40

баба мара

преди 1 година

кои гони руските дипломати от балканите ам ченгета за да не пречат напровокациите които ни се готвят на балканите от една страна турция от другасащ а по средата алб ***-ф-и-я

39

Анонимен

преди 1 година

И ореди споменах , ще го кажа пак - Ще видите какви бели ще създадат тези диваци в бъдеще ! Този още не са го пуснали в Европа и вече отвори голямата уста ! Дори и Европа не знае с кой се захваща , и после пак ще мигат умно ! Много му дреме на някой колко било одобрението за Путин в Албания - Важното е кой е по-голям и силен ! Та нали Албания е колкото Московска област бе цифуняк !

38

Анонимен

преди 1 година

Проблема е САЩ направиха Косово. Вие сте проблем. Албански терористи.

37

Анонимен

преди 1 година

Уф, той защото Путин е самата еманация на интелигентността!:))) Понякога говори нагло и предизвикателно като уличен хулиган.

36

Албанец ум да ти дав

преди 1 година

Косово кой го минира а?

35

Харе Рама

преди 1 година

Харе ремарке. За да обвиняваш, коментираш или даваш оценки на Путин трябва да си интелигентен. А шарнири, полуоски и рами акъл нямат, то се знае.

34

Анонимен

преди 1 година

Президентът Путин няма свободно време за разпалване на конфликт на Балканите. Той е във Владивосток, а неговите хора усилено възстановяват Донбас и Украйна.

33

Анонимен

преди 1 година

Дребната риба не си гледа бедната държавичка а тръгнал да се занимава с акулите.

32

Анонимен

преди 1 година

Ако и там тече тази пропаганда русофили-русофоби,путинофили,-путинофоби следователно за конфликта са виновни онези с пропагандата,а не Путин.Разделят ги,за да ги манипулират.В най-лошия случай после оръжие ще им продадат.Аз съм твърдо против тази пропаганда с русофилите и русофобите.Шизофренична е.Няма как да ме накарате да се вържа като ми показвате руснаци с украински паспорти.

31

Анонимен

преди 1 година

Колкото Запада споменава Крим, толкова Путин споменава Косово. Не повече.

30

По същество

преди 1 година

Оооо, Рама! Ще висиш скоро от някое дърва заедно с приятелите с от Косово, когато се отстрани сеператисткия режим там. Хич недей да се точиш на Северна Македония и Черна Гора.

29

Стоян

преди 1 година

Русия, винаги е била и против българското в Македония. Тя изопачава и фалшифицира нашата история. Те са едни жалки смешници, и нарочно насъскват едни срещу други тук на Балканите. Това им е силата ,защото ракетите им са не надеждни !

28

Анонимен

преди 1 година

До 37 Същото важи и за тези Душевно болни Американофили като теб! Дето си мислят че Америка ни "обичала"!!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Путин не е бог , така че не му слагайте божествени функции.Реално всичко зависи от Косово дали ще води мирна политика или ще води агресивна политика .Ако води мирна политика ,влиянието на Путин ще е точно нулево.Разбира се темата дали Косово може да позволи повече агресивна политика ако имат подкрепата на Русия без ответни мерки от сърбия , вероятно , но това не е на масата защото нямат тази подкрепа, така че единствения избор в момента им е мирната политика.

26

Анонимен

преди 1 година

Няма по голям от другаря Путин. Всички други западни лидери идват, минават и заминават. Само другаря Путин остава!

25

Анонимен

преди 1 година

Кой се занимава с тебе бре Амуджо?? Едно квърталче сте там В Косово,а сте тръгнали д се занимавате с Путин??!

24

Анонимен

преди 1 година

Невероятно е как има една шепа душевно болни хора в България които си мислят, че Русия ни обичала :))))))

23

Анонимен

преди 1 година

Pen, за дестабилизацията на климата в Гърция също.

22

Pen

преди 1 година

Баси , тоя Путин за всичко е виновен :))))

21

Анонимен

преди 1 година

Сърбите ако се подлъжат по Путин и направят конфликт, ще допуснат голяма грешка. Ще се свият още повече териториално. Отвсякъде са заобиколени от натовски държави. България ще си върне западните покрайнини и Ниш, които са български.