8

Анонимен

преди 1 година

Скакалци трябвал ли да има в тая пудра?

7

perekly

преди 1 година

Защото сте ***. Защото искате да си съсипете бъбреците. Защото си мислите, че мускулите ще заместят ниското ви самочувствие. Защото нямате идея, как , кога и колко да ядете, нито пък какво.

6

Йосарян

преди 1 година

А що да не добавите пържола, кюфтета, шишчета, кебапчета, яйца, сирене, кашкавал към "диетата" си? Вместо субпродукти?

5

Анонимен

преди 1 година

За да не го хвърлят производителите. Друга причина няма. Това е отпадъчен продукт. Ама за кво да го хвърлят ако могат да ви го продадат и да ви вземат парите?

4

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ми каже защо да не си хапна пържолка, а трябва да ям някакви странни прахове, произведени от незнайно какво и струващи много повече.

3

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера, тая що не си пише статиите за секса, ами дращи глупости? Протеинът на прах е добавка. Дори ако сте активно спортуващ, са балансирана диета можете да си набавите достатъчно протеин. Добавката на прах за хора, които се подлагат на екстремни натоварвания.

2

Анонимен

преди 1 година

Навремето като тренирах по активно съм вземал протеини за проба няколко месеца. Единствения ефект от тях беше че почнах да *** по често и по ***. А те не са никак евтини. Една опаковка която стига за 1 месец струва към 100 лева. Затова по добре си яжте истинска храна и не се занимавайте с глупости да пълните гушите на разни измамници. Яжте си мръвки, риба, готвено, ядки, боб и др. истински храни.

1

Анонимен

преди 1 година

Щото сме сигурни че не е отровно нишесте или бъъркоч от радиоактивни брашна и прах, а съвсем чист протеин.