20

Анонимен

преди 1 година

"Света вече е 2-полюсен". Глупотевини. Светът вече е най-малко 4-полюсен - Русия, Китай, Иран и Пиндостан. За последния полюс даже пиндостанските медии признават, че има всички характерни черти на бананова република, а "Вашингтон Таймс" вчера писа, че в Пиндостан процъфтява "христоматиен фашизъм".

19

Анонимен

преди 1 година

Албанската дупка обвинява Путин... И вие сте живяли под Самуила.

18

Анонимен

преди 1 година

Света вече е 2-полюсен - САЩ и Китай. Останалите гравитират около някой от 2-те полюса. На руснаците им се иска и те да са полюс, но проблема им е Китай, трябва да го заместят. Заиграха се с Украйна и Европа по крайно неподходящ начин - война и терор с енергийните си източници. Сега вече всички знаят че са една държава, агресивна, с малка военна сила и ненадежден партньор. Дори по времето на СССР е имало някакво "джентълменство". А сега са просто мрсни КГБ-номера.

17

Анонимен

преди 1 година

Някаква рама скочила: Москва разпалва конфликт на Балканите. Рамата няма ли да каже, че разполагането на силите за бързо реагиране "Крещящи орли" на Балканите и на фронтовата линия Триморие е руска офанзива?

16

Дворжак

преди 1 година

До диването под номер 12 Имаш жълто по устата хлапак, защото Путин няма нищо общо с алкохолизираниятип Елцин, който управляваше Русия в момента докато скапаното НАТО бомбандираше Сърбия.Сега никога няма да се случи подобна вакханалия, тъй като ракетите САРМАТ иЦИРКОН веднага ще бъдат задействувани от Кремъл . . .

15

Анонимен

преди 1 година

След 5. 12. На Путин ще му стане горещо. А Балканите ще се разширят на Изток през Черно море.

14

Анонимен

преди 1 година

Тя Русия себе си не може да спаси, сърбите чакат да спасява тях.

13

Анонимен

преди 1 година

То и симпатиите на Армения към Русия и Путин бяха много силни, но когато Азербайджан изгони арменците от Нагорни Карабах и руските миротворци избягаха като зайци от там симпатиите към немощната Русия рязко преминаха в емпатии. Днес арменците псуват Русия която ги подкукороса за Нагорни Карабах и после ги изостави на милостта на Ердоган. Та сърбите да не залагат на куция кон Русия защото после горко ще същаляват. Единственото спасение за Сърбия е да влезе в НАТО. С Русия ще си изгубят държавата.

12

Така е

преди 1 година

Типично импералистично мислене на Путин . Ще хвърли Сърбия срещу нато без да му пука за уж братска Сърбия

11

Анонимен

преди 1 година

На тоя са му дали нови инструкции миналата седмица и започна да подскача като пудел. То не бяхме ние, то не бе Косово, сега Путин му е виновен и на него. Много ми е смешен.

10

пришълеца

преди 1 година

След букурещ, ще спасявате тирана:)))

9

Анонимен

преди 1 година

А кои направи размириците в македония косовските албанци влизаха от косово за да не обвинят вас

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: И какво ще каже тавариш Путлир ? Как ЩЕ произвежда най-добрите процесори, ЩЕ прави най-добрите автомобили и т.н. всичко ЩЕ ЩЕ :))) Кой е го интересува да слуша думите на един жалък руски бандюга ?

7

Анонимен

преди 1 година

Кой ли е Рама и кой ли го чува? Вниманието на целия свят днес е насочено към остров Руский край Владивосток, където се откри Международният източен икономически форум, на който скъп гост е Государят Путин. Кой ли е Рама и кой ли го чува?

6

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно е така, ще направят конфликт на Балканите, нямат избор. Но този път НАТО ще срине Югославия без да му мигне окото.

5

Анонимен

преди 1 година

Путин не ви е виновен вие сте сте си виновни вие искахте македония сърбите са същите

4

Анонимен

преди 1 година

Талибани, наркодилари,членове на ИДИЛ,радикални ислямисти,терористи - все изтъкнати подръжници на Зеленски и американската фашистка хунта !

3

Анонимен

преди 1 година

То си е точно така!

2

а не бе

преди 1 година

сефте , то македония, молдова и де са стъпили , хич не е тяхна работа

1

Уонко Нормалния

преди 1 година

Албанския реотан на краварите да си трае, че е на половин ракета животче като нас.