376

Антонии

преди 1 година

Чебурашките да не се притесняват за Украйна. Целият запад е зад нея и тя ще се възстанови бързо след руското изтегляне А Песков и останалите държавни мутрагени и армия да се оттеглят от Украйна и може да се свалят някой санкции, а не най нагло да поставят ултиматуми. Един ден Русия ще драпа да доставя газ на Европа, но ще духа супата на европейците. Русия се доказа многократно, че не може да и се има доверие. Тя непрекъснато нарушава подписани договори и изнудва Ес. Но няма да и се получи.

375

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 417Песков Месков не е там въпросът. наистина е много нагло да искаш редовни доставки на газ а ти да налагаш санкции. Нека да ги видим западняците как ще се оправят когато газта пресъхне Сега са нагли защото доставки все пак има. Нито с руснаците се разбират нито с арабите. кък ша и тъз работа по -нататък ни знам. ха - ха!

374

Анонимен

преди 1 година

Плаче му се на Песков. Путин разруши охолния му начин на живот на него и неговото семейство. И тайно се надява тази глупава война да се прекрати.

373

кубанская столица

преди 1 година

До 412 Майната на УкрайнаНе можешь да говориш Не на украина. Зеленски потрябваше 700 млрд USD да възстановява уркаина. Кой ще му даде освен европа? Так шо готвите се, българи. От фашистка Германия по-много, от нища Бълагрия по-малко

372

Тук и там

преди 1 година

Ако тези санкции бяха толкова унищожителни за Европа, руснаците нямаха да искат толкова настойчително да паднат. Руската пропаганда разчита на това, че европейците са разглезени и не могат да понесат енергиен и ценови шок, но забравят, че и те като тях са започнали от нулата след ВСВ.

371

О, божке

преди 1 година

На този мустакат креттен жена му само се поства от най-скъпите плажове в Гърция и Турция, носи очила Гучи и часовник Епъл. Има я в инстаграма, ако не се е изтрила. Останалите рускини не знаят в коя украйнска пустош децата им са станали пушечно месо за болните мераци на един луд, тръгнал да връща часовника 40 години назад.

370

Майната на Украйна

преди 1 година

Хей европейци живейте си живота защитавайте собствените интереси в рамките на съюза на ЕС. ДА КАЖЕМ НЕ НА Украйна и НЕ на Зеленски, НЕ на безсмислените луди санкции, които действат срещу ЕС и обикновените работещи хора, които НЕ СА Украинци.

369

До Ме

преди 1 година

До Ме айде ходи си в родната Украйна и да не сме те видели повече тука да се мазниш. Не пи ПУКА за Украйна, не искам да бъда жертва на Украйна. Украйна е едно нищо за мене, не е в ЕС не е в НАТО. Някаква си рускоговоряща провинция. За тези гадни украинци и една стотинка не си заслужават.

368

Me

преди 1 година

Няма как да подкрепяш Украйна след 2014 г след като фашиската хунта управлява в Киев.Подкрепя ги Сащ ,защо ли ? Заради Нато да има бази ,които да са повече около Русия и заради омразата си да раздели Русия. Няма вече комунизъм ,но нато и западните типове знаят ,че Русия е империя и им пречи на плановете за унищожение на човечеството..Пъклените планове на западните Окупатори на Европа-разните Сорос и Геитс,Ротшилд...тези които наистина командват във сянка марионетните западни правителства(повечет

367

Ме

преди 1 година

Няма как да не подкрепяш Украйна и да си живееш нормално. Това време мина. Ако не подкрепиш Украйна, утре Русия ще дойде и за теб. Едно време Хитлер, така се опитваха да го омилостивят - знаеме до какво доведе това. Сега, втори път тази грешка не! Разпад на Руската Федерация и победа на Украйна. След това, ще си живеем пак спокойно.

366

Анонимен

преди 1 година

Докато Русия мародерства в Украйна, отмяна на санкциите няма да има. Освен това от Путин знам че санкциите са крайно полезни за всестранното развитие и безкраен цъфтеж на руската икономика.

365

Анонимен

преди 1 година

Правилно

364

Евролибераст

преди 1 година

Еко тротинетките и Хомосексуализма ще сгрява и топли хората и Зиме и Лете както се казва.

363

Мълчанието на Сименс

преди 1 година

В случая не е толкова важно какво точно е казал Песков. Важно е това, че от "Сименс" мълчат, което не е естествено, ако са си свършили работата както трябва.

362

Разум Даскалски

преди 1 година

В луд и безумен свят живеем. Идеята на какъвто и да било съюз е да се защитават интересите на съюзниците. Това което виждаме е предателство от Евро-политиците към самият Европейски Съюз нанасят щети и вреди това е предателство към съюза и също национално предателство. ЕС няма работа да се меси и да участва във войната по никакъв начин пряко или непряко. Украйна не е в Европейският съюз и няма никакви основания да иска каквото и да било.

361

Европейска Пролет

преди 1 година

Европейските граждани трябва да се надигнат на бунтове и протести и да свалят предателските правителства които унищожават икономиката на ЕС и предават интересите на собствените си държави, граждани и като ЕС. Маса хора НЕ подкрепят УКрайна и просто искат да живеят нормално в собствените си държави. Украйна не е член нито на ЕС нито на НАТО и няма място за никакви санкции и саможертви.

360

БРАВО ЛОГИЧНО Е

преди 1 година

Не знам какви ЕВРО-*** имаме, които да си мислят че само едностранно могат да пущат санкции без да получат подобаващ отговор. Доказателство за пълната невменяемост и липса здрав разум у Евро-*** на високи евро-дупетаткси и комисарски заплатки ... едни кухи лейкии заради които всички нормални работещи европейци ще страдат.

359

Недоразбрал

преди 1 година

До историческия обзор на к,омунделът,че Щатите видите ли били световния терорист?!Нещо да забелязвате в последните няколко месеца?!Май нещо терористите се спихнаха и нема никаква активност?!И що ли е тъй?!Май щото НАЙ МИРНАЯ И НАЙ МАГУЧАЯ е многу заета в Украйна да се спаси от фалът,който стори с украинците,което и отне възможността да инжектира отровата си по света и да спонсорира всякакви видове терористи!!Ни алкаеда,ни ислямска държава,ни боку харам?!БОКВАЛНО СЕ ДРЪПНАХА РУЗКИТЕ МЕТАСТАЗИ?!

358

Анонимен

преди 1 година

До toti Това е силен пример за "свобода" на словото, "демокрация" и "*** ценности". Затова имаме цензура, фейк нюз и част от цялата работа е триенето. Еманация на мир, свобода и независимост - "демокрация" по американски (по-скоро по Оруел)=

357

Анонимен

преди 1 година

Най любопитното за мен е, че дясната ръка на Путин - Песков е чеченец. Роден е в Чечня от родители чеченци. Руснаците при взаимоотношенията си с европейските бюрократи са в ситуация "Храни куче да те лае." След като кучето освен лаене се занимава и с хапане, спират му храната. Толкова е логично това. Ако се окаже, че е и бясно, може да го отстрелят. Изборът е за EU - дали ще продължават да лаят, ще хапят ли или ще разпространяват бяс.