40

Дружок

преди 1 година

До РусоробПиленце, много отрано си се развълнувало. Сега няма никакъв смисъл да се разговаря. Още преди Нова година eвpoджендъраститe ще разберете, къде зимуват раците, а напролет ще се броите. Няма как, вие сами избрахте да минете по трудният път. Чак след това, ЕВЕНТУАЛНО, ще има преговори. ПОНЯЛ?

39

Анонимен

преди 1 година

Във Великобритания кампанията "Не плащай в Обединеното кралство" призовава за намаляване на сметките за енергия до приемливо ниво и призовава хората да се откажат да пращат >>> това е бъдещито!

38

Анонимен

преди 1 година

Искам руски газ, 21-22 а не 18-19, пуловери в къщи си носете вие, ще пускам парно когато е студено, а не когато ми каже оня дето изкарва 10к? на месец....ещастници. Да ви икая на асраните бюрократи. Баща ми казваше - аз накрая като хвана един шмайзер..... та молете се да не докарате хората до степен да хванат кой каквото може и да ви смажат *** кратуни

37

анонимен

преди 1 година

как защо,кои се отказа от дългосрочните договори,на кои газта му беше не демократична,а сега го яжте ,лошото те първа ще идва това сега е нищо с това което ще доидеше ви съдят и бият по домовете затова че искате да се измиете и стоплите

36

Анонимен

преди 1 година

Балтийците са в ЕЗ, ама инфлацията им е по-голяма от нашата, никакво евро не ни трябва.

35

Анонимен

преди 1 година

Тия в Брюксел наистина живеят в някакъв балон. Първо се навряха /навряха ги без съпротива/ във война, която не е тяхна. После без да се допитват до населенията, направиха една камара глупости, че и още се канят да правят. И накрая ни обясняват колко е патриотично да стоим през зимата на 16 градуса и да не се къпем. Защото така искали началниците на Зеленски. Дори не осъзнават в пълнота какво ги очаква след 2-3 месеца, така ми се струва.

34

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте скъпи неолиберали, но не разбрахте капитализма. Жалко. Енергия, хляб и някои други стоки не са пазарна стока, цената не се определя от пазара, а от спекуланти. Затова и първото, което се учи по икономика е, че цената на хляба няма как да бъде пазарна. С енергията е същото, но отново криворазбрания капитализъм от неолибералите ни постави в това положение-стойка партер.

33

Анонимен

преди 1 година

До Споко Ами че нали губи сега, бе! В най-розовите видения на Брюксел, догодина ти се пада да гладуваш, за да помагаш на Украйна.

32

анонимен

преди 1 година

статията е написана за мaлoумници,стига лъжи кажете истината Атя е страшна,напишете какво Швейцария ще съдят населението до3години затвор тези които посмеят да повишат температурата в дома си повече от 19 градуса,господа журналисти това което става в Европа е по лошо от комунизма вие искате да живеете в такъв свят,вместо да се обединяваме срещу това зло което е дошло вие с лъжите си още повече го разпространявате

31

Анонимен

преди 1 година

Чухте ли Украйна си върна Крим днес!?

30

ZV

преди 1 година

Да припомня двуличието на ЕС ! Жито уж от УкрЙна за бедните дъжави. От 80 кораба с зърно 78 разтоварват в ЕС,а само два за бедните страни. Бежанците- едните по курортите ,а другите в лагери. Е,какво повече да говоря..

29

Анонимен

преди 1 година

Зануляването в ход. Овце, картинка ли искате да ви нарисуват?

28

Анонимен

преди 1 година

"Защо Европа е изправена пред нарастващи сметки за електроенергия?"_______Защото се управлява от безмозъчни мекотели водещи се по акъла на САЩ.

27

Българин

преди 1 година

Вече започвам да съжалявам тези деца от степите, изпратени на заколение в Украйна. Унищожението на руската армия е ужасно, с апокалиптични рамери. Русия губи по всички фронтове. И така ще бъде с всеки окупатор който застрашава демокрацията в ЕС и НАТО. Путин ще остане в историята като един от най-големите де#били!

26

Анонимен

преди 1 година

Важното e, чe нa Ypcyлaтa бaнkoвaтa cмeтka cъщo npogължaвa ga нapacтвa! Yes! Moшe e щegъp, koraтo paзcиnвaнeтo нa Xpиcтиaнcka Eвpona върви c yckopeни тeмnoвe...

25

КАК ЗАЩО ?

преди 1 година

Защо Европа е изправена пред нарастващи сметки за електроенергия? Защото искаше да си има работа с Русия ! ! Ето и го резултата ! Нека отново търгува с Русия . Спокойно - и Америка я чака същия резултат .

24

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС има план: ще изстудуваме и ще изгладуваме зимата и напролет Русия ще рухне и ще загуби в Украйна и всичко ще се оправи.

23

Русороб

преди 1 година

Ох от сега почна да ми става студено моля те другарю Путин, няма ли начин да ни ПРОСТИШ? Ще ти даваме питки със сол колкото щеш, господарю, моля те дай ни малко газ за зимата

22

Анонимен

преди 1 година

След началото на путинската агресия в Украйна германците изтрезняха на тема "Русия" и застанаха на правилната страна. Всеки политик или държавник, подкрепящ Путин, се лишава от кариерата си; доста хора са вече и в затвора за шпионаж в полза на Кремъл. Време е и в България да се въведат мерки срещу русофилите.

21

Анонимен

преди 1 година

Така ще е само още 1-2 години, докато Путин губи войната. После, ако продължи все така да губи, какво ще правим?