмица,а по паркингите очаквано беше пълно точно с гастарбайтери. Не мисля,че някоя държава е ок. с последиците от преминаване на тези ориенталци. *** затрупваха навсякъде,тревните площи се използваха за спане ,а върхът беше да видя как едно отроче на *** се изходи между колите .....по голяма нужда..... Остава само да предполагам какво става при продължителен престой на подобни ***...

61

баба мара

преди 1 година

н им дават визи защото са терористи

60

Анонимен

преди 1 година

Някой IT да не си играе със системата за издаване на визи. Всичко ви беше електронно там, нали? Щото ако не е... прилича на диктаторски политики.

59

Козъгъзъ

преди 1 година

Амууу ! Шшш, авропата! Що прайти дискриминация бате, права, свобода, турското културно наследство! Вай анаватаната!

58

Анонимен

преди 1 година

Докато ние живеехме в соца, много турци отидоха гастарбайтери на запад и повечето турци имат роднини там. Европа отдавна не е привлекателна за екскурзии. Трябва да си адски изпаднал и безпаричен, за да ходиш на екскурзии във Франция, Италия, че и испания. Човешка гмеж, миризми, отпадъци, жеги....Обиколих Европа веднъж цялата и ще кажа, че очаквах много повече. Даже очаквах нещо съвсем различно, според рекламните брошури и пропагандата.

57

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера Защо всички искат да отидат в Европа.Ами там живеят основно неверници християни.Те ядат свинско забранено от корана.Пият вино наливат се с всякакъв алкохол.Мой познат беше в Кот Дю Воар(бряг на слоновата кост)Ами там черните госпожици само като видят бял мъж се натискат за женитба и се кълнат във вечна вярност.САЩ същата работа.Все щели САЩ и ЕО да се сгромолясат ,разпаднат.А Всичко се е юрнало на там.Защо никой не иска в Китай или необятната Русия.При най демократа Путин.

56

DW =WC

преди 1 година

местя го, изобщо няма да чета тая третокласна пропаганда...

55

Петров

преди 1 година

европа няма на кой да разчита в случай на неизбежния конфликт с руския освен на турция. в германия в турските квартали един турчин работи, жена ми гледа петте деца, родата от анадола седи в турските кафенета на немска издръжка и кани останалата рода да дойде. в турските градове в германия като гелезенкирхен пък изобщо не се говори немски

54

Анонимен

преди 1 година

То санкциите обединяват! Онези обединените, не знаят, и въобще не се сещат! Само питат "Защо многополюсен свят, с център Русия"? Ами затова - много санкции, много забрани и закани. Накрая всички "санкционирани" - в центъра.

53

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава, която опитва да провежда независима политика-веднага под ножа. Хората трябва да бъдат максимално уеднаквени, да нямат минало и да нямат пол. Иначе ще загубят "привилегията" да посещават Европа.

52

Хасан Спецов

преди 1 година

До 60- да, сапуна ще е ненужен, хем европейците няма да се къпят, хем като турците са кът и изпускането на сапуна ще изгуби смисъл;)

51

Анонимен

преди 1 година

Абе какво става в Европа къпят ли се още, май сапуна ще стане най-малко търсената стока.

50

Сега разбрахте ли,

преди 1 година

Защо трето поколение изселници в майка Турция, който не знаят и една буква българска, драпат със зъби и нокти за български паспорт

49

Влади

преди 1 година

Като изнудват Европа за милиарди, защото уж спират мигрантите, им е хубаво. Хитряги, хем парички в джоба, хем си затварят очите. А сега реват, че Европа си затваря границите заради селските им хитрини. Кой е казал, че там им е бащиния и могат безпроблемно да шарят?

48

Хитър Петър

преди 1 година

Ердоган е голям хитрец заиграва с ***! През турция заобикалят санкциите мислят че са много хитри ама скоро ще им надянат ***! Диктаторите се надушват яко! Асад, ***, ердоган, си дзин, ким чен, лукашенко! Действат доста задружно но ще ядат на Байдън ***!

47

Хьц

преди 1 година

Е за какво са им визи? Само да си губят времето с формалности хората. То вече тръгвайки от пакистан пеша може да се стигне до Кале. Колко мюзлита така дойдоха у еуропата да си търсят правата и социалните помощи!!

46

туриста

преди 1 година

имам германско и българско гражданство по рождение, придобито словенско заради бившата ми жена, така, че говоря обективно от лично наблюдение и опит

45

туриста

преди 1 година

и с право не им дават, идват тук с жените и децата, мъжа работи, жената цоца социал, множат се като мухи.. даже и партия искаха да правят в германия ама баба меркел бързо им окастри мерацитене съм расист ама всичко що е мюсюлманин е мързеливо, нагло, с претенции... и всичко живо иска да не работи а да са шефове, то затова и тук има сума пекарни, дюнери, пицарии, магазинчета... за автоджамбази да не говоря... крайно време е да се спре тая порочна практика

44

Анонимен

преди 1 година

Какви мозъци има в турция, мозъците са в бялата раса, турция едвам се класира там, то българите едвам се класираме там с много условности какво остава за още по-големи ориенталци като турците