296

Анонимен

преди 1 година

А бе нали санкциите помагаха на Русия ?

295

Трола дето пише тук

преди 1 година

Абе хора спорете с мен че ми стана скучно

294

777

преди 1 година

Политиците от Европа да си поемат сметките. Аз не желая да плащам за болните амбиции на тези продажници! Унищожавате хората в Европа целенасочено!

293

Анонимен

преди 1 година

Вън Русия от Европа

292

ПТН ХЛО

преди 1 година

Баси наглия nич! Сваяне на санкциите само след изтегляне на на руските войски от украйна, включително донбас и крим и плащане на репарации на украйна! Отделно предаване на съд на военопрестъпниците. А по-нататъчни икономически и/или политиучески отношения с русия само след пълната й депутинизация. Включително изхвърляне на мъpшата на путин от мавзолея на ленин.

291

Асен

преди 1 година

Песков, нали не работеха санкциите??Вие чебурашките сте най- долните лъжци в историята. Съжалявам само, че толкова много мои сънародници са повярвали и продължават да вярват на глупостите ви. Русия е един Мордор, съжалявам и бедния руски народ, който мачкате и се обогатявате на гърба му!

290

Кой ви иска газта бе

преди 1 година

А санкции ще има с векове.

289

Анонимен

преди 1 година

Който мисли не е русофил и не тъне в русофобска злоба а просто вижда че всичко е медийна измама

288

Путин

преди 1 година

За какво е светът без Русия? А Русия, това съм аз! Шойгу, пускай сарматите!

287

Анонимен

преди 1 година

Егати пудела е този.Само джавка :)

286

Анонимен

преди 1 година

Ще поздравим Запада за решението да се откаже напълно от руската зависимост за газ и терол. Те ни поздравиха нас за отказването, спряха ни Южен поток, спряха ни Белене, затвориха ни половината мощност на Козлодуй.

285

В Полша

преди 1 година

Пристигнали Б52!!!

284

Анонимен

преди 1 година

Има нездрав вид

283

Анонимен

преди 1 година

Четиво за онези които си купуват дървата по 200лв.1.дървата струват по до 25 лв за плътен кубик на корен в горско сечище.2.сечта струва още 25 лв за плътен кубик заедно с нареждане на фигури в склад за извозване от сечищата. Т. Е. До тук са до 50 лв на плът кубик.или 25 лв за пространствени кубик (1плътен = 2 простр)Наредените на фигури дърва се продават и мерят в пространствени кубици. Или 50 лв на склад в сечище е цената на фирмата спечелила търга .Всичко над 25 лв е за транспорт и мафията

282

Слава Украини

преди 1 година

Ахмат Сила!

281

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен Баща ти е имал голямото желание, въпреки даденостите, да те направи що-годе човек, но........ само с агнета не става. Трябвало е да се примири с участа, че от теб няма начин да стане трандафор, а ваксимум дървоБЕРАЧ! За дървоСЕКАЧ (човек който се занимава с дърводобив ) се иска и малко интелект !

280

До чудя се

преди 1 година

Украйна не дава дърва на Европа, щото с тях прави химарси! А руснаците ги думкат с ракети за по 2,3 милиона бройката!

279

Жалко за Русия...

преди 1 година

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

278

ЕЛЕМЕНТАРНО!?!

преди 1 година

Очакван ход, за който анализатори като Боян Чуков и Вацев мисля, вече са говорили. Ама тях по масовите медии не ги пускат. ЗАЩО газа спира? Отговора е в салдото по външната търговия с ЕС. Преди 2022 салдото е балансирано- Русия изнася евтини енергоносители и с Еврата купува от ЕС скъпа техника, вина.. В момента Русия има огромен износ към ЕС и малък внос. В сметката и остават милиарди Евро, с които Русия нищо не може да си купи. Освен това ЕС директно подпомага Киев с пари и оръжие.

277

Чудя се

преди 1 година

Чудя се защо украйна не снабдява европа нали се подкрепят