11

Американ

преди 1 година

Джендералската партия и Задремалия Джо оплщха Тръмп за политиката му към Китай, а виж как я следват откак взеха властта..

10

Бай

преди 1 година

Ехааа, САЩ тръгнали към планова икономика. То тоеа нещо май едно време го е имало в България през соца.

9

ББ

преди 1 година

лека корекция,най голямата икономика опита да подаде ръка на Китай...даде им работа,те използват доверието като оръжие...САЩ и приятели ще изтеглят инвестицийте си,ще наложи ембарго на пройзвежданото от тях,надявам се китайците да ядат...газ от русия,нелепи твърдения от непочтенни автори,никой не заплашва Китай,никой не заплашва Русия...САЩ направивсичкопвъзможно да си сътрудничим,Тайван не е ядрена...а можеше,обаче СК е.. финансирана от Китай,в това е разликата която не ви позволяват да видите

8

По-точно казано...

преди 1 година

От няколко години САЩ издават разрешителни на американските фирми да работят и да продават или внасят от Китай.Плащаш ли си ... нямаш проблем . Забранили са на Nvidia за да я подсетят да си плати .... Някой да е чул за някакви ... каквито и да е забрани за Гигафабриката на Мъск ? Колите му са пълни с последни технологии а автопилота е с възможно най-добрия Изкуствен интелкект.А за Епъл ? И там е същото . Вече десетина години се "опитват" да си преместят производството и все в Китай се връщат...

7

Бай Дрън

преди 1 година

Е, то долара почна да изчезва от световния пазар, печатането ще става все по-трудно. Да му мислят републиканците като спечелят властта.

6

долу сащ

преди 1 година

демокрация!

5

мАз

преди 1 година

Зимъска шъ е трудно!!!!! Но, Пролета шъ е Огън и Пожар!!!!

4

Хахахаха

преди 1 година

Ама нали те самите 70те години на 20ти век си изнесоха заводите в Китай?!?! Оставиха редовия американец без работа от алчност. Щото в Китай работната ръка е без пари. Сами се закопаха от алчност а сега олеле мале шо ке праим. Нищо не може да се направи вече. Късно е либе за китка. Китай вече кара влака.

3

Уонко Нормалния

преди 1 година

Точно краварчето изобрети това 21 век да е на КИТАЙ!

2

Hhh

преди 1 година

Поредна грешка, тия вЕрно са рядко т. парчета

1

Анонимен

преди 1 година

Културната революция иде.