135

Анонимен

преди 1 година

Товариш г-н Товариш сичкото това Съединену учение и го местиш на 6000км западно директно за къда Льофофъ. И как са научени да отучат зле илакомо научените Киниефски авантаджии. С индийски сопи, китайска тръстика и руски цепеници, кютек майнъ филибето, кютек баба кюфтето и тепанье с повторение

134

Умнокрасивитет

преди 1 година

Нали щяхме да купуваме газ от Азербайджан?!?! Пък те в мащабните учения рамо до рамо с Русия. Умнокрасивитетът какво ли ще каже сега, ок ли е да се купува от тях или не? Жокер за кравар - Газпром държи и газта в Азербайджан :)))

133

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Много добре правя разлика." Не правиш и личи по това, че аз говоря за внос от Китай, а ти ми драскаш за стокооборот между двете държави.

132

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Какво ми се молиш? Не правиш разлика между "внос" и "стокооборот" Много добре правя разлика. Китай и Индия купуват 45% от Руския нефт съответно 10 и 15% отстъпка от Спотовата. Изнася се Газ по силата на Сибир 1 и останалото от оборота е Китайски внос на каквото се сетиш - всичко което западните фирми изоставят като пазар. Даже някакви мита взаимно свалиха за по-голяма търговия.

131

Анонимен

преди 1 година

До до 136 от славянин Не са станали рекордни. Рекордни цени на петрола бяха през 2014 година и тогава Просия не продаваше на "приятеля" си Китай на такива цени. Май друга е причината. :)))))

130

до 136 от славянин

преди 1 година

Защото след като ''настъпи мотиката'' цените на енергоресурсите станаха рекордни и Русия може да си позволи да ги продава под пазарната им стойност на приятелски държави! А на неприятелските им ''дръпна шалтера'', защото може да си го позволи!

129

Анонимен

преди 1 година

До Боби "МОЛЯ?" Какво ми се молиш? Не правиш разлика между "внос" и "стокооборот".

128

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Китай, дето срина вноса си към Просия наполовина и й извива ръцете за свръхевтин петрол ли?" МОЛЯ? Стокооборот РФ-Китай 2021 -105 млрд$ за първите два квартала на 2022 оборота достига 150млрд$. Китайските фирми се претерпват да заемат пазара оставенот западните фирми в Русия...

127

Анонимен

преди 1 година

До до 126 от славянин "Абе мистър-хер-мосю, на приятелски държави Русия може да продава под пазарната стойност точно защото са приятелски!" А защо преди да настъпи мотиката не продаваше на Китай 40 долара под пазарната стойност? :))))) Защо се "сети" ТОЧНО сега? Дали няма нещо общо с големия, който Си подаде на Джуджа? :))))

126

11

преди 1 година

Мдаааа, китайците ще се придвижват на малки мобилни групи от по 3 милиона души, а индийците ще им помагат с миниотряди с по 2 милиона души. Как няма да се притесняват краварите и нато, като разполагат с огромни полкове от по 10 хиляди ***.

125

до 126 от славянин

преди 1 година

Абе мистър-хер-мосю, на приятелски държави Русия може да продава под пазарната стойност точно защото са приятелски! Тя и на Беларус продава под пазарната стойност! А на такива като теб ще им продава скъпо!

124

Боби

преди 1 година

Като заговорихме за Цени - Беларус до края на тази година получава ГАЗ от РФ на цена 158$ А цената на борсата е над 3000$

123

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Ми, щото Просия продава на Китай 40 долара на барел под пазарнат стойност на Уралс, бе, другарю?" Правиш ли разлика СПОТОВА цена и по дългосрочен договор? ДА РФ дава 15% от СПОТОВАТА цена на Индия и 10% на Китай

122

до 121 от славянин

преди 1 година

И ти нещо се правиш на улав, че не знаеш какви ''братски'' отношения царят в атлантическата глутница хиени!

121

Анонимен

преди 1 година

До до 121 от славянин "И защо реши че Китай рекетира Русия!?" Ми, щото Просия продава на Китай 40 долара на барел под пазарнат стойност на Уралс, бе, другарю?

120

Анонимен

преди 1 година

До до 117 от славянин Норвегия дава максимума на газ с който разполага н партньорите си. Я кажи, какви са тези "съюзници" на Просия, които я рекетират така? :)))))

119

до 121 от славянин

преди 1 година

И защо реши че Китай рекетира Русия!? Русия само му предлага отстъпка за газа! Май нещо ти слагаш каруцата пред коня!

118

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r "Разликаняма Боби, комунистите просто убиват, защото не спазаш тяхната идеология." Сериозно ли? Колко Китайци са затрити от 1930 когато япония реално започва инвазията си в Китай и някои смятат това за начало на ВСВ. Колко славяни, Евреи, *** браточки а да не говорим за всички СОП люде затрити от немците, Италианците и прочие диктатури по света? Тези всичките ги убиват не защото са против или за някаква идея а заради ГЕНЕТИЧНОТО СИ НАСЛЕДСТВО.

117

до 117 от славянин

преди 1 година

Напоследък и Норвегия нещо се опъва на ''съюзническите си интереси'' да дава евтин и изобилен норвежки газ на ''братята'' си от ес!

116

Анонимен

преди 1 година

До до 117 от славянин "Е не може само европа да се урежда за ''евтин'' задокeански газ и Китай може да се уреди за евтин руски!" Нещо се направи че не разбра какво те питам: като са такива "съюзници", защото Китай рекетира Просия? :))))