41

Анонимен

преди 1 година

Дрън,Дрън та пляс

40

Анонимен

преди 1 година

Това ми изглежда като реклама на книга,а не сериозна статия която трябва да се публикува в сайт за новини

39

българин

преди 1 година

До ДА СЕ РАЗРЕШИ Ти да не се възхищаваш на свръхбогатите евреи, които финансират войните?

38

МИ КЪ?

преди 1 година

И ПОВЕЧЕ БРАКОВЕ СЪС СЕКС КУКЛИ!

37

Анонимен

преди 1 година

Байдън заспа по време на последната голяма международна конференция по въпросите за климата. Някъде по това време се оттегли представителя на Русия от тази длъжност. Баш европейците мислят да пускат ТЕЦ-овете си. Някой пише книжки! Явно за пари.

36

Анонимен

преди 1 година

Земята е на милиарди години дали имат данни дори за последните 200 години и седнали да ни говорят как ние сме виновни, при положение, че не знаят какви цивилизации е имало преди, пустинята Сахара е била гора, какво е станало за да се превърне в пустиня не е ясно, нашите земи са били блата и тропически гори сега вече не са и не е виновна модерната индустрия.

35

Анонимен

преди 1 година

Прави са авторите. Дори и да са факт климатичните промени, не можеш да ги пребориш с електрическите коли, както не можеш да пребориш енергийната криза с изключване на компютъра и готвене на храна в малки съдове. Затова апокалипсисът е "неудобен" - според авторите такъв ще има, но всичките действия на управляващите за предотвратяването му са лицемерни и неадекватни.

34

ДА СЕ РАЗЛЕШИ

преди 1 година

ДО ЕДНО ДЕТЕ, ДО ЕДНА КОЛА, ДО ЕДИН АПАРТАМЕНТ И ПОВЕЧЕ ВОЙНИ!

33

Анонимен

преди 1 година

Много е окологично да мъкнеш газ от другия край на света вместо по тръба или да дупчиш за шистов газ и да тровиш водите с химикали. Знаете ли колко нафта горят на час тия танкери? Повече от на зеления Леонардо ди Каприо яхтата.

32

до 45

преди 1 година

И да чакаш и да не чакаш, пак ще умреш.

31

чАКАМЕ

преди 1 година

Клаус Шваб да дава манжа с дрона!

30

Управлявай чрез стра

преди 1 година

Аз от както се помня, винаги се е тиражирала някаква фалшива глобална опасност, от която всеки момент ще умра. На мен любимата ми е за Нибиру.

29

Анонимен

преди 1 година

Проблема идва най вече от кирчовците дето мозъците им изобилстват от гениални идеи като например да караме двойно по скъп газ от другия край на света с кораби. Много се развъдиха тия кирчовци по целия свят и само поразии правят.

28

до 29

преди 1 година

Е, смърта чакам. Ти какво чакаш, светлото бъдеще?

27

същото..

преди 1 година

Същото са дрънкали преди да измислят азотните торове. Вероятно Фриц Хабер е най-важният химик в историята на човечеството... До преди това са се водели войни за гуано и акumama на кравите са били скъп ресурс от който се е правил барут. Малтус е имал подобни предвиждания , после сме измислили ДВГ. Студеният ядрен синтез има шанса да реши много от проблемите ни. Както и напредъкът при батериите и соларните панели. Бъдещето не е гарантирано добро ,но с много работа и малко късмет ще сме ок.

26

Анонимен

преди 1 година

Колапсът на обществото идва от *** в управлението и *** които им вярват и се подчиняват безпрекусловно. Климата си е много добре даже.

25

до 29

преди 1 година

Не , че нещо, ама тези "световни лидери" са последните, които имат интерес от срив на обществото. Те са лидери в това общество и то ги устройва напълно. В друго, я са лидери, я не!

24

Анонимен

преди 1 година

Със спихващата глобално раждаемост , тоя спад в населението като нищо ще се случи от само себе си за 1 век и без катаклизми.Че хората трябва да се научат да потребяват разумно може да стане по два начина- възпитание и самодисциплина и високи цени.Да хвърляш здрави обувки само щото не са "решен".....Ами не, не е ок.Ако 3.5 половина милиарда заживеят без прахосване, може и да уцелим равновесната точка и без черни сценарии и катастрофи.

23

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли защо им викат климатичните проме? Понеже първо през 70-те са плашили с глобално застудяване, което не се е случило и са изглеждали смешни после същото стана и с глобалното затопляне и покачването на нивото на световния океан, което също не се случи и си измислиха климатичните промени каквото и да станевие сте виновни, ама всъчност не сте.

22

Ок

преди 1 година

А защо е нужна толкова много драма? С тези кризи.......Няма ли е да е по лесно просто да ни удари голям астероид и всичко да приключи за няколко секунди?