280

Анонимен

преди 1 година

До герб са крадци Най големите измамници и крадци са БКП или производните им БСП ,ПП и Български възход.

279

Анонимен

преди 1 година

Искате фашизъм - получавате фашизъм!

278

Анонимен

преди 1 година

Бойко пак ще бие ПП като шкембе у дувар .Чакама те спасителю Бойко на бял кон за четвърти път!

277

герб са крадци

преди 1 година

Това ,че гербавите са платили на некадърни цоциолози да им помпат рейтинга не значи ,че ще спечелят изборите.

276

Анонимен

преди 1 година

Иавода е, че Радев пак ще дърпа конците а Борисов ще седи на резервната скамейка докато му изтече времето окончателно. Младоците от ПП имат по голям хоризонт и могат да изчакат Радев да направи достатъчно властови грешки и рейтинга да му падне. Демокрация е!

275

Анонимен

преди 1 година

Не случайно ДБ вече е с зелен цвят.И не само заради откачените" зелени"Да,те са проблем на ЕС,но....те са функция на своят истински господар-Исляма.ДБ са ислямисти ,а не демократи ,каквото и да ви говорят.Бизнеса им е с ислямистите,НПО са ислямския троянски кон в Европа.Исляма няма място в Европа,а ДБ в нашата политика!

274

1

преди 1 година

След ордите крадливи некадърници Бойко ще ни се види като слънце.Но няма да стане, мадуровките са в ръцете на радев и пак някой цъ.рв.ул със зелени чорапи са приготвили да ни управлява от името на газпром.

273

до 297

преди 1 година

Никой не иска Бойко неграмотника и лъжеца? В кой свят живееш?

272

Анонимен

преди 1 година

Всички се молят да дойде Бойко да ни спаси от тези лъжци и крадци Киро простото и Ккокорчо измамника

271

Анонимен

преди 1 година

Пак лъжлива статистика! Един от работещите методи за манипулиране на общественото мнение!

270

ХФ

преди 1 година

До Антинатовец 293Да, ще ги спечелят изборите с това че отново ще са в парламента. Но за да са първа политическа сила, първо трябва да бият резултатите на две други партии в синьо. Не става въпрос само за ГЕРБ. Възраждане за напред могат и да се окажат добър избор, но засега едва ли ще са на ход. Та, чак да ги печели изборите без проблем, по-полека :)

269

Анонимен

преди 1 година

Много интересно, откъде ще дойдат 17 процента за тези зомбита-имигранти. Цяла България видя, колко им е акъла и колко милеят за родината си. Няма да вземат повече от 7-8 процента и то заедно с другите крадливи умни и красиви. Жалко за профуканите надежди. Всички, които гласувахме за тях, сега си скубим косите.

268

Антинатовец

преди 1 година

Според нормалните българи изборите ги печели Възраждане без проблем и те ще правят правителство от патриоти не продажници като Мутрата , Киро и Асен .Резултатът на Възраждане е около 25 % и доверието на Коцето расте със всяка минута . От там идва заповедта дадена на продажните телевизии да не го канят защото и без това бие на изборите но поне да не е с отчайваща разлика.Време е за ново възраждане.Давай Коце *** мамата на соросоидната смрат

267

До ХФ

преди 1 година

И аз си мисля същото. Толкова си можем! Сега ще е добре, който и да дойде, да управлява!!! Стига избори, стига сме си давали парите дето ги нямаме. Аман. На хората къщите ще паднат и няма кой да им помогне. Как се поправя/стри къща сега наново? С тия цени нанстроителни материали. Време е да престанем да се прецакваме едни други и нещата ще потръгнат

266

Анонимен

преди 1 година

Толкова години социолозите знаят резултатите предварително, без да са правили проучвания! Как е възможно това!

265

ХФ

преди 1 година

Според мен ПП беше "най-доброто" което държавата може да предложи. Представени като знаещи, можещи, амбицирани, завършили в престижни учебни заведения млади хора, готови да се борят с корупцията и за благото на народа. Ами, толкова можем. Ако върнем обаче ББ на власт, никакви протести повече, поне през следващите 4 години.

264

toti

преди 1 година

И социолозите ,,дръпнаха'' с 1 мил. напред и накрая пак ще се наакат!!!

263

Анонимен

преди 1 година

За пореден път в предизборните диспути всички бягат от две теми - тази че имаме 60% официално сива икономика и че имаме над 500 000 държавни служтели, който разказват играта на малкият и средният бизнес.Абсолютно всеки бяга от тези две теми, а те са разковничето на всичко, защото показват че държавата не функционира, държавните служители рекетират бизнеса,а тези в парламента само се чудят каква сделка да направят та да продадат интересите на България, за да си напълнят джобовете като за последно

262

Анонимен

преди 1 година

Има ли още наивници които да гласуват за Корупцията,чекмеджетата, отнемане на бизнес,фалиране на банки.Ако има .Няма такъв народ.

261

Анонимен

преди 1 година

Радев знае резултата!МАШИНИТЕ НА МАДУРО СЕГА СЕ ПОДГОТВЯТ!КОЙ ПЛАЩА-СЛУЖЕБНОТО правителство на РАДЕВ, ЕЕЕЕЕЕЕ ТОГАВА ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИЯТ ФАВОРИТ НА РАДЕВ! СЛЕДВАЩИТЕ КЕ СЪСИПЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИКОНОМИКАТА И РАДЕВ ЩЕ КРИТИКУВА И ТАКА 5 ГОДИНИ СЪС СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА