281

Равнопосавеност

преди 1 година

Колко трябва да си тп, че да твърдиш, че руснаците обстрелват АЕЦ-а които са превзели и контролират напълно. Ако искаха можеха просто да го взривят. От друга страна централата е идеална за щит ако се контролира от Украинците и според мен те затова напират толкова, а родните ГРОБ и не чак толкова родните Продължаваме измяната просто се надпреварват да се подмазват на новия посланник на ФАЩ с надеждата да избере тях за булка.

280

Барба Ганьос

преди 1 година

"Аз съм npoст и вие сте npoсти - затова се разбираме " Всъщност на това разчитам - на прocтотията , с която ви заливах 12 години ,да продължава да дава своите плодове !

279

Наблюдател

преди 1 година

България не е имала в историята си толкова *** човек,който неистово мрази младите,кадърните и образовани хора, българи.Един милиардер,който с народна пара,днес си пълни личните сметки.като побеснял тича из държавата да баламосва простолюдието,за да се доближи отново да парите които ще дойдат от Брюксел.286,ти по рождение,си *** и така ще си отидеш.

278

Анонимен

преди 1 година

Простокирието не изтрезня ли вече? Бате, добре- не е стока, но бате може да се махне и вероятно още тази есен ще се махне, но партията си е готова и има свестни кадри, а киролените са пълна катастрофа с тия парапети, любовници, роднини и изобщо сбирщина.

277

Бай Ганьо

преди 1 година

Този ме надмина!

276

Анонимен

преди 1 година

Отивам да гласувам само и само да не се върнат ГРОБадвиите

275

Парапетко

преди 1 година

Обича народа, ама когато в Карловско имаха нужда от тежка техника, машините на Боко не дойдоха да помогнат, нали... Иначе протестират, затварят магистрали, ходят на жълти павета, а у... Бойко е българомразец.

274

Ценко Чоков ГЕРБ

преди 1 година

Кирца не му цепи басма. Вика "ще съдя Буци до дупка, ще му плющят ушите". А отговора на Борисов беше: Слави Трифонов: "Ще ги спукам от съдене Кирца и Кокорца, защото ми казаха, че съм мутра."

273

Анонимен

преди 1 година

крадлива мутрааааа

272

Кирца Парапетний I

преди 1 година

Кирцата е направил едно клипче на язовира, в което рече: "Това е най-опасният язовир в България, нашата цел е да го стегнем, за да не стане потоп, както в Карлово, а на господин Борисов му пожелавам, да дойде тук и да изкара спокойно старините си в това красиво кътче, когато се пенсионира" - да, верно - паднах си от смях, но ние не искаме да го пенсионираш, Кирца. Ние искаме да го сложиш в бай Ставри за кражбите и далаверите.

271

Анонимен

преди 1 година

Обичащия народа го остави за 12 години най-беден в целия ЕС.И най-болен.Още ли му се връзвате на лакърдиите и лъжите?Още ли искате да ви граби и унижава?

270

Анонимен

преди 1 година

Идват от планетата Copocиoн от съзвездието Koзяk...

269

Анонимен

преди 1 година

Не че този е цвете, но в случая говори самата истина. Тези лекенца и мамини синчета наистина са от друг свят и ни смятат за оборска тор, а авторитет са им само задокеанските ментори. Оказаха се и доста меркантилни, нищо че се кълнат в обратното. Особено т.нар. градска десница. Българският народ има развито чувство за самосъхранение и ще им покаже, откъде изгрява слънцето.

268

поздрав

преди 1 година

от китайския спортист,,цун кай г,с,,

267

мхм

преди 1 година

На снимката се вижда, че Боко е сменил бухалката с химикалка :)))))

266

НЕКАЧЕСТВЕН МАТРИАЛ

преди 1 година

НА ЗЛОТО КУЧЕ БУДА ЗЪЛ ПРЪТ !!! ИЗБРЪСНИ СЕ БЕ МУДЖАХИДИН.

265

Шизофрения

преди 1 година

Паталогичния лъжец пак има пристъпи на СИКаджйиска Мутра и се излага стабилно като винаги е лъжлив и нагъл

264

Велики Цитати, Мисли

преди 1 година

Евала на бати Бойко, че остави толкова велики лапсуси в историята. Той няма един нормален цитат, който мога да извадя - по едно време даже каза "работата дава свобода" евалата бе ***. Той няма хал хабер за холокоста, 2-ра световна. Най-вероятно не е чувал и за Студената Война. Ама важно шкафчето да се пълни, че като иде Мата Хари и да си намокри ... май.. не котето ами, да си намокри зад котето. Той тоя е пeдераст.

263

Анонимен

преди 1 година

Тиквата си беше башкъ луд, ама след тези избори май ще го вкарват не в Бай Ставри, ами в Карлуково. Тотално вече не му се разбира какво иска да каже. И това ми било мъж с тoпки... параноичен, сее лакърдии през 2 дена, охрани го пазят като писано яйце. Тоя е мъж, като *** в дъжд.

262

Анонимен

преди 1 година

Какво говори този - не му разбирам.