93

Обективен

преди 1 година

Отдавна е трябвало да загине тоя "джигит" с 22 акта и няколко отнемания на книжката за употреба на алкохол. Жалко,че преди съдбата да свърши своето е осакатил няколко млади живота.

92

Станислав Стратиев

преди 1 година

Каквито и пътища да имате, каквито и ограничения, манталитета си е манталитет. Станислав Стратиев: когато си се родил в България, повече нищо не може да се направи...

91

руския полк

преди 1 година

Ето сега пак стана НАТО inteslf, след малко трябва да го диагностицираме? или поне отчетата? което е вече прекалено?!?

90

руския полк

преди 1 година

Половин час си вика американско нато да се бие с мене и после си вика отчетата? И даже аз трябва да съм му отче

89

Анонимен

преди 1 година

На втората снимка ясно се вижда, как тоя в третата кола до шофьора е бил без колан и се е опитал да излезе през стъклото. Ама милицията пуши и чака ранно пенсиониране, когато не са заети с някоя показна акция.

88

Батко ви

преди 1 година

Все повече започвам да си мисля, че всички нарушения на пътя, дори и престъпления от всякакъв вид, могат да се намалят до минимум ако НАКАЗАНИЕТО Е НЕИЗБЕЖНО. И да знаеш, че извършиш ли престъпление, няма измъкване. Първи път за нещо дребно- условна и глоба, втори път- в панделата. За сериозните неща- директно. Но да няма тати, мама, чичо, мазни адвокати и прокурори.

87

Анонимен

преди 1 година

Трябва голям майсторлък, за да направиш катастрофа точно на това място движейки се по Самоковско шосе, а не да идваш от Бистрица.

86

На магистрала Тракия

преди 1 година

може да видиш цялата ***....отия на българина. Цялата магистрала е в дупки а те карат с 200 и то броня до броня. Ама нема как, купил си е Мерцедес на старо и вече е ''голям''.

85

ПРОСТОТИЯТА

преди 1 година

Е СМЪРТОНОСНА. Прекалено много са разглезените мамини синчета, дето се возят надрусани и пияни на 20 годишни БМВ-та и си мислят че са добри шофьори...

84

До 114

преди 1 година

Казваш да се движим с до 5-10 км/ч, а да бутаме колите не искаш ли? Кой ти говори за 120 км/ч на Самоковско шосе? Едни 90 км/ час са достатъчни поне извън населените места, а в тях до 60 км/ч.

83

До 114

преди 1 година

Казваш да се намали разрешената скорост така още 20 км/ч - от 30 на 10 км/час!!! Браво, за това никога нямаше да се сетя....

82

Анонимен

преди 1 година

Дузина години ГЕРБ - не само няма добри пътища, ами и старите вече са развалени. Хемус е тотал щета. Тракия също... струма ... да не говорим "магистрала" с ограничение 120, завои с виражи, може да излетиш като самолет от нея

81

Анонимен

преди 1 година

По времето на тройната коалиция 2005-2009 години готвеха разширение на Самоковско шосе, но дойде Бойко Борисов на власт и нищо не се направи. Резултатът е много катастрофи.

80

Анонимен

преди 1 година

Има логика да вдигнеш ограниченията, ако имаш хубав път. А ти хубави, равни пътища с маркировки в България виждал ли си? Ако вдигнеш ограничението на 120 и няма маркировка, нали ще излизат от пътя ве луд. И като влезеш в някоя дупка, да се обърне бракмицата, тука не сме за увеличаване на ограниченията. Даже трябва да се намалят с 20км/ч

79

Анонимен

преди 1 година

Самоковско шосе отдавна трябваше да се разшири поне двойно, в населените места да се сложат парапети отстрани и пешеходците да преминават само на определени места, а не да слагат силно изнервящи ограничения на скоростта от по 30, 40 и 50 км/час, вкл. и извън населените места. Такива ограничения винаги водят до тежки катастрофи като тази.

78

Лъсна Истината.

преди 1 година

Стана ясно и името на виновника за тази и всички останали катастрофи - Бойко Борисов.

77

Анонимен

преди 1 година

Има сигурен начин за увеличаване на броя на катастрофите. Това са все по-високите наказания. Защо е така всеки с поне среден коефициент на интелигентност може и сам да си отговори.

76

Анонимен

преди 1 година

Катаджийският манталитет е все по-сурови наказания СЛЕД нарушенията или катастрофите, а в нормалните държави действат ПРЕДИ нарушенията и катастрофите, за да няма такива.

75

Анонимен

преди 1 година

Когатро всички диви селяни се самоизбият в един момент и ние нормалните ще заживеем добре.Няма ден без който павиан на възраст до 30 год от близката и далечна провинция да не се удари в нещо докато кара 20 годишната си хипер-талига.

74

Анонимен

преди 1 година

В Германия нямат ограничение на скоростта на магистралите, а тук някакъв малоyмен гербаджия предлага да бутаме колите в населените места.