508

тя

преди 1 година

Украинските "бежанци "да се връщат , стига им е половин година !

507

Анонимен

преди 1 година

С една средна атомна или някаква еквивалентна бомба Русия ще ги измете, само продължавайте да се правите на селски разбойници.

506

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия! Путин и Си подписаха смъртната присъда на долара и еврото, това никой не ви го съобщава. Ха-ха, хи-хи !

505

Чакам с нетърпение .

преди 1 година

..когато тук пак ще дойде 3-ти Украински фронт за да се разправим окончателно с русофиските *** и комунистическите негодници , съсипали България!...Гответе се....ТОЗИ ПЪТ --НЯМА ДА ИМА "МИЛИ ХОРА"!

504

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

...територията вече е над 3000-кв.км. мой човек .....И ВСЕКИ ДЕН СЕ УВЕЛИЧАВА !СЛАВА НА ГЕРОИЧНА УКРАЙНА ----БИЙТЕ РУСКИТЕ СВИ НЕ , ЮНАЦИ !

503

Анонимен

преди 1 година

Всичко е временно.

502

Анонимен

преди 1 година

700 000 украинска армия срещу 200 хилядна руска, при това украинците ги отрупаха с оръжия и хуманитарки. А руската армия в по-голямата си част е ДНР ЛНР и просто си изсипват старото съветско въоръжение. Руснаците още не са ги подпукали с новото. Украйна-30 млн и половината из Европа, Русия-140 млн. население. На мястото на наркомана нямаше да подмина лекокрила думите на Путин, че още не са започнали да воюват сериозно. Чакат ги да се опомнят, но украинците се самозабравиха и ще видят сериозно

501

Анонимен

преди 1 година

А в същото време Поляците трупат военна техника и войски по западната граница на Украйна и само чакат удобен момент да си вземат това, което смятат че им се полага на тях. Вчера гледах как се придвижват километрични колони натам. Интересно как ще нарече тази инвазия НАТО и ЕС. Ще и намерят приемливо обяснение със сигурност. Но от украйна може да остане само една ивица, която да разделя Руската част от Полската.

500

Анонимен

преди 1 година

в комплекса ни има украински момчета,-надупчиха детската площадка с метални стрели ,палят хартий,и ги хвърлят зад пейките в тревата на 29 градуса горещо,големи бутилки мин.вода хвърлят върху дървените катерушки за да изкъртят плоскостите защо?защото са в България?защо?

499

Анонимен

преди 1 година

Май че вече е доста повече от 1000 кв км.

498

Анонимен

преди 1 година

До: номер 529 "Руснаците си напълниха гащите." Така е. Но знаеш ли кое е най-лошото? Че фирмата "Памперс" напусна Русия още в началото на войната с Украйна!!! ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА!!!

497

Хм..

преди 1 година

До анализатор Лента .ру ли ? ... Прехвалената ли ? ...

496

анализатор

преди 1 година

До: 536 Сигурно, сигурно, щом ти казваш...lenta.ru обаче казва друго.

495

Случаен минувач

преди 1 година

Тази вечер по Первый канал съобщиха, че руските войски са подложили украинците на интензивен обстрел и въздушни удари с авиация. Украинците са загубили над 2000 души, в това число и чуждестранни наемници. Украинската "атака" е спряна. Ама нали наркоманът от Киев трябва да се отчете пред западните си приятели, че прави нещо срещу огромните суми, които му се наливат.

494

Путя

преди 1 година

Чи то аз ако държа да не отстъпвам и сантиметър - задачата ми ще е доста по-трудна.

493

ZZ

преди 1 година

Зеленски да внимава Русия да не му обяви истинска война, че тогава ще стане страшно!

492

Анонимен

преди 1 година

украина освободи от русия десетки села ---а повечето губи своите земи днес са загубили 3 хил укронацисти това го заяви донбас

491

Анонимен

преди 1 година

Американците напуснаха Афганистан миналата година, позорно бягайки особено на летището даже в суматохата дадоха жертви без бой от блъскане. Това беше само преди година. Американците бяха окупирали с агресия Афганистан и се подвизаваха там цели 20 години напълно безславно. При позорното си бягство САЩ оставят в Афганистан оружие за 84 млрд. долара .Това са всеизвестни факти и аз само ги припомням. САЩ загубиха позорно в Корея а за Виетнам не ми се говори там претърпяха жестоко поражение !!!

490

Българин

преди 1 година

Реално от днес руската армия официално се изтегли от Харковска област. Видя се, че 50км навътре от фронтовата линия, украинската армия просто влезе без никакъв бой. Проблемът на Русия е, че все още се опитва да представи конфликта като някаква ограничена военна операция. А когато срещу теб имаш по-голяма армия (Украйна обяви 100% мобилизация), с оръжия, които се наливат всяка минута от запад - няма как да постигнеш победа като си играеш. Русия трябва да обяви поне частична мобилизация.

489

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 526Имат проблеми с логистиката и за да не губят военни руснаците ги изтеглят. Това което се очаква е официално обявяване на война и мобилизация. Тогава горко и тежко на украинците. Въпреки това хвърлянето на всякакви помощи тип ленд лийз се е доказало като ефективно именно със СССР през ВСВ. След този фарс ще има много свободни украинки и рускини, така че г-да. Кой не е доволен от сегашното си положение... има надежда !