30

За БГ...

преди 1 година

...аз имам свое обяснение. При соца имаше раздути щатове и там работеха много жени. Баща ми беше гл. счетоводител в голям завод и имаше 20 подчинени писарушки, които по цял ден тракаха на машини. Шефа му имаше две секретарки, в цеховете описвачки, интрументалчици и т.н. 1968 г. работих лятото при вуйчо, н-к работилница, и тогава за пръв път видях жена да работи на фреза. Сега от всички семейства в блока никоя жена не излиза за работа, или нещо надомно, или ги гледат мъжете им. % глезотии повече.

29

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 20 Норвегия е с нов строй.Капиталистически социализъм.

28

Анонимен

преди 1 година

То нема толкова работни места бе! Кво ще работят?!? А, сещам се едно нещо, ама то не е производство...

27

Анонимен

преди 1 година

В Столипиново почти никой не работи. Много малка част от жените работят пред дома си като продават дрехи или перилни препарати. Като влезете в домовете им ще ви се завие свят от лукс.

26

Анонимен

преди 1 година

Хората, искащи другите да работят, са все хората с професии, където работата е рана на седене и чакене. Едно SEO ми се дърлеше, колко много работи, ама половината му работа беше по ресторанти и прочие, на срещи с инвеститори. Нали, то ленсо, да кажеш, че работиш посред нощите, когато работата ти е да ядеш и пиеш в гурме ресторант. Ама аз, ако се оплача, че съм в офиса в 22:00, не е проблем. Само дето, при успешна сделка, един от нас взимам милионче-две, а другия, ако има късмет - една бира.

25

Да допълня...

преди 1 година

У нас няма проблем с жените , а с ромите.Никоя партия не желае да ги вкара в правия пътда не загубят избиратели. Изгонихте ги с мадурките от избирателните секции и ето ти ПП на власт. А те си знаят Само би - си- ***.И Корнелия нещастна.

24

Анонимен

преди 1 година

Това, което левите икономисти никога няма да приемат е, че хората работя първо за себе си, после за смействата си и едва тогава, моооже би, ще се интересуват и общността си, но за държавната или световна икономика, никой не се блуска. Това, което искат да направят е, да попречат на хроата, да могат, един ден да натрупат достатъчно, че псото да се отделят от работническаста сила!

23

В.Узунов

преди 1 година

Ако имах жена директно бих и станал сутеньор. Да носи пари в семейството ,а как ги вади си е нейна работа.

22

Анонимен

преди 1 година

а ако са мъже, с 350%

21

Анонимен

преди 1 година

Ако ги питаш, идеят им е следната: - Работят мама и тактко. Двете деца започват работа на 14. Баба и дядо също работят. Ако нямат сили, ще работят онлайн. Работят и братовечедите. Ако може, всички да работят, най-добре.

20

kirasirrav

преди 1 година

Ами да работят ама има едни етноси дето не им било в традициите. Иначе помощите пък им били се полагали открай време. Ама те при тях и мъжете нещо не обичат да бачкат.

19

Анонимен

преди 1 година

Сайех и Сахай ми казват, как да живея ... супер!

18

Анонимен

преди 1 година

аме не искат да работят?

17

Анонимен

преди 1 година

"В Норвегия разширяването на обхвата на универсалните грижи за деца е увеличило вероятността за заетост на майките с 32 процентни пункта." - А някой знае ли, какво коства това на Норвегия или какво работя тези майки?

16

MaйMyнaтa

преди 1 година

Ми те всички жени си работят, то cpaмна работа няма

15

до 16

преди 1 година

по-голяма простотия не бях чувал, тебе майка не те ли е раждала или си се родил диво псе каквото си вече?

14

Анонимен

преди 1 година

Това са евроатлантическите ценности, жените да работят, а мъжете да раждат.

13

стига бе

преди 1 година

Ако е верно, значи мъжете спираме да работим, бачкат само жените и производството скача с 35%. Всички ще са доволни, те ще работят, ние ще мързелуваме.

12

В.Узунов

преди 1 година

Съгласен съм жените да работят ,ни на нас мъжете да ни плащат от Бюрата по труда , и жените да ни издържат. Аз не съм се родил да бъда ратай на никой. Им си хора за тая работа.

11

Анонимен

преди 1 година

Искрено чакам кога ромките ще почнат да гонят кариера като българките....Сигурно тогава и раждаемостта ще се изравни.