83

иван иванов

преди 1 година

До ЬЬЬ - прав си краварско *** ***, трябва наи - сетне и ние българите да разберем че с краваристан и неговата *** еврогеиския съюз ще бъдем все така гладни, голи и боси - предлагам краи на зависимостите от краварските крадци и нагли долнопробни мошеници и разтуряне на безсмисления еврогеиски съюз.

82

Анонимен

преди 1 година

Набутаха всички газови потоци през Турция и сега визи няма да им дават! Ще дават не, ами и хоро ще им играят от ЕС. Султанът ги върти на малкия си пръст.

81

хмм...

преди 1 година

Какво като на Гърци и Българи дават визи ??? То няма и визи .... и какво ? Обезлюдяване, липса на работна ръка, търговци се оплакват, училища без деца, университети без стъденти, предприятия без квалифициран порсионал..... И какво

80

Анонимен

преди 1 година

Половината статия е как турци нарушават шенгенските правила, а втората половина е мрънкане как нещо трябвало да се промени! Ай сиктир. Не знам от кой турски вестник сте я преписвали, ама сте се оляли.

79

ЬЬЬ

преди 1 година

Сближаването на турция с рушия определено я прави противник на ЕС и неиздаването на визи за турци е напълно логично,а закупуване на съвременни оръжия пак от рушия я прави ненадежден член на НАТО. Време е за преоценки и пренасочване на политики.

78

бахура

преди 1 година

Тоя бюрлук да си стои във Отомания.Минусите са повече, отколкото плюсовете от тях.Тва са злобни аборигени от XIX век.Пускаш едно семейство, оно станало десетина човека след десет години, барабар с чаветата и домъкнатите старци, естествено само мъжът работи и то самонает.Немците не им давали виза ???Ти ще пуснеш ли у вас р0м, софиянец или евреин, вре ?

77

Анонимен

преди 1 година

Какво означава "нещо трябва да се промени"? Никой няма право, да диктува визовата политика на никоя страна. Респективно и на страните от Шенген. Турците свикнаха с привилегията да пътуват и да се заселват в ЕС, когато си искат, докато новоприетите страни стояха зад студената завеса и не се оплакваха. Ето, това трябва да се промени, Турция е извън ЕС, води неприемлива за съюза политика и трябва да си знае мястото.

76

79

преди 1 година

Баба ти ще ти отговори по добре защо не я попиташ пък може и майка си

75

Анонимен

преди 1 година

Защото турците не се къпят и миришат на гранясала овча лой.

74

Реалист

преди 1 година

Статията засяга проблеми и има основания,но...Все повече стана ясно ,че и трето поколение мюсюлмани не се интегрират в Западна Европа. Някой от тях извършиха и терористични актове. Турците в Германия има свои правила и затворен кръг. Даже е недопустимо туркиня да общува или да се ожени за не турчин.

73

Бахура

преди 1 година

Да се покръстят, виза после.

72

Ако се пречистят

преди 1 година

Има вероятност като си сменят "традициите" с европейските има вероятност за толерантност.До тогава ще чакат да се вразумят

71

От 33 години им

преди 1 година

Отвориха границата да си ходят в майчината им родина ама като ги обидиха братята се върнаха обратно, въпреки до тези които видяха мизерията се завърнаха над 90% и пак не се интегрираха.Където и да отиде сбюратака си остава неграмотен и скопен двуполюсно.

70

Един Българин

преди 1 година

Проблемът е в Ердо, Месут Йозил и останалите, които споделят визията им.

69

Анонимен

преди 1 година

Глупости!

68

Петю

преди 1 година

Нали се Хвалят че Турция е сред 20 най развити икономики в света-къде тогава искат да ходят-Турция е Родината Майка за Тях-там да си Стоят.Те така и не искат да са Германци дори и родените там-Турци сме и това е.

67

Анализатор

преди 1 година

Да ходят аркадашларите в приятелска Русия.Що напират за вражеския запад.Нали на запад ще стоят без ток,а в Турция всичко е ОК благодарение на приятелството с Путин?

66

Nikola pan

преди 1 година

Статията е. Точна редно е да бъдат издавани безпроблемно визи за Турски граждани пък и какво ако някой започне да работи в Германия .даже и у нас видях турски граждани бивши български които работят бяха в строителството.Нека да правим разлика между арабски авганистански ,пакистанци и Турция.товае държава коятовсе някога ще влезе в Европа и хората и да работливи и интелигентни.

65

Анонимен

преди 1 година

Eнергийната криза в Германия води до намаляване на потенциалните консуматори. Tова е причината

64

Анонимен

преди 1 година

Пускам салза