7

Albi

преди 1 година

Къде видяхте промоции в България? Ако нещо е намалено или е развалено-хран. стоки или се разпада стояло 5 години по складовете и още толкова в магазина - нехранителни стоки. Вече ме е страх *** редовна цена да купувам. От Кауфланд *** се натрових. Колбаси, месо пробутват пред разваляне, яйца също. Плодове, звленчуци полуизгнили. Првпарати, шампоани и подобни - разредени. От топлата витрина всичко е гранясало и това на баснословно цени. Вече си загубих апетита.

6

ха-ха

преди 1 година

Ха-ха , прИмоцията е най-лекият начин да се пробутват вносни и наши 6okлyцu ...

5

Анонимен

преди 1 година

На номер 1 му предлагам да купи 100-2000кг сирене или друга храна и да яде и да има още и още . Може да си купи и 2-3перални, 2-3 бойлера, 20 нови гуми, и 2-3кубика бензин. Ще живее спокойно и в безопасност

4

Анонимен

преди 1 година

Кире и Асен ни направиха на страната на промоцийте

3

Беден човек

преди 1 година

Ми аз и без инфлация винаги гледам за интересни намаления. Много по-приятно ми е да взема нещо на -50 или -70. То стоката е една и съща и в двата случая. Та така си купувам 3 дрехи на цената на една. При храната е същото, купувам и изяждам до 24 часа. Пътувам със самолет в сряда и така. Догодина ще почивам и началото на септември. Така сме ние бедните.

2

До 1

преди 1 година

И като се наредят 200, като теб, пред магазина и всеки реши да си купи 2 кг сирене, за да има, но в магазина е налично само 100 кг, то 2/3 от тези на опашката няма да могат да си купят. На следващия ден вече ще има истерия "няма сирене" и опашките ще са от 5 сутринта, а цената в магазина ще е нагоре, защото 500 човека чакат пред магазина. Така се създава инфлация, а не с потребление. Ако искаш "дефлация" то трябва да не купуваш, за да има свръх предлагане. От там цените да падат.

1

Мале,

преди 1 година

Точно обратното. Разумното поведение при хиперинфлацията е да се купува много, защото за същите пари утре може и да не може дасе купи същото. Изобщо, къде учат икономика тези икономисти?