18

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже, че западните психопати обстрелват централата. Защото не виждам логика аеца да е руско владение и да се стрелят сами?!

17

toti

преди 1 година

Ама Спрайте я бе Балъци!!!.....колко централи имате та зор да работи на пук да стане сакътлъка!!!

16

Тъй тъй

преди 1 година

Често била обстрелвана. Я сега да кажете и от кого е обстрелвана, че нещо недовършена ми се вижда тая реплика

15

Анонимен

преди 1 година

Леко съм озадачен.Руснаците я контролират от 28 февруари, но продължават да я обстрелват

14

Анонимен

преди 1 година

Русия нападна Украйна. Забравихте ли? Путин умира от злоба, че Русия не може и да настигне Запада, камо ли да го надмине. Ами няма да може. Чули ли сте диктаторска страна да е развита? Няма такава. Дай свобода на хората си Путин-е - не ги пращай на война, глу пако!!!

13

СССР

преди 1 година

Защо медиите не съобщиха днес нищо за провалената операция на украинците в запорожската АЕЦ? Днес сутринта в 6:00 специалните им части направиха речен десант за да може инспекторите от ООН да заварят станцията под украински контрол, но операцията им се провали подкрепленията им бяха потопени... Какво е това информационно затъмнение? Защо всички медии мълчат?

12

асдаа

преди 1 година

До от 4-ти до 9-тиА ти кой клас си? Я сега батко нещо да ти обясни. В Чернобилската АЕЦ реакторите бяха РБМК. В Запорожката АЕЦ както и в АЕЦ Козлодуй реакторите са ВВЭР - ако нещо ти говорят тези "дребни" разлики. Абе на нищо ли вече не ви учат в училище? Пълни не-гра-мотници излизат от там!

11

Гошо

преди 1 година

Нищо не става журналята дигат пушилка Иначе днес тия от МАГАТЕ погледаха помотаха се и си тръгнаха То това за което бяха дошли се провали /ВСУ се издъни с десанта/ ,та какво да правят повече там

10

Анонимен

преди 1 година

е сега укрите ще имат ли ток

9

Анонимен

преди 1 година

До 4 Ти май не правиш разлика между атомна централа и атомна бомба. Че ще има радиация е ясно. Но да усещаш някакви взривни вълни е абсурдно

8

Анонимен

преди 1 година

ами те руснаците са превзели централата и се обстрелват сами вътре

7

Daniel

преди 1 година

До VikiГолям кеф!!!

6

Анонимен

преди 1 година

До Viki За разпространяване на лъжи трябва най-накрая да се въведе наказателна отговорност в България. Де факто 99,99% от информацията идваща от русия са лъжи и деизнформация. "8 убити британски офицери..." Помним как в Азовстал имало стотици натовски съветници, натовски генерали и т.н., само дето като плениха военните от Азовстал така и не ги показаха. Така лъгаха и за МН17 като разпрани. И за Крим лъгаха, че зелените човечета не са техни.

5

SS

преди 1 година

Нещо става със АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ но никой (дали не е умишлено) не дава информация ! Инак стане ли най лошото мислете още от сега накъде ще бягате !

4

Баси коравият АЕЦ

преди 1 година

И Чернобил беше сведен на минимална мощтност като гръмна.Точно тогава по радиото вървеше "Как си ти?" на братя Аргирови.Стана ми химн на Чернобил.Запорожката е доста по-близо до България от АЕЦ Чернобил.Ако пък избухне и цялото и налично ядрено гориво поради авария(което с огромни мъки и зор предотвратиха да стане с Чернобил), ударната вълна ще ви залепи на сандвич с леглото ви върху стената у вас като тапети. Не се майтапя.Даже Турция дето е от другата страна Черно море ще замяза на *** килим

3

Viki

преди 1 година

Сутринта на 1 септември ВСУ направи опит да приземи десант близо до Енергодар и да превземе Запорожската АЕЦ, докато мисията на МААЕ стигна до енергийния обект под контрола на въоръжените сили на Русия. Операцията на украинските военни завърши с неуспех. Киев загуби над 300 елитни бойци от украинските специални сили, от които 230 наскоро завършиха обучение във Великобритания и се завърнаха в Украйна. 4 офицери от ВСУ бяха пленени от въоръжените сили на РФ. Освен това загинаха до 8 офицери от Министерството на отбраната на Великобритания.

2

Анонимен

преди 1 година

нормално, като свалихте бойко

1

Анонимен

преди 1 година

Според трo ловете на ГЕРБ, този рекорд на цената на тока в ЕС е заради свалянето от власт на Бойко Борисов.