35

До 12

преди 1 година

Повечето лекари вземат такса ЗА и ОТ позиент и си го викат на частно. Личната на детето ми взема по 3 лв всеки път за едно бележка, без това да е регламентирано и без касов бон

34

Анонимен

преди 1 година

До 34 Мислех да ти напиша нещо, ама като знам какви завършвате медицина в последните 20 години, се отказах. Нямаш капацитет да разбереш.

33

Анонимен

преди 1 година

А къде да ви открием вас, от БЛС? Те, лекарите в много от случаите изпълняват безсмислени указания.

32

Анонимен

преди 1 година

След като някои ''лекари'' взема заплати , от по 70 000 лева и нагоре ...

31

До Анонимен 34

преди 1 година

А ти, бе, умнико, я сметни 27 години по 3000 годишно колко са? Като тия години си ходил при лекар два-три пъти за рецепта за антибиотик. И ти се налага снимка на кръста, че нещо те боли, а на входа на рентгена като цербери ти искат бележка, че си платил. Не ги интересува, че те боли, че едва ходиш, че трябва да вървиш по стълби.....Първо плащаш! А защо не след услугата питам? Не е вината само в пациентите.

30

Анонимен

преди 1 година

Наказание и затвори трябва да има за лекарите които ВЗАМАТ ПАРИ ОТ ПАЦИЕНТИТЕ , които смятат за ''КЛИЕНТИ'' , А НЕ ЗА ПАЦИЕНТИ... Какво пише в Конституцията на РБ : ---Здравеопазването в България е БЕЗ-ПЛАТ-НО ...ЯСНО !!!Единствено ромите подържат дисциплината в здравеопазването , явно !

29

Анонимен

преди 1 година

Панаира тепърва предстои В една държава в която липсва Държава !

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 ............ какво са твоите 300 на месец бе ***!? Или 3000 на година?????????? Ти знеш ли какви са цените на медицинските манипулации операции и т.н. ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ бе глупчо! Гурме щели да му дават!

27

Анонимен

преди 1 година

В голямата си част лекари и мед работници имат нужда от дълбока терапия на поведрнието си дотвмо пациентите и парите. Осее *** здравеопазването трябва да стане безплатно. Citto!

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12, всеки месец АЗ И РАБОТОДАТЕЛЯ ми плащаме 300 лв. здравни осигуровки! ТРИСТА ЛЕВА! ВСЕКИ МЕСЕЦ! За тези пари и гурме храна са длъжни да ми подсигурят! Знаеш ли защо? Защото плащаш цял живот!!!!! Но не изполваш всеки ден!!!!! Схвана ли защо са длъжни да се грижат за хората? Не ме интересува колко плаща здравната каса! Интересуваме колко АЗ плащам!!!!! Също е време неплащщащите да бъдат оделени и да получават минимум услуги! Стига с тази солидарност! Плащаш поличваш...неплащаш.....

25

Бай Дрън

преди 1 година

А 100% от работещите българи са жертва на работодателите си.

24

До БЛС

преди 1 година

На 90% от пациентите се гледа като на банкомат! Всякакви такси за щяло и нищяло

23

Абсолютно!

преди 1 година

Но трябва да има и реципрочност! За съжаление пациентите също толкова често стават жертва на агресия на лекарите! Лошото отношение, убидите не са никак редки явления. Щом ще има за едните... време е да има и реципрочност и наказания за лекарите, мед. сестрите и санитарите.

22

Спокоен

преди 1 година

Жена ми е медицинска сестра в операционна. Много не говори за работата си, ама понякога неволно е изпускала по някоя дума какви гаври се говорят /а понякога и правят/ за пациента под обща анестезия. Знам ли, някаква лекарска техника за отпускане на напрежението ли е, но да чукам на дърво, обща анестезия при мен няма да има ако не е животозастрашаващо положението.

21

Анонимен

преди 1 година

До 12 "Здравната каса плаща на пациент на месец по 2,90лв" Е малко ли е? И като личният лекар има записани при него 2000 пациента, повечето от които не е виждал от години, колко стават на месец? Отделно, че си докарва от комисионни от изписване на ненужни лекарства и антибиотици, пък и разни пациенти ако почерпят, а и като го викнат на преглед в дома на пациента пак си има таксичка, и кво ли не още. Та не разбрах, хвалиш ли се или се оплакваш с тия 2,90 на месец за пациент?

20

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха лекари, а не търгаши, нямаше да е така.

19

Анонимен

преди 1 година

Пациентите са жертва на лекарска алчност...

18

Анонимен

преди 1 година

Оня ден водих кучето си в една ветеринарна клиника малее какво внимание ооо как е Роки как си мойто момче а като отидеш ти на доктор се отнасят с тебе като с парц.. ал

17

Анонимен

преди 1 година

100% от пациентите са били жертва на лекарска небрежност по един или друг начин

16

До 12

преди 1 година

Да ходят да се бият със здравната каса. Хората плащат години наред осигуровки, аз при лекар не бях стъпвал, не ми е било нужно. И, като отидох, доктора голямо чудене се чуди, че в здравната ми книжка има само едно направление и то не е използвано. И, когато ми се наложи, на моето "Добър ден" отговорът беше сопнато "платихте ли си долу?". Като че ли някой се надява да го приемат без да е платил. И, ако е по-първичен човек, ще му скочи естествено. Аз му теглих една на ум и също втвърдих тона.