155

Много интересно

преди 1 година

Стана.

154

Реалист

преди 1 година

При една война в Азия положението е следното: всички срещу Китай. Индия включително, нищо че са заедно на учението в момента. Единствено Северна Корея и Пакистан може да се пробват да воюват съответно срещу Южна Корея и Индия, но и те има едно наум за Големия жълт "брат".

153

Анонимен

преди 1 година

До 151- на някои кутии пише "СКОРПИОН" на други "ТРАШЪР".

152

Анонимен

преди 1 година

156- ОБЩО ОКОЛО 4 000 000 ДУШИ. ЧЕТВЪРТА СЛЕД КИТАЙ, ИНДИЯ И САЩ.

151

Анонимен

преди 1 година

Това е чудесно! Много ще се радвам , ако се намери сила на този свят , която да спре ФАЩ! Заради бъдеще без войни, даже нямам против ядрена бомба да ни пуснат в ЕС...може да се упомним и да зарежем ФАЩ ...долара някак си е най- силен от години в момента, а еврото е смешно - случайно?!!

150

Анонимен

преди 1 година

Значи тренировки с руска техника.Явно са решили да се изпотрепят.

149

до 154

преди 1 година

Руснаците и войска ли имат?

148

ами това го пишат

преди 1 година

До Умнокрасивитет много хора,*** няма кой да го промете или осъзнае!Че нали ЗАТОВА,щото държат ГАЗА НА АЗЕРИТЕ,руснаците не се намесиха пряко във военния конфликт с арменЯците....

147

яяяя

преди 1 година

До Сата НАТО че откъде войска у руснаците,нали урките ги унищожиха...че и пари за полигони...Хм....Тва джендърясалата соросня сте мнооо кухи...

146

Анонимен

преди 1 година

До Нещо мирише.То и наблюдатели е достатъчно. Да не си въобразяваш, че за учение от подобен мащаб ще се съберат армиите от всички държави заедно, като кадаиф. Прави се за координация.

145

Сата НАТО

преди 1 година

Какво му е мащабното на учение с 50 000 човека? При това съм сигурен, че Просията плаща разходите, за да изобразява сила и непоколебимост.

144

помиярите да не

преди 1 година

пушат, че се избиха с тези папироси.....

143

Слава

преди 1 година

России!

142

СССР

преди 1 година

Хммм..Това учение е на фона на днешния провал на украинската атака по запорожската АЕЦ...

141

Самото

преди 1 година

Участие на България в НАТО, означава провал за рази организация. Пече се огромна световна война. Ще се преобърне целия световен ред. А България винаги е била на губещата страна. Та......съжалявам за Западна Европа и САЩ, но с простотиите си развалиха траен световен мир. Вече други държави имат желание, а и възможности да определят световния дневен ред.

140

Анонимен

преди 1 година

В учението участват двете държави който правят почти 50% от населението на земята заедно с руснаците.Плашешто си е за Краверстан

139

аххх

преди 1 година

Просия може да викате на Украйна ,която проси и разнася кравар ски тор из европа .смешни и страхливи укро крава ри .

138

Djaf

преди 1 година

САЩ са обезпокоени , че Индия участва в обучението ааа

137

Нещо мирише.

преди 1 година

Това вероятно е пропагандата,отразяването по медиите на информация за учението и най-вече желанието на руснаците да демонстрират представителност чрез изброяване на купища страни от цял свят,участващи в учението.Армения и Азербайджан заедно? Никарагуа(може и да са пратили 5-6 човека освен военното аташе).Алжир и Сирия?Да не забравя Монголия,да не се обиди.А и Китай и Индия няма вече да воюват в Хималаите.Най-вероятно участват РФ и Китай,а останалите изброени имат само наблюдатели.

136

Анонимен

преди 1 година

Му заоада, като си изтеглинколониите и не унищожи тогяванслабите държави, сега си носи последствията ..