192

Тошко Африкански

преди 1 година

До ЯяяМиличка,смърдиш отдалече.Мястото ти е да ринеш тор,а да ти дават трева да пасеш.Мръвките са за омразните ти кравари. Десет като теб не струват колкото един украинец.

191

Деница

преди 1 година

Бог да прости Кралицата. Отиде си... Наистина цяла една епоха приключи с нея. Сега вече няма да има кой да укротява и уравновесява ония главорези със спокойното си, умерено и достойно майчино/бабино присъствие. Днес цял ден времето тук е в унисон с *** й - вали дъжд, мрачно е... Странно е, че вече я няма, беше нещо като константна величина, на чието присъствие нацията се уповаваше в трудни моменти, макар да не участваше директно в политиката.

190

Яяя

преди 1 година

Украйнците да си заминават заедно с краварските им поклонници ,а не да осмърдяват държавата с призиви за война .

189

Тъжен месец Август

преди 1 година

>> На 17/30 Август умря предателя на Русия, Михаил Горбачов>> На 18/31 Август се навършиха 25 години от смъртта/*** на принцеса Даяна, снахата на кралица Елизабет Втора>> Днес, на 26 Август/8 Септември почина английската кралица Елизабет Втора

188

До 191

преди 1 година

Според Китайския календар, България е основана в годината на.. Свинята. В годината на Свинята -18/19 Февруари/3 Март 1878 г. е подписан договора за освобождението ни м/у Русия и Османската империя.

187

Рекордите на кралица

преди 1 година

>> 73 години брак с Филип, гръцкия принц и херцог на Единбург. >> 70 години управление на Англия>> 96 години живот>> майка, баба, прабабаБог да я прости!

186

Може би принц Уилям,

преди 1 година

първородния син на принцеса Даяна, ще бъде бъдещия крал на Англия?

185

Кралицата бе родена

преди 1 година

в годината на Тигъра, почина пак в тази година. Бог да я прости. Да почива в мир и снаха й Даяна

184

Анонимен

преди 1 година

Как мислите, ако България върне монархията, положението ни в държавата ни ще се подобри? Вече толкова години сме свидетели за грабеж от страна на бг политиците, уж са избрани от народа, уж сме парламентарна република, а политиците ни се държат предателски спрямо българите, резултатите са плачевни, републиканското тип управление на България се изчерпа и съсипа тази държава.

183

Анонимен

преди 1 година

Току що влязох в сайта на БиБиСи. кралицата е починала. Бог да я прости. Сега ни очаква Чарлз смешникът на кралското семейство. С нея времената на великата британска империя отминаха безвъзвратно. Да видим какво има да става оттук насетне.

182

Анонимен

преди 1 година

Бог да прости кралица Елизабет Втора. Да почива в мир! Да почива в мир и нейната снаха - покойната принцеса Даяна. Явно новата промяна в Англия е, че ще бъде управлявана тази държава от крал, а не от кралица. Ние, българите не сме английска колония, дано да се избавим като народ и държава от дъното, в което ЕС и Англия ни натикаха.

181

Анонимен

преди 1 година

Най-после умря вещицата!

180

Анонимен

преди 1 година

Официално е потвърдена смъртта й. Флагът вече е спуснат.

179

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен198 Не си е заминала, стига глупости. Стига чете фалшиви новини, че и ги разпространяваш.

178

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Някои от тях вече са тръгнали по пътя на републиката, но пак са част от Британската общност (тя вече не се казва така). Последният случай беше Барбадос, които станаха с републиканско управление. И първият им президент е представителката на кралицата в страната от монархическия период.

177

Наблюдател

преди 1 година

И рептилите имат определен ресурс от време отделен за живот на Земята.

176

Анонимен

преди 1 година

Вече го обявиха официално, отиде си! Мир на душата й!

175

Сина

преди 1 година

Стига с тая баба на 96 години. *** хора на по 20, 30 с малки деца, вие за бабичката меляте всеки ден. Изживяла си е лентата!

174

До Анонимен 194

преди 1 година

Да, ще го обявят до дни.

173

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е империята Великобритания да се разпадне...............дай боже скоро............и държавите от Британската общност да тръгнат по пътя на републиката!!!