488

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си напълниха гащите. Сега без мобилизация или ядрено оръжие нищо няма да постигнат. А честно казано една мобилизация няма да дойде зле. Тъкмо ще има повече рускинчета които да приютим след края на тоя фарс. За повече информация defense politics asia, liveua.map или някоя телеграм група... а според някои руснаците вече бягат и от Сватово което е на 80км от Изюм щото нямат никва логистика.

487

Мда

преди 1 година

Лезспорно ВСУ имат локални успехи - това, за разлика от тях в аналогични случаи, също потвърждават и от руската страна. Очевидно всичко, което е събирано и обучавано от украинска страна, е хвърлено в атака.Техният проблем е другаде - цената на тези успехи явно е огромна - и това потвърждават и от двете страни..Май наистина Наркото е решил да се воюва до последния украинец - жалко за хората и държавата.. колкото и да са много, все някога ще свършат, а заедно с тях и територията 404....

486

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е колко ще издържи, защото тези победи и настъпления са свързани с твърде много загуби в жива сила и техника. А, и е твърде странно руснаците да признават, че губят територии. Нещо не е така както трябва да е. То ще се чуе следващите седмици

485

Анонимен

преди 1 година

Украйна е мобилизирала цялото си население, западът ги отрупва с оръжия и наемници и пак нищо. Тия укпехи, които обявяват фактически са само в сънищата на зеления. Има карти, където ясно се вижда кое е под контрола на Русия. Аз гледам военните сводки на украинци, които само излагат фактите без емоции и украси.

484

Анонимен

преди 1 година

С тази мощна офанзива Украйна ще си върне СССР!

483

Анонимен

преди 1 година

А имало ли е руска армия в освободените места?Явно е нямало и просто са си влезли обратно в територията.Според мен трябва следващаия етап в завладяването на украйна да се ликвидира правителството им и отделните общини.

482

БЪЛГАРИН

преди 1 година

СВОБОДА ЗА УКРАЙНА! ШПЕК ЗА ОКУПАТОРА!

481

Анонимен

преди 1 година

До Никибез да го оправдавам но факт Бойко построи пове4е пътища от путин

480

Анонимен

преди 1 година

До Мдаааа дааа май ваще войници бягат в женски дрехи рашко заловени са 14 и то от уж елитното ви вдв

479

Мдаааа дааа

преди 1 година

И като са толкова добре хохлювците що мобилизират жените, че и бременните даже!!!!! Значи следващата контраатака щяла била да бъде само от женски състав!!! ..... ... "Министерството на отбраната на Украйна обяви началото на мобилизацията на женското население на възраст от 18 до 60 години от 1 октомври 2022 г. Само доброволно и само представители на определени специалности, казаха в Киев. Списъкът с "отделни" специалности обаче е толкова внушителен, че в него попадат почти всички възможни."

478

Русомраз

преди 1 година

Слава Украiнi !!! Pycнаците си ядат гoвнaтa и бягат отвъд Урал !!!

477

Ники

преди 1 година

И Бойко построи 500 000 000км магистрали :)

476

Анонимен

преди 1 година

До БогомилС малката разлика, че ние не сме османци и няма как. А Украйна е зародиш на Русия!

475

Анонимен

преди 1 година

1000 = 2 Българии...Видяхме го какъв лъжец е!

474

Анонимен

преди 1 година

руския език е изкуствен език създаден на базата на изкилифер4ен от москалите Български

473

Богомил

преди 1 година

До 505 Надежда "украинката".Никой никога не е забранявал руския език(създаден на основата на старобългарския). Нормално е в Украйна, украинският да бъде държавен език, а не руският През 3024г. 95% от печатните издания бяха на руски?! След 300г. русифилсция и забрана на украинския(виж съдбата на книгите на Шевченко и Гогол, писани на украински). Наде, според теб след 1878г в България е трябвало да остане турският като държавен език?! Така ли?!

472

Надявам се..

преди 1 година

Надявам се скоро Украинската армия да стигне до Камчатка.

471

Анонимен

преди 1 година

А така! Измисляйте си глупости, та да ви е по-лесно сами да си ги опровергавате после. Както и да го кривите, ще трябва да живеете с мисълта, че сте поддръжници на лузъри и мародери.

470

До 507 Боби

преди 1 година

Що строят руските?Щото изравниха със земята градовете и извършиха геноцид там.

469

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия е на няколко километра от Владивосток.