136

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се изчака (издържи) само до следващите президентски избори в САЩ. Очакват ни големи сътресения и промени, светът вече не е същия, да му мислят близачите на хранилките на кой ще се кланят след не чак толкова дълго време. Оня с белега се гътна започва нова ера, а дали ще е по-добра - ще разберем. Неолиберализма умира!

135

руските фашаги

преди 1 година

ги прибират.....тези които намерят в черни чували благодарение на братята американци. краснаяСволоч би се препълнила с тях

134

Забелязъл

преди 1 година

Интересно, след като събраха пари от цял свят във вид на иновационни и експериментални ваксини, веднага след това започна война с Русия. Реално целият свят плати разходите...Зеления си изпълнява функцията безпогрешно - унищожава крайна. Да видим следващият ход какъв е - прилеп, *** или война отново?

133

ЦК на КПСС

преди 1 година

Това е чудесно!

132

Анонимен

преди 1 година

Англия трябва да е основната мишена, от там е тръгнало, там и трябва да приключи това англосаксонско зло

131

Анонимен

преди 1 година

Война на цивилизации, а също на мафията срещу нормалните, цивилни граждани и от двете страни

130

Анонимен

преди 1 година

До изтощава запасите, хвърлили са око и на Тайпе и къде ли още не янките.

129

Анонимен

преди 1 година

Войната е между финансовия и индустриалния капитал.

128

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов , аз тебе не мога да те разбера на чия страна си както и един Веселинъ има не ви разбирам, но все тая. Как ходите на избори ?!?

127

Анонимен

преди 1 година

Ако свършат, ще постоят нови. Няма спиране на Европа, няма спиране на обединените славяни.

126

Пловдив

преди 1 година

Всичко,ще завърши с крах за Европа,моделът за управление на света,няма да е еднополюсен,лидерите на Европа,предадоха хората и ценностите,за да угодят на един балон наречен САЩ,който скоро,ще се спука,ама те,ще си печатат "Франклин".

125

Анонимен

преди 1 година

Всички руски спортове (футбол, хокей и пр.) са извадени от западните букмейкъри, тъй като се оказало че режима на Путин се опитва да си финансира войната с уредени мачове! Смятайте до къде са го докарали ***, и на кой всъщност му свършват запасите

124

Експерто

преди 1 година

Щото на украинците им показват как се дръпва въженцето на оръдието ама не и как да се прицелват. А хамериканските снаряди и ракети струват много пари

123

д-р Исня

преди 1 година

САЩ воюват с Русия в Украйна. ЕС ще се включи от запад. Остава да разберем освен Русия, кои още ще тръгнат от изток. Една година макс и половина и виждам първи фронт от Балтика до Босфора. След 3 години може да има и втори откъм Тихия океан. Австралия ми се види добър вариант за по-дълготрайна екскурзия - 5-10 години докато приключи войната. То пък после тук сигурно 100 години ще е токсично да се живее.

122

Изтощава запасите

преди 1 година

от боеприпаси на САЩ? Амии... не съвсем. Нали и затова се предизвикват войните? Когато военната индустрия се задръсти от производство и няма кой да го купи, америка спретва малка война някъде по света и после хем производителите на оръжия доволни, хем американците налагат влиянието си.

121

Анонимен

преди 1 година

Муниции, Анисия, МУНИЦИИ! Амуниции са на конете такъмите.

120

Не ме интересуват

преди 1 година

Лошото е, че искат да вкарат България във войната. И нашите вернопослушковци ще ни жертват в името на синергията с еврото и Атлантически океан. И НАТО е България, И България е НАТО. Ама съм млад и не ми се умира нито за НАТО, нито за еврото, нито за Атлантически океан.. На изборите, ако ще в инВалидна количка ще гласувам, за пърни път в живота си, срещу статуквото управлявало 32 г. България. Млад съм, живееми се.

119

Анонимен

преди 1 година

В Приднестровието има складове пълни с боеприпаси и оръжие от времето на СИВ, като за три световни войни, така че на Русия запасите няма да свършат. И тук въпросът вече не е кой ще победи в Украйна, а как Русия въстана срещу нео капиталистическия олигархат на Запада и как ще го победи.

118

Анонимен

преди 1 година

Чрез тая война Путин прочиства Русия от престъпници, пияндета, крадци, колхозници, путинофии! Тази война всъщност действа оздравяващо на Русия! Едно 70 % е cвoлaч!

117

Анонимен

преди 1 година

Всички боеприпаси имат срок на годност. Русия разполага с огромен аресенал от времето на СССР който вече става негоден с времето. Военната операция ще продължи докато и последния снаряд от съветско време не се изсипе над главите над украинските фашисти. (и докато последния завод в ЕС затвори). Русия прави рекордни печални във валута, Путин не бърза.