25

Мартин

преди 1 година

До 26. Ще видиш на изборите такива като тебе как няма да имат представителство в парламента.. А скоро време ще има увесени русофоби по дърветата. НЕ сме русофили, но няма и русофоби да ни направите. Още по малко 0тпадъци като тебе.

24

Анонимен

преди 1 година

*** народ, какво да се прави. Единствената държава в Европа с тоталитарен военен диктаторФатмак за президент. Даже и Путин не е воененФатмак и официално се води цивилен с цивилна власт. Смятайте само за каква средновековна простотия става въпрос в Чалгария. Вие сте народ, който е проспал Ренесанса, Просвещението и изобщо създаването на модерната държава. С 10 века назад сте.

23

Слава Россиа

преди 1 година

Как ще изглежда Европа през 2023: Некъпан, болен и гладен *** неутрален гей трепери от студ в мрака загърнат в Украинския флаг..

22

Анонимен

преди 1 година

какво точно не одобряват защото ние нямаме политика относно тази война също така дали са против нея или не са не зависи от тях

21

Анонимен

преди 1 година

Не одобряват подкрепата за Украйна бедните, гладните и мързеливите, защото ще им падне чувствително стандарта на живот! Така се става русофил.

20

Император Путин

преди 1 година

Скоро на никой няма да му дреме за украйна и какво точно се случва там. Защото всеки ще е фокусиран върху собственото си оцеляване.

19

баба мара

преди 1 година

като няма варш договор и сив от какъв зор са нато и ес с кого ще се съревновават75 години европа живя в мир и сега доиде една демен-ция и запали светаоон не взема никакво отношение да спре воината в украина която е между сащ ирусия за преговори и мир не се говори никъде само бизнес и печалби от оръжиеи ваксини сега обаче идва кризата с прехраната и ще стане страшно

18

Нико

преди 1 година

Проучването е направено от ЕвроГейската комисия. Какво повече да коментирам фък новина!!!

17

Ню ордер

преди 1 година

Природата не е създала човека да се кисне във вана и да се търка със скъп *** в петзвездни хотели с минерална вода.

16

Анонимен

преди 1 година

Хайде, русоробите, раздайте си. Искам да дадете всичко от себе си! 3...2...1... Старт!

15

Анонимен

преди 1 година

Като знаем колко са точни стъкмистиките, реално са около 90%.

14

Анонимен

преди 1 година

Анналена Бербок: "Трябва да направим всичко за Украйна и няма никакво значение мнението на моите немски избиратели. Щом съм обещала на украинците, ще направя всичко възможно да го изпълня, а ние трябва да изтърпим". Нито един диктатор не си е позволявал да говори така презрително за народа - видео ***/kanzlerdaddy/2768

13

до 10

преди 1 година

ти да знаеш в това е смисълът на демокрацията

12

Българин

преди 1 година

Вече започвам да съжалявам тези деца от степите, изпратени на заколение в Украйна. Унищожението на руската армия е ужасно, с апокалиптични рамери. Русия губи по всички фронтове. И така ще бъде с всеки окупатор който застрашава демокрацията в ЕС и НАТО. Путин ще остане в историята като един от най-големите де#били!

11

анонимен

преди 1 година

защо не пишете как европейската демокрация която се превръща в настоящ фашизъм,от 1октомври по улиците на Германия ще има военен патрул и всеки един които се надигне за това че няма пари и работа,вода и ток ще бъде обявен за руски агент

10

Анонимен

преди 1 година

Повечето българи не подкрепят политиката на България спрямо Русия, защото тази политика е твърде мека спрямо един агресор. Необходима е по-голяма решителност, да се изгонят руските фирми и да се затворят за дълго руските агенти -4000-ци.

9

Фиданка

преди 1 година

Нещо против некъп***ните? Искам натурално ухаещи мъже на пот на чесън и ракия.

8

Анонимен

преди 1 година

От 1 октомври се сформира териториално подразделение на Бундесфера, различно от армията, което ще се грижи и за безредиците! Те ще действат "на улицата", и най- вече срещу протестиращите! Нещо като, "въвеждане на военно положение"!

7

Анонимен

преди 1 година

България се превръща в предизвикателство за ЕС, ако потвърди след изборите курса на сближаване с Путинова Москва

6

Анонимен

преди 1 година

Министърът на външните работи на Украйна осъди Чехия и Германия и поиска от тях да забранят минингите в подкрепа на Русия и Донбас. "Провеждането на такива акции под трикольора на Русия в центъра на Европа е недопустимо. Ние осъждаме опитите на участниците в проруските акции да оправдават войната на Русия против Украйна".