28

Варнов

преди 1 година

Цената е 200 лв. не лъжете че могат да се намерят дърва и то на цена под 180лв за София специално...!?

27

Анонимен

преди 1 година

Навестих роднини в Ивайловград, които живеят както се казва в гората , но немат дърва, да но на шефа на горското пред дома му до един трансформатор са изсипани 10 кубика отлични дърва избрани като за шеф, за другите записани преди месеци нема.

26

Това е сметката

преди 1 година

Нормално един тон пелети е 1000 лева.За отопление на една къща на два етажа по 70 трябват 6 тона 6000 лева с дърва взимам 10 кубика по 150 лева отоплението е 1500 лева.Тази година отново сме на дърва.

25

И този

преди 1 година

България произвежда най-евтината електроенергия и изнася.Има дървен материал в изобилие.Жито произвежда 5 пъти над нуждите.Накрая за народа всичко по пазарни спекулативни цени.Срам в тази криза.И нищо не прави правителството и президента който иначе много знае па даже нямало да има режим на тока,като никой не говори за това.Докога народа ще спи и ще мрънка.Народа може да мине зимата много по леко ное страхлив и не знае на кой свят се намира.

24

ан те такааа

преди 1 година

Това дали е поради факта, че след има-нЕма месец трябва и да се посгреем?!

23

Аноним

преди 1 година

170-190 лв. това е цената на дървата в момента. Нарязани и нацепени! Поскъпването на дизела и липсата на работна ръка, за сеч, обработка и превоз, доведоха до 50% по-високи цени, спрямо миналата година. Но лично за мен си има и 20-30% спекула....

22

Супер още повече

преди 1 година

Сечища!ЕВРОГЕЙСКИЯ бардак ни върна в първи клас.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ЕС И НАТО.ТОВА Е МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ФАЩИСТИТЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

Причините : Миналата година дървата заминаха в чужбина по нареждане на Муmpaгеньо чрез своите монополисти ;за хората не останаха дърва и повечето изкараха зимата с половината от необходимите им кубици ;тази година се презастраховат и заявяват двойни количества ; точно в средата на 2022 дървопреработвателна фирма на ГЕРБ вдигна цената на изкупуване на 200 лв/кубик и дървата се юрнаха натам ,въпреки че спряха износа ! Извод: ГЕРБ саботират ПП - ние страдаме ! Но кой ли го интересува ...

20

до 25

преди 1 година

Хахаха, много късно ти е дошъл акълът, аз напуснах блатото 2004 та, се си виках а с това правителство, а с онова се оправят нещата, ама след 3-4 правителства на айдуци разбрах че няма наждежда. Още ги преизбират айдуците, 33 години след "промяната", пpоcто племе е това българското.

19

Гурилив Сопол

преди 1 година

А ракиджос с какво ще варим. Аз съм си добре, ръгам крадени щайги и палети от консервната в маалата и немам кахъри, да му мислят в столицата

18

Анонимен

преди 1 година

Това е - хората бойкоторат ГАZZПРОМ!

17

ПоскъпванетоПродължи

преди 1 година

Поскъпването Продължава, гласувайте за нас!

16

Анонимен

преди 1 година

Партия Продължаваме Поскъпването, гласувайте пак за нея!

15

Господ

преди 1 година

Който не е дял едно дърво, няма право да гори дървета. Да засади, да изчака 110 години и да го изгори за две зими. Много е объркана човешката нужда. Има нужда от ваксина, но от топлина няма нужда..нито от качествена храна. Всичко е с краката нагоре е момента...а сега започва ...до 2024 та ..ще е кайма пълна.

14

гост

преди 1 година

спрете да ги търсите когато няма търсене цената ще падне

13

Анонимен

преди 1 година

Фирмите от алчност 6 села затриха складиранините дървета дъжда ги събори от баира и запушиха дерето и наводниха селата

12

Сата НАТО

преди 1 година

Дървата трябва да струват двойно. И да се забрани на фирми да секат. Който има нужда (от селата) отива с горския, насича си 5-6 кубика и чао.

11

Анонимен

преди 1 година

Къде 150 бе 200 лв са вече

10

гост

преди 1 година

онзи ден познат ми се похвали че е взел дърва на 190лв а аз купувах май месец за 110лв какво наложи да поскъпнат за три месеца с 80лв

9

ББ

преди 1 година

Драги сънародници... Синове и дъщери на България... От много години сме пречупена нация: прогонени, потиснати, и завладяни от онези, които са ни чужди. Преди 15 години аз ви поисках време и то бе ми дадено от Вас! Вие: силата в юмрука ми, строителите на мечтите ми! Във времето, което ми дадохте, аз възвърнах страната ни, аз възвърнах силата ни, и аз възвърнах ГОРДОСТТА ни!