17

Габи

преди 1 година

Още едно изказване на немислещ и продажен слугинаж. Нямат ли край чалгарските поклонници?Ако сега бяхме президенска република, вече да сме отново под руски ботуш.

16

До20

преди 1 година

Единствено ГЕРБ до сега не са управлявали с ДПС. Престанете с тъпите злобни измислици, а вижте поразиите, които направиха самохвалковците от ПП, БСП и ДБ.

15

За Чорбанов

преди 1 година

си развалих мнението, когато в едно ТВ студио вместо маска си сложи дамски гащички. И това ми е професор от БАН.

14

Анонимен

преди 1 година

Чалгаро-фашистите искат да въведем едноличен режим на Мафията, олигархията и работонаемателите. Дясна диктатура, премахване на партиите, парламента да се свиква на сесии, което беше предложено от Ива Митева. Опасна фашистка власт надига глава от Мафията и Приятелите от капитан Андреево. Чалгаро-фашизмът на Мафията ще премахне демокрацията. Днес културният министър гледа как събарят културни паметници и не вика полиция да арестува багериста. Багеристът е по-силен от цялата държава.

13

Реалист

преди 1 година

И този глу.пак още не е разбрал, че проблемът у нас е в ганььо и няма значение каква система имаме. То и затова няма комуникация и политическа култура нито между институциите, нито между партиите.

12

От Вселената

преди 1 година

Тоя излиза от магазина и го питам: Какво си купи? - Бобена Чорба за да пъpдя. - А защо не си вариш Чорбата в къщи сам? - Понеже ми е по-ефтино да не си изгарям Гаста в къщи, понеже ми трябва Газ за колата за да мога да отида до магазина! Е ти живееш на 200 метра от магазина. Защо не отидеш до магазина пеша? - Понеже синът ми изпрати от чужбина скъпи обувки и не искам да ги обувам за да не ги унищожа. Не ме ли виждаш ходя бос! - Браво бе! Значи бос си а си купува за колата гас?

11

От Вселената

преди 1 година

Комунизма въведе Газ.... и от тогава всички си правят Чорба чрез изгаряне на Газ. Преди 1944г си палехме Газовите лампи с Газ. Соца измисли тръби с Газ и разориха земята да прокарват Газ. То не остана неразкопана земя! Де погледнеш боклучийници от Петролни коли и за по ефтино си ги направили да одят по улиците с Газ. Гледам един отива с колата си до магазина на 200 метра от дома си. Питам го: Защо така правиш? А той - защото колата ми е на газ и да не си изтривам скъпите обувки!

10

От Вселената

преди 1 година

Чорбата днес света владей и който не си я прави в къщи, а купува от магазина, зле живей!

9

Анонимен

преди 1 година

Вече трета година прави ваксина и не може да я направи. Айде къш!

8

Бреййй

преди 1 година

Я си гледай вирусите и костенурките.

7

Анонимен

преди 1 година

Пълен игнор за тия наглеци! Разкрихме ви герберски и догански мекерета. Три парламента провалиха, за да върнат на власт лоясалия корумпиран бойко. Нагли!

6

Анонимен

преди 1 година

Мъ разбира се, че чалгарска диктатура е най-добре!

5

Алекс

преди 1 година

Чорбанов,къде е ваксината,за която усвои доста пари?

4

Анонимен

преди 1 година

На тоя у тиквата му е чорба.

3

мара белчева

преди 1 година

Най добрият вариант е абсолютна монархия с цар боеко. Не мое да ги биеш на избори секи пат, па да не си правиш квото искаш заради някакви разделения на властите и рушия

2

О, божке

преди 1 година

Този псевдо професор от БАН, дето едва го спасиха в ВМА, след като излъга че е карал корона, сега и в политиката ли ще ни води? Да седне да направи нещо в БАН, вместо само да мрънка за пари. А каква република ще сме, ама хич не му е в прерогатива!

1

Анонимен

преди 1 година

Според трo ловете на ГЕРБ, този рекорд на цената на тока в ЕС е заради свалянето от власт на Бойко Борисов.