110

То ФАЩ

преди 1 година

Освен конфликти да създава и после да бяга друго нещо свястно свършила ли е? До кога ще се правим на много любезни към тях,това е долна ЗГАН,която има за цел да ни затрие като държава.На който не му се вярва да провери,колко български фирми се купиха от тези идйоти и земи.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО!!! НЕ ДОПУСКАЙТЕ ЕВРОТО ТУК ТОВА Е СИГУРНА СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

109

Хахо

преди 1 година

До Power SolarНЕ само ти си работил с 8М. Нито забиваше, нито запецваше. Беше си наше родно производство. Сравни цена-качество и май ще излезе ,че даже много добри си бяха нашите компютри.Само дето никой нямаше да позволи да се развиваме в тази насока

108

Power Solar

преди 1 година

До До 108: Абе нищо не е произвеждала България. Най-обикновенни кражби от руски компютри и епъл. Аз имах и епъл и 8м. Еми втория забиваше по над 20 пъти на ден... а флопито за да чете дискетата трябваше да ръчкаш нон-стоп. Пълна трагедия. С епъл нямаше такива проблеми. Освен това толкова бяхме добри ,че семафорите в БДЖ се управляваха с VAX (unix) - американски машини :) хихихихихи Далечко си от истината ....

107

Анонимен

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ: Така и не го разбирам това с евроатлантизма. Говорите все някакви неща против обаче: носите западни дрехи, карате западни коли, у вас хладилници, телевизори, телефони всичко е западно, ходите на почивка пак на запад, живеете в западна страна в ЕС. Не вдявам :) Ако не е добре защо не пробвате в русия примерно ? Защо не карата руска кола или не ползвате руски компютър ?

106

Анонимен

преди 1 година

До Големия памперс: Ааа не грешиш ! Ако Китай искат всичко да миряса просто да тропнат на путлеристите да се изнасят от Украйна и всичко ще се кротне :) Те си правят пас или пък се правят на умни еми това е положението :) Този който иска да взриви света е мистър путлин

105

Големия памперс

преди 1 година

Краварите наистина се опитват да взривят света! Войната в Украина започна след милитаризацията на страната от американските и "доброжелатели".

104

Анонимен

преди 1 година

До Моше,,, Янките нямат никакво намерение да воюват с Китай, тяхната цел е да ги вкарат във война с Тайван, затова ще ескалират напрежението докато не си постигнат целта. Надявам се че китайците разбират това, на тях и руснаците им трябва да предизвикат хаос в самите щати.

103

Lost Angeles

преди 1 година

До Анонимен... Единствения шанс на САЩ за оцеляване е световен хаос. САЩ може да са командвали света но това е било отдавна . Дори и никоя друга държава да не е способна да се противопостави на САЩ , американците скоро ги очакват сериозни вътрешни проблеми. Научи английски, недей само да четеш марионетни БГ медии а потърси МЕРИКАНСКИ медини сайтове за да ти светне колко зле са в момента САЩ. И ДА, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЪБОРИ САЩ. ТЕ САМИ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖАТ след като провалят и васалите си.

102

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До КосмонавтС ТЕЖКИ УМСТВЕНИ ОВРЕЖДАНИЯ СИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО ЗОМБИ С ПРОМИТ МОЗЪК.НИКОИ НЕМОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ.

101

Моше

преди 1 година

Хубава работа ... ама американска . Да провокираш Китай докато все още атакуваш Русия та дори и не директно а чрез украинските си пионки е тъъпо та дори малоумно и демонстрира глупост, високомерие и липса на последователност. Абе тъъъпаци. Крава ли ви е изпила ума . Довършете Русия и джуджето първо и чак след това предизвиквайте Китай, Кокото и да сте силни, обединени армии на Русия и Китай ЩЕ ВИ ПРЕГАЗЯТ. Колкото и тролчета да си наемете в медиите да ви хвалят .

100

Анонимен

преди 1 година

Абе хора,неразбрахте ли,че САЩ командва светът.Срещу Русия и Китай могат да бъдат едновременно,защото могат да си го позволят.Айде вие всички драскачи,дето сте срещу САЩ,кажете ми,защо никой не и се Опре,ами само плямпат.Това щели да направят,онова щели да направят.Давайте да видим,какво ще последва

99

Анонимен

преди 1 година

И кво като ги въоръжават , нали са една шепа в сравнение с Китай. Ще стане като по време на гражданската война, но тоя път няма накъде да бягат.

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.95 Война на два фронта - срещу Китай и Русия е противопоказна за САЩ. Китай и Северна Корея директно срещу САЩ, далекоизточният район на Русия също срещу Америка. И двете държави с хиперзвукови ракети срещу все още прохождаща в тази област САЩ звучи несериозно. Затова Байдън води чрез Украйна война на изтощение срещу Русия и което е интересно -провокира и Китай.Старческа деменция в действие?

97

Баланса е важен

преди 1 година

Рано или късно действието ще се прехвърли на американския континент. Само тогава ще има баланс на силите за да кротнат.

96

Анонимен

преди 1 година

Това, което прави президент Байдън, противоречи на здравата логика. Тайван е перлата на микроелектрониката и електрониката не само в Азия, но и от световен мащаб. Да продаваш на тази гъстонаселена държава оръжие за отбрана е глупаво. Китай и Тайван трябва да се разберат по мирен начин - не Китай да включва в себе си острова като своя област, а Тайван да бъде васална държава,но реално с 100% суверенитет.Както Австралия ,Канада са официално под егидата на ВБр, но без опека от страна на Англия.

95

Дедо Поп

преди 1 година

Киртайците да бъдат спокойни ...... ракетите от САЩ ще пристигнат НА ХАРТИЯ .... като едни други самолети продадени и платени КЕШ на една балканска страна ВЕРЕН СЪЮЗНИК и пълноправен член на НАТО .....

94

Анонимен

преди 1 година

То Китай затова не осъди явно Русия и Путин за агресията. Защото и той се точи да напада.

93

Космонавт

преди 1 година

Това е отвличане на вниманието. Още Тръмп започна да въоражава японците, веднага след като изтекоха договорите от WW2. Китайците отново ще усетят злобата на самураите, ще гризкат чували с бълхи заразени с бубонна чума, ще практикуват канибализъм и ще забравят че са се мислели за хора. Да видим дали някой войник от японската армия ще подобри рекорда от 150 обезглавени китайци с катана за 1 минута.

92

Анонимен

преди 1 година

След Урайна ще има демокрация за Тайван. Америка иска да запали света.

91

Анонимен

преди 1 година

КИТАЙ РАЗПОЛАГА СЪС 7500 ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ И РАКЕТИ ЗА ТЯХ СПОСОБНИ ДА ГИ ЗАКАРАТ НАВСЯКЪДЕ.