12

Анонимен

преди 1 година

Чакам да станат 0, както в и държавата. И без това не избирам никой като гласувам, те се нареждат сами. Само си мисля, че имам избор. И 30 мин загубено време от моя живот. До следващите избори след 3 месеца

11

Анонимен

преди 1 година

Хвърля се изключително голям ресурс за много малко гласуващи.Да се забрани гласуването в чужбина.Който иска,да дойде тук и да застане пред машинките.Другото опорочава вота.

10

не

преди 1 година

Нямате право да определяте какъв да е живота ми в България. Да пращате пари на родителите си - поздравления, браво! Че имате имоти в България и си плащате данъците, еми няма друг начин. Но да сте избрали да живеете в чужбина и да гласувате за парламент в България- не.

9

Анонимен

преди 1 година

И аз с години не следях политиката в БГ,но от 6 месеца заради войната следях..като видях какво правителство и какъв премиер канадец управляват ми стана лошо! Ще гласувам, но няма да е за ПП, БСП, ДБ или ИТД!!

8

Анонимен

преди 1 година

Аз си подадох заявление, тек в Берлин има 32,000 българи..пращам данъци на имущество в България, издържам и родители пенсионери! Всики месец бутам пари чрез банков превод в БГ икономията! Никога не съм гласувала, но настъпи време разделно! ПП не може да спечили!!

7

Анонимен

преди 1 година

Голяма час от българите в чужбина плащат данъци за жилища , коли . Сметки за ток и вода.. Паспорти на всеки пет години ,.. Тази и миналата година ми направи впечатление че 50 % от тористите по морето и по спа курортите бяха България от чужбина с децата си и харчеха яко пари( А наще от бг с доматите в гърция) ... Но иначе нямали право да гласуват... Хахахаха невежи ......

6

Емигрант

преди 1 година

Нито аз нито жена ми нието единия ми пълнолетие син ще гласува, защо ни е какво общо имаме с това Място наречено България - пълно с крепостни селяни, които боготворят Чекмеджета, мутри, престъпници и прочие, самите хора живеят в момента в мизерия, отиват на лекар плащат въпреки, че вече са платили чрез осигигоровки. Гадна клоака

5

Анонимен

преди 1 година

Тези които живеят извън българия изобщо не би трябвало да имат право да гласуват.

4

Анонимен

преди 1 година

Е как да гласувам като най-близкото място ми е на 1200 км...

3

Gogo

преди 1 година

Хората се прибраха в България. Много неприятно стана в вксините на запад :)

2

Уонко Нормалния

преди 1 година

Бре кой ще ср хаби да гласува, когато се е Евакурал от Геноцида на територията. Са де *** се палавниците са друга Платена тема де.

1

Българина

преди 1 година

Супер, да ги забранят изобщо! Или си тука или не, от чужбина само с ел подпис