100

Отговор

преди 1 година

Защото са ***? И защото сами си го направиха?

99

Свирепата Тепня Иде

преди 1 година

В Ленинград нещо са реставрирали това лато до пълна бойна готовност Питерския Крайцер Аврора.Те рек да опитам Ше глеами Октомврийската или Ноемврийската Революшън,майнъ.Как им е накипело на ЕУ-народите само да свирне Аврора и че да ги пометът сите авантаджии,поробители и фашандета РаботническоСелкото население и трудовата инталигенция во главе със славната армия,тайни служби и трудещите се на културния,здравни и училищно-университетските фронтове единни ще кажат РОТ ФРОНТ Че Ге. ПреветеНещо.Идат

98

haha

преди 1 година

Мислех си, че с ковид изолациите, ваксините, зелените сертификати, тия стигнаха дъното на простотията. Но не, има още много много да се потъва. Що не забранят на зимата да идва в ЕС и проблемите са решени.А не направо да сложат средна температура на климата да не е под 20 градуса и пак готово. Или не, ваксина че човешкото тяло да издъжа на минусуви температури и само да си генерира тока и храната от фотосинтеза.

97

Анонимен

преди 1 година

Много русофилски блянове. Утопии...

96

еУроидиот

преди 1 година

Европрайда сами се докараха до тук. То не бяха Зелени сделки затваряне на АЕЦ ТЕЦ и въгледобив забрани за нормални автомобили Ковид карантини санкции срещу Русия откази от руски газ и нефт война срещу Русия. Щели да карат на перки слънчеви огледала и вода. Обаче пролетта нямаше вятър за перките сега няма вода за ВЕЦ а зимата няма слънце за огледалата. Нуждата от ток се увеличи ((електрокари скъп газ липса на въглища) а производството му намалява.В резултат цените на газ ток въглища уран скочиха

95

Анонимен

преди 1 година

До Георги 111 - Герге, ако всички станат програмисти програми ли ще ядете и обличате? Да не говорим за останалите необходими неща.

94

Българин

преди 1 година

Ще мръзнем, защото за европейските лидери е по-важно да слугуват на геополитическите интереси на САЩ. Ако Европа се обедини с Русия, ще имаме достъп до евтини ресурси и немски технологии. Но сега е по-важно европейците да студуват, за да са солидарни с Украйна.

93

Анонимен

преди 1 година

Заради "Зеленската сделка" и "Зеленския преход".

92

Таня

преди 1 година

Да сте учили! Европа означава високо образование, висока култура, висок стандарт, висока квалификация и непрестанно усъвършенстване. Не е за мързеливи, изостанали общаци, които варят менте алкохол по гаражи и мази. Не е за хора, които ги притесняват няколко стотин евро за сметки. За вас е просията и ***. Ходом, марш!

91

Хитро

преди 1 година

Ако свалят температурата в домовете да стане 5 градуса, изобщо няма да имат нужда от руски газ!

90

Гейропа

преди 1 година

попадна в санкционна безизходица муахахаха

89

Анонимен

преди 1 година

Давай още санкции срещу Русия, докато европейците не изпукат от студ и фалити. Санкциите определено са наспчени "СРЕЩУ" Русия !

88

Анонимен

преди 1 година

Защото има за управници гейове.

87

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБез да намалявате парното ли? Не точно. първо слагаш вълнен пуловер, после сваляш. Слагаш-сваляш, слагаш-сваляш... И така произвеждаш ток и намаляваш разходите на домакинството, като го използваш този ток за разни неща...

86

До Георги

преди 1 година

Гоше, като сменим властта ще тръгнем на лов за такива като тебе. Дето вода потни не сте пили ама взимате по 2 шапки с пари на месец. Ще ви научим от де изгрява слънцето и много ще ревете

85

Анонимен

преди 1 година

Щото настъпиха мотиката със санкциите. Няма проблеми, ще се научат.

84

Георги

преди 1 година

Направих малко над 2 години стаж като програмист и вече съм mid. Благодарен съм на себе си, че избрах да инвестирам в преквалификация преди 4 години и сега не ми пука кое колко струва.

83

Бунтата

преди 1 година

Какво щете правете с евроизмисленсъюз,само България не барайте!!!!

82

Анонимен

преди 1 година

"Носенето на дебел пуловер вкъщи през зимния сезон може да доведе до още 4 % икономия в потреблението на домакинствата."... Без да намалявате парното ли?

81

киро-факиро

преди 1 година

Европа трябва да се разплати за безумието наречено "Зелена сделка" Там е заровено кучето.Путин просто се възползва от инфантилизма на ЕС. Когато решиха да правят "неутрална" енергетика системата бе проста. Закриваме мръсните ТЕЦ и опасните АЕЦ и правим ВЕИ и газови централи за баланс на системата. Хитро нали? Оказа се обаче че ВЕИ са вятър работа и остават само газовите когерации, а газта е при.... Путин!А прехвалените електромобили станаха в ЕС почти 7 милиона и харчат ток колкото Холандия!