36

Анонимен

преди 1 година

До гостенкаДа се сетиш за целенасочено изтребване на неудобни поданици хич не е трудно. Милиони коренни жители на Сев. Америка, Астралия, Индия, Афганистан, Африка. Въпрос на елементарни исторически познания.

35

ПроСоТо

преди 1 година

До Shark..българина НЕ нито "прозст",нито "много прозст"!..Той е твърде ЗЕМЕН и натурален,за това на фона на превзетостта,лъжата и манипулациите на "сложните",изглежда "прозст"..Но не е !

34

ПроСоТо

преди 1 година

М/у другото / "За покойниците или добро,или нищо!" / се сещам следното:-Пчелите,които също живеят в своя си социум,си имат Царица,но през целия си живот тя снася яйца и се излюпват младите пчелички..И всички останали се грижат за нея..С мравките е същото...Какво правят обаче "цариците" на човеците?..В цялата човешка история,с малки изключения,царете и цариците САМО са разпалвали войни..Това не е мое твърдение,то е ИСТОРИЧЕСКА ИСТИНА.

33

Shark

преди 1 година

Като чета повечето коментари се убеждават за сетен път колко е ПроЗСТ българинът. И то много, много ПроЗСТ. И това е една от причините, а може би най-основната причина да сме на това дередже. Пълно опростачване!

32

ПроСоТо

преди 1 година

абе дет викат хората:-"Секо зло-за добро"..Та прав е оня колега ,който отбелеза,че поне дее седмици вема да четем 24/7 за Зеленясалия..Сигурно укрито си гризе ноктите от завист,че ще бъде изместен...Поне за известно време..

31

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ ДЪРТ ВАМПИР ЛИ Е НАИ -ЦЕННИЯТ ЧОБЕК, СЕГА ЩЕ НИ ОБЛЪЧВАТЕ С ДНИ КОЛКО Е ЦЕННА И КАК СВЕТА СЕ Е ВЪРТЯ ОКОЛО НЕЯ.УТРЕ КАКТО И ДНЕС СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯ ВЪПРЕКИ ЧЕ ДЪРТИЯТ ВАМПИР СЕ Е ПОМИНАЛ.ИЗОБЩО НЕ ТЪГУВАМ СА ТАЯ УБИИЦА.

30

гостенка

преди 1 година

До Пич Тези хора отиват там по собствено желание, водени от истински чувства. Да сравниш кралица Елизабет II с Ким Чен Ун граничи със светотатство. Да си чул,чел кралицата да убива свои поданици, защото са й неудобни??? Срам за вас, "пич"

29

Пич

преди 1 година

Забавно е човек да гледа какво страдание се е изсипало по всички британски колонии: немци и испанци плачат, поднасят цветя... По всички европейски телевизии само с това се занимават. Пък преди се подиграваха на севернокорейците как страдали за Ким Чен Ир :) То това е в пъти повече.

28

адвокат Тенев

преди 1 година

Малко или почти никой от натуралните британци скърбят за "кралицата - майка на търтеи"

27

Алооо

преди 1 година

До конспирация? Каква конспирация ? Тая до колко трябва да живее 200-300 години ли ? Те всичките политици са такива каквито ги изреждате и тоя либерализъм (либеращина) ще доведе до разруха на цивилизацията. Върнете се назад в историята и ще намерите същия тоя упадък на обществото и след което идва потопът. Тоя цикъл се повтаря и ще видите след години нещата ще се оправят и пак ще западат (ако не се поучим от историята).

26

Анонимен

преди 1 година

ПОВЕЧЕТО СА БИЛИ ЗА СЕИРА !...

25

Анонимен

преди 1 година

Нас какво ни интересува това?

24

морски

преди 1 година

Да им бяхме пратили бати Бойко Първи за монарх. Как звучи?! Бати Бойко крал.

23

До 18

преди 1 година

Казваш 1947г, когато е бил поредният геноцид посредством глад в Индия ли? Там дали скърбят?

22

Петров

преди 1 година

кралете днес не работят, само се забавляват, как се живее до 100 години иначе

21

конспирация?

преди 1 година

Да, на преклонна възраст беше, но въпреки това внезапната й смърт ми е странна - 2 дни след като назначиха ужасната Тръс за премиер изчезва и единствената пречка пред разбиването на традиционна Британия и хоп, глобалистът Чарлз се възкачва. Адски трудни времена я чакат бившата империя.

20

Алооо

преди 1 година

Е.аси рептила. Дали е плакала като ВСВ осакатиха стотици български деца с играчки бомби или като убиваха мирно население в София- не мисля. Да не говорим за колониите им. Впила се в живота като кърлеж и не пуска, че ако има прераждане кой знае къде ще се озове в някое сомалийско село. Ако българите ги беше толкова грижа за тоя рептил, колкото за собствения си народ щяхме да сме водеща сила. Да е урок за всички наши политици, че рано или късно колкото и да крадат, ще отидат в гроба.

19

Петров

преди 1 година

Да България, групата на Прокопиев и СДС предвиждат ли провеждане на траурен г е й парад заради тяхната кралица?

18

Анонимен

преди 1 година

А стига лицемерие,тази промивка трябва да свърши...като зомбирани са...Това трябва да отиде в историята.да има Република и да се спре с кланянето на измислените със синя кръв...21 век сме...

17

mm

преди 1 година

Българи ,Индийци ,Аржентинци и още един куп ощетени народи ще пуснем по една сълза