50

Мързел

преди 1 година

Жените масово не работят защото ги мързи и чакат някой да им плаща сметките!

49

Анонимен

преди 1 година

Тая феминистка пак пощуря! Ако мъжете забранят на жените да работят в мъжки професии, производството ще скочи със 100%! Доказано е, че жената е некачествен работник и е нископроизводителна. Не знам до кога мъжете ще търпят тези женски изгъзици. Крайно време е да ги сложат с бой, там където им е мястото. У дома, в кухнята зад печката. Смърт на феминизма, да живее Патриархатът!

48

Анонимен

преди 1 година

В Китай работят жени и никой не иска да прави семейства. В Източна Европа работят жени и никой не прави деца. На Запад жените работят и пак стоят сами. В арабските страни жените не работят и деца има много. Изводът се налага от само себе си. Единствената причина за демографската криза и нуждата от това жените да работят, вместо да се грижат за семействата си.

47

Шопендар

преди 1 година

Повече работещи жени,ако може и на две места,повече разбити бракове,съсипани съдби.жените трябва да работят не повече от 4часа,четири дни в седмицата.за да имат време да бъдат и майки,и съпруги

46

Щерю

преди 1 година

Поробено човечество - от няколко богати (знаете от каква националност) фамилии...

45

МВФ

преди 1 година

Нема се пуашите,очаквайте скачане на банкери от небостъргачи,най-новия камунистически сериал.....

44

ха

преди 1 година

да де но трябва да искат да работят .

43

Анонимен

преди 1 година

Твърде много жени ИЗОБЩО не са лишени от икономически възможности! Въпросът е колко от тях няистина работят, а не цицат от мъжете?!?

42

Неразбрал

преди 1 година

А като няма кой да ражда и да гледа деца, тогава с колко ще намалее производството? Или викате МВФ не ги е изчислявало тези работи?

41

Анонимен

преди 1 година

До Я па я..! - Първо - не ми говори така. Второ - "Норвегия е с нов строй.Капиталистически социализъм." - изобщо е тоговаря с нищо на върпоса ми.

40

Анонимен

преди 1 година

"В САЩ жените не работят защото мъжете им са с големи заплати и стигат, тук като изключим ромите другите работят. " - ХААААА! Товя от някоя пропанда от 62-а година сигурно. Хал хабер си нямаш за САЩ

39

За чий ние?

преди 1 година

И какъв е смисъла? Работата е да живеем не е живеем за да работим!

38

АКО

преди 1 година

Ако не плащат на работниците как ще хвръкнат приходите на работодателите да знаете!

37

Анонимен

преди 1 година

В САЩ жените не работят защото мъжете им са с големи заплати и стигат, тук като изключим ромите другите работят. Т.е.нефсе отнася за нас

36

32 г ерген, безработ

преди 1 година

тати носи, мама меси

35

Българина

преди 1 година

Капитализма е абсурден като строй, той се храни само с това което друг строй преди него е произвел и изградил. Точи като батериика всичко, което може да се източи и нищо не оставя след себе си....

34

Анонимен

преди 1 година

За да работят много жени, ще се наложи да отворим много ясли и детски градини, в които да назначим много жени, за да гледат децата на работещите жени..... Не виждате ли абсурда?!?

33

Фактолог

преди 1 година

До fact - мислех, че шариата по-скоро забранява на жените да работят!??

32

Долу МВФ

преди 1 година

Първо не е работа на мвф да се занимава с личния живот на хората! Второ не виждам доклад и анализи за изхарчените пари и о общество, америка срещу България, СБ и МВФ за малцинствата и ръста на тяхната производителност и бройка! Този доклад просто натиска ОТНОВО БЕЛИТЕ ДА НЕ РАЖДАТ А ДА БАЧКАТ, за да има за гореспоменатите!

31

Анонимен

преди 1 година

copy/paste феминистки статии от "белите държави" не минават тук