56

do 50

преди 1 година

По настояване на чичко Сталин между другото.

55

Анонимен

преди 1 година

До Хасан - Това са си смеейни проблеми. Не съди хората, за такива неща, като не знаеш истинската им история ...

54

Анонимен

преди 1 година

До ВисокоБюджетенМаскар 52 - Имаме сведения, че и прабългарите са имали роби :) ... Какво ще кажеш за това? А? А? Аре ве? Ко ше кажш?

53

Анонимен

преди 1 година

До обективен 50 - ИСтенският (каквото ид а е това, предолагам дебелак с потник, гумени цааалвули, пиеще по 250 литра ракия на година), са си спомни, как едни хора обявиха война на три супер сили ... И само не ми излизай с "ама то беше символично". Ако някй и каже символично, че ще ме застрея, ще му рабия главата 20 пъти преди да дойде полиция. Аман! А иоще нещо - Кралицата, не беше кралица, когато се бомбардираше, така че и тука си сбъркна ...

52

Анонимен

преди 1 година

Доста народ яко хейти из нета. НЕ знам зщао ама ... лоши хора.

51

ВисокоБюджетенМаскар

преди 1 година

И близките на африканците, отвлечени някога от домовете им, навързани с пранги и синджири,някои издавени живи ,а оцелелите превърнати в роби от предците на умрелия вече Рептил също са скърбели.На това туморно образование, наричано"кралство" и високобюджетен маскарад трябва вече да му се сложи край !

50

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НАПИШЕТЕ КАК СКЪРБЯТ В КОЛОНИИТЕ ИМ.СКЪРБЯТ С ФОЕРВЕРГИ И ВЕСЕЛИЕ.

49

обективен

преди 1 година

Нито един българин не тъгува за престарялото бабе.Истинските българи помнят кой хвърля бомби над София ,Враца,Кюстендил и още 138 населени места през 1944г.Подлите сакси хвърлят бомби-играчки за българските деца и запалителни бомби над болници ,църкви и училища!Някой сеща ли се за поне едно полезно нещо ,което да сме видели от долните ингилизи?На кой му пука за напълно излишното кухо кралство?

48

Хасан

преди 1 година

по заповед на кралицата убиха Дайана и Доди, защото тя носеше детето му, не е цвете за мирисане, дъртия рептил

47

Ахмед

преди 1 година

аз съм лондончанин и искам Паскал Соваж за крал на Англия, той е законния наследник на трона

46

КАКВА ТРАГЕДИЯ

преди 1 година

ОЧЕВАДЕН ФАКТ - ЛОШИ ПОДАНИЦИ - ОТ 9 МИЛИОНА ЛОНДОНЧАНИ САМО, САМО ХИЛЯДИ ЗАСВИДЕТЕЛСТВАХА СКРЪБТА СИ ЗА ТЯХНАТА КРАЛИЦА...

45

Гаро

преди 1 година

Само да попитам: Тая дали е заслужила и магарешки тръни да и сложат?

44

Анонимен

преди 1 година

Да живее България !!!

43

дедо от село

преди 1 година

Айде, стига вече с тая де!

42

Бай Пешо

преди 1 година

То бива бива наглост, ама това пробиване на мозъците по медиите вече ми идва в повече. Какво общо има това че един дърт английски вампир е ритнал камбаната с България? Точно нищо. Англия вече не е център на света. И великата британска вече американска империя си заминава.

41

Реалист

преди 1 година

Снощи сънувах че съм станал поданик на кралицата хо хо хо то бива облъчване ама чак пък толкоз не ! Какво е направила за България и световния мир ? Просто бабе и то на 96 г лека му пръст !

40

Shark

преди 1 година

До 41. Ами от никаква нация не се самоизключвам и сънародниците ми не са бивши, защото съм си в България. Не е зле да не съчинявате, гледайки в тавана. И да, стоя си за думите, а вие каквото искате мислете. А Алеко е написал и "Бай ***" ...... той дали е визирал целия народ, или....?!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Една кралска кобра по-малко! Скоро папата - и той имал здравословни проблеми, после Бидончо и ... нашите грантаджии съвсем ще изтерясат...

38

ПроСоТо

преди 1 година

До Shark...М/у другото:..-"Всяко стадо си имамрша"..-Сентенция,установена СЪЩО от "прозстия" народ..Та:-Ако визираш "мршата",недей да прищиваш нейната проостотия на БЪЛГАРИТЕ като цяло!

37

Анонимен

преди 1 година

До SharkА най-голямите *** се самоизключват от българската нация и високомерно и с погнуса пишат за бившите си сънародници колко били прости. Ех Алеко ... "Пази Боже сляпо да прогледа".