433

Япония си е Япония

преди 1 година

Япония е Страната на Изгряващото Слънце, Япония днес е единствената Империя, която има Император. Путин тук се излага и то много. Къде е Япония, къде е Русия, огромна е разликата м/у тези държави. Япония е създадена 6 -7 века преди Христа, Киевска Рус е поредната средновековна държава.

432

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Анонимен АНОНИМЧО ЧЕТИ ТОВА КОЕТО ТИ ПИША ! АКО НЯМАШЕ РУСИЯ И НАС СЕГА ДА НИ НЯМА,НЕ ЗАБРАВЯЙ 1788г- МОЙ КУКУРИГО---- СЕГА И ТЕБ И ТВОЯ ЖЕНИЧКА И НА МАМА КЕ СЛАГАТ БЙРАКТАРИТЕ ОТЗАД И КЕ СИ НОСИТЕ КОТЛЕНКИТЕ С ГРЕС......

431

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са антибългари, служещи на чужда имперска сила, която иска да направи от България руска губерния!

430

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ

преди 1 година

Презрението на русофила в коментар 493 към българите: "А вот будет ли България, ето еще вопрос?" Едва ли не България няма свое бъдеще като самостоятелна държава, освен като руска губерния! И други антибългарски изказвания е писал тоя русофил - етнически руснак, нямам време да се занимавам с него! Когато преглеждате коментари, четете внимателно и забелязвайте презрението и имперското отношение на русофилите към българите! И си задайте въпроса може ли автор на такава българофобия да е българин?

429

Анонимен

преди 1 година

Днес русофилите са особено нагли - дори не се крият че са етнически руснаци! Не крият и българофобията си, презрението, имперското си отношение към българите, писането им на руски е с цел да унижат българите (едва ли не сме руска губерния и вече официален език е руския!) Русофилите които пишат тук са етнически руснаци, които се преструват на българи, това се забелязва от презрението им към нас в коментарите им което внимателният читател е забелязал! Истински българин не може да бъде русофил!

428

Morski

преди 1 година

Слава на Украйна! Зеленски е велик!

427

До плюещите ЕС

преди 1 година

Сега не живеете ли по-добре от при жалкия комунизъм? Наистина ли вярвате че ЕС ще се предаде и ще умре от глад и студ? Така си мислеше и Сталин и Брежнев и Тодор Живков, хихихи

426

Не ме интерисува

преди 1 година

Каква била русия. Хайде по-бързо да я смачкат тази кървава русия и да се свърши с кризите и санкциите само това е важно. Да се приключи с русия - тази тюрма за народите нищо повече от това не ни интерисува.

425

Lina

преди 1 година

Съвсем "изплискал".Вече се вижда Краля - Слънце.

424

РУСИЯ....

преди 1 година

Е СТРАНАТА НА НАЙ-КРЪВОЖАДНИТЕ КАНИБАЛИ.......... УБИЛИ СА МИЛИОНИ СВОИ СЪНАРОДНИЦИ - ЦАРЕ, КАЗАЦИ, БЕЛОГВАРДЕЙЦИ, ХРИСТИЯНИ, МЮСЮЛМАНИ И Т. Н..

423

За незапознати

преди 1 година

Че тя Русия е по-бедна от България !

422

Анонимен

преди 1 година

Надежда всякаква тука оставете!

421

Християнин

преди 1 година

Свят Човек! Само той може да спаси човечеството от унищожителното пропадане, наложено ни от англо- саксонската шайка. Слава на Русия!!!

420

Тошо

преди 1 година

Тя може да е истинската страна, но в задачата се пита, кой е лъжливото овчарче !? И въобще доста романтични теми, за разлика от тези на фронтовата линия!

419

aZ-ът

преди 1 година

А Кеаваристан е страната на залязващата либерастия.

418

аZ-ът

преди 1 година

Което си е - си е.

417

Анонимен

преди 1 година

Прочетохте ли цялото му изказване? Русия започвала от човека, независимо на коя територия живее. Демек където има руснак е Русия.... Я да се взимаме в ръце и да махаме всичко руско от България, докато е време!

416

Новият Давид

преди 1 година

Победа за братска Украйна. Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с вас Зеленски. От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна, която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро и украинския Давид ще обезглави кремълският Звяр. Бог е с Украйна срещу руския агресор. Мачкай руските нацисти президент Зеленски, ти си новият Давид, Бог и ние нормалните хора сме с теб.

415

Петър Първи:

преди 1 година

С другите европейски народи целите могат да бъдат достигнати с човеколюбиви методи. С руснаците не е така...Имах работа не с хора, а с животни, които искам да превърна в хора"

414

Академик Павлов:

преди 1 година

"Искам да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не възприема реалността като такава"