64

анализатор

преди 1 година

До: номер 60 (Професионалист) На такива като тебе все "светци" с лимби на главите ви се привиждат май? Къде го виде па тоа "светец" бе??? Горбачов просто беше първият трезвен сред редица пияници начело на СССР/Русия!!!

63

Анонимен

преди 1 година

Чест и почитания! ВЕЛИК!!!

62

Гърбачев

преди 1 година

Всичко е толкова просто и предвидимо- ЗИЛ, Мерцедес, крь!шка.

61

ПродажноКооеуе

преди 1 година

Господ да го " поживи"! До девето коляно!Да го откарат с тези автомобили в Преизподнята!

60

1 МИЛИОН ПЪТИ

преди 1 година

1 МИЛИОН ПЪТИ САМИТЕ РУСНАЦИ НИ КАЗАХА, ЧЕ СМЕНЯНЕТО НА СИСТЕМЕТЕ И ОТКАЗВАНЕ ОТ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР СА ГО ЗАМИСЛЯЛИ ОТ 20 КОНГРЕС НА КПСС- СЛЕД ТОВА АНДРОПОВ ДАЛ ПРАКТИЧЕСКИЯ СТАРТ НА ЗАМИСЛЕНОТО. КАКВО ОБЩО ИМА ТУКА ГАРБАЧОВ ?!?!?!?!

59

РУСНАЦИ- НЕБЛАГО....

преди 1 година

ХЕМ ГОРБАЧОВ НАПРАВИ ЕЛЦИН ШИФ, А ЕЛЦИН- ПАК НАПРАВИ ШЕФ ПУТИН - ЗАМЕСТНИК НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА В ЛЕНИНГРАД, А СЕГА ПУТИН СЕ ПИШЕ НЕБЛАГОДАРНИК. ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН НАПРАВИХА ПУТИН ФАКТИЧЕСКИ МИЛИАРДЕР И СЛЕД ТОВА ГО НАПРАВИХА ПРЕДИДЕНТ, А ТО - ДРУДЖЕТО НА ПУК НА ПОСЛЕДНИТЕ ДВАМА МЪРТВЦИ (ЕЛЦЕН И ПУТИН) НЕ ОТИДЕ НА ПОГРЕБЕНИЕТО. НА ЗАПАД ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕ ЛЪЖЦИ И ***- ПОДОБНО, НА ТОВА РУСКОТО ПАДЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА НЯМА.

58

Факт

преди 1 година

Светът ще помни Горбачов с добро, а вовата със зло!!! Двете страни на една монета.

57

Професионалист

преди 1 година

Не го изкарваите некакав светец загрижил се за повече демокрация.Той беше посредник между запада който искаше да купи неколко републики за да си направат нова по голема държава и полит бюрото от Москва от които зависеше продажбата на сателитите.Обещха им много пари и нови постове като олигарси и те се съгласиха веднага.А пениза разпад на СССР минаваше само за некомпетентните .Как така от един път се появиха олигарси като до вчера имаха държавни заплати само?

56

Нотата

преди 1 година

До 61 Пък ти душа даваш за Васко Жабата. Яко патриот си.

55

Анонимен

преди 1 година

До 56България - 1.5/100000 убийства годишнорусия - 8.5/100000Напрай сметка къде са правилата и кой къде е отишъл като са го пуснали. И къде щеше да е ако не бяха го пуснали.

54

а путьо късия

преди 1 година

ще възражда мАZквичЪ......стандарти др0гаре.

53

Анонимен

преди 1 година

Тоя е такъв патриот, като нашия Валери Симеонов, например. Патриот е, душа дава...за Великобритания и Джон Лоутън...:))

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 - Ето точно заради това НЕ трябваше да Ви пускат !

51

Анонимен

преди 1 година

Какво ни занимавате още с тоя умрел баклюк

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 - Това че осъзнаваш че си *** , говори че може би има някакви наченки на ЕВОЛЮЦИЯ , но пътят който имаш да изминеш до цивилизован индивид е толкова дълъг че едва ли ще го дочакаш , и за твое най-голямо съжаление си оставаш *** !

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 - Не знаеш колко си прав . Точно така е - Като ви пуснаха на свобода започнахте да пиете , да се друсате 24/7 и да карате на червено , крадете и рушите като за последно защото нямате мозък и не знаете какво е ред и правила ! Няма нищо по-забавно от това да глеам как бавничко , но сигурно потъвате в тинята която сами си създадохте от простотия и самочувствие без грам покритие !

48

Биограф

преди 1 година

Михаил ИслямоПетрол добиван от ГРОБИЩАТА през 1985 развял знамето на БЯЛОТО СЛЪНЦЕ НА ПУСТИНЯТА на нашия сталинист Петър Дънов съюзил се с КПСС защото бил пребит зверски от човек на кръволока Александър Цанков до хотел Плиска........това му е истинската история

47

Асан

преди 1 година

А Тиквата кара джип Тойота и Фалкона фърка за бистришките тигри :)))

46

~

преди 1 година

Поправката на Джаксън.Веник към Закона за търговията от 1974 г. е разпоредба от 1974 г. във федералния закон на Съединените щати, предназначена да засегне търговските отношения на САЩ със страни с непазарни икономики (първоначално държави от комунистическия блок), които ограничават свободата на еврейската емиграция и други човешки права......На 14 декември 2012 г. президентът Барак Обама подписа Закона Магнитски (официално озаглавен Законът за отмяна на Джаксън-Ваник в Русия и Молдова и Законът

45

~

преди 1 година

Понеже се зачетох за Едгар Бронфман ето какво пише в уикипедия: През 1983 г. Бронфман предложи "американските евреи да изоставят най-силното си оръжие, поправката Джаксън-Веник, като знак на добра воля, която предизвиква Съветите да отговорят със същото." След възкачването на Михаил Горбачов през 1985 г. съобщението на Бронфман в Ню Йорк Таймс започва да резонира сред обществеността. В началото на 1985 г. Бронфман получава покана в Кремъл и на 8-11 септември посещава Москва,...