29

aaa

преди 1 година

Ами то производство на зеленчуци в България вече почти няма. Големите производители гледат сортове, които не стават за ядене. И после - ама защо не ни купуват пластмасовите домати по 3лв за кило, които дори прасе не би ги яло.

28

Килограм

преди 1 година

Пилешко филе в магазина струва към 14 лева килограма.. Телешко и свинско месо са също с високи цени. Какво да е прави, инфлация

27

123

преди 1 година

Много е изгодно на всички по веригата да си помпат цените, но не и заплатите!!!! Що тъй БЕ? Нали си помпате цените със завишените разходи за енергоносители!

26

Анонимен

преди 1 година

Всъщност веганската храна е много по-калорична от месната, и дава много повече енергия, но е много скъпо и трудно да се поддържа, ако си Майк Тайсъм и имаш време и пари да си доставяш нужните продукти става, но за простолюдието - месо от фризера. И месото е добра и евтина храна, съдържа всички аминокиселини. А веганите трябва да комбинират за да си ги набавят.

25

clintel org

преди 1 година

Международната програма за декарбонизация и нулеви емисии до 2050 г., приета и вече изпълнявана от много страни, е ненаучна, неосъществима и изключително вредна от гледна точка както на околната среда, така и на икономиката.

24

Недочул

преди 1 година

Че то В САЩ това е от години.Но ако искаш истинска мръвка,или недй си Боже да ти се прияде прясно уловена морска риба,заплата няма да ти стигне за една семейна вечеря.

23

Анонимен

преди 1 година

Зелената сделка се оказа пълен провал. Трилиони похарчени на вятъра, разрушавне на европейската енергетика - Европа е изостанала 50 години в енергийните технологии (но има технологии за кафеварки и перални с чипове с изкуствен интелект които стават безполезни). Към това се добавя енергийната криза и изтеглянето на Газпром от европейския пазар. Освен това Русия е изтегля от пазара с метали, минерални торове и туристическия пазар. Колапса на Европа е неизбежен, което вече се вижда в с първите признаци.

22

Х

преди 1 година

Масълцето е 9 лева, чегъртаййййй

21

Анонимен

преди 1 година

На световния икономически форум във Владивосток президентът на Руската Федерация Владимир Путин отбеляза, че почти всичкото зърно, изнесено от Украйна, е отишло в страните от ЕС, а не в най-бедните държави, където са изпратени "само два кораба от 87". "Ако изключим Турция като страна посредник, тогава всичкото, почти всичкото зърно, изнасяно от Украйна, се изпраща не в развиващите се и най-бедните страни, а в страните от ЕС".

20

Анонимен

преди 1 година

Начи гъзпром изнася газ за Гърция и Германия,а за нас има политическо решение това да не се прави,признаха от сегашното правителство във връзка с преговорите.Ако сега не ви е ясно че за руснаците не сме преатели,а роби-послушковци,пак им се възхищавайте.

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

МЕСОТО Е ИЗГОДНО ОСОБЕНО АКО Е ВНЕСЕНО ЗАМРАЗЕНО 20 ГОДИШНО ОТ ДЪРЖАВНИТЕ РЕЗЕРВИ НА ДРУГИ СТРАНИ

18

Газта е ясна

преди 1 година

Без газ - в 19 век. И така може се живее, и тогава са живяли хора. Ама лебо? Нема леп - нема живот. Путин спре ви ли лебо ще се озъбите!

17

О хо хо

преди 1 година

ДАНС РАЗСЛЕДВА КИРО, АСЕН И ЛОРЕР, А МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ КОТО СТРЕЛЯНИ МИС.ИРКИ.

16

Анонимен

преди 1 година

Догодина ще има глобална продоволствена криза, ако торове и селскостопански продукти от Русия и Украйна не стигнат безпрепятствено до световните пазари. За това предупреди генералният секретар на ООН Антонио Гутериш.

15

ЕС

преди 1 година

Лошо няма. Ще го обложим с данък.

14

Мандраджия кравар

преди 1 година

До ООН на гъби Ами ще стане, ти за жълти стотинки ли искаш ти го дават. И аз искам да карам нова кола, трепя се по цял ден, това е неблагодарен труд, а ти искаш кашкавал по 3.60, ами соца умре брато, като искаш може и без пари вземи си крава гледай я и си прави кашкавал.

13

ООН на гъби

преди 1 година

Кашкавалът стана близо 20лв/кг. Не знам какво успокоение го гони тоя пичага.

12

Товариш Путин

преди 1 година

Все идет по плану, наш ген.лейтенант Андрей Сечевой взят в плен. Ура друзя!

11

Анонимен

преди 1 година

С такива министри на земеделието хич не е чудно..

10

Augusto Pinochet

преди 1 година

ДО БАБА МАРА, ТО НЕ Е ИСПАНСКО НИЩО, ЧЕ ТАКА ПИШЕ ИДВА ОТ ЮЖНА АМЕРИКА С КОРАБИ - НАЙ-ВЕЧЕ ОТ АРЖЕНТИНА - ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕНО И В ИСПАНИЯ СЕ РАЗМРАЗЯВА И С ХИМИКАЛИ СЕ ПРАВИ СВЕЖО. ЗАВОДА Е В АНДАЛУСИЯ И ДВЕ НАШИ БЪЛГАРЧЕТА ПОДДЪРЖАТ ХЛАДИЛНАТА ИНСТАЛАЦИЯ - РАЗПРАВЯТ, ЧЕ НАЙ-СТАРОТО МЕСО КОЕТО Е ПРАВЕНО СВЕЖО Е БИЛО С ПЕЧАТ, ЧЕ Е ЗАМРАЗЕНО 1979 ГОДИНА. С ТОВА НИ ХРАНЯТ АНГЛОСАКСИТЕ.