101

Анонимен

преди 1 година

аиде откога ги чакаме тези климатични промени и затопляне-- да стане времето като в гърция и да не плащаме повече парно

100

иСбирател

преди 1 година

ГолЕмЪ грешкъ др0гарко ***,иЗпусналъ сте да пишИтИ че глаФнатъ винъ за колапсЪ е на др0гара Тръмп и другите фашисти!

99

vse pak

преди 1 година

Доста се понабоцкаха, по-няколко пъти за по-сигурно, и планетата ще си си отпочине малко, лека по-лека.

98

Анонимен

преди 1 година

Пакглопусти. На никой във Вселената не му пука за някакво си човечество и да изнчезне не е никаква загуба.Реално още от религиозното поставяне на човека в центъра на Вселената още от времената на Бокачи и тн е пълен нонсенс.Същото е било мисленето с хиотезата че Слънцето се върти около Земята и тн.А човечеството ще умре от преяждане и нищо друго

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (109) Това че не разбираш нещо не значи че е глупаво. По-скоро се огледай (ама едва ли) дали ти не си глупакка щото те забелязах от хиляди километри колко хем си кух хем страхлив.

96

НЕмаймун

преди 1 година

Човеците се смятат за интелигентни а са на ниво маймун след като за толкова хилядолетия съществуване не осъзнаха че живота е БЕЗМИСЛЕН !!

95

Анонимен

преди 1 година

И как така ще се разпадне обществото? Винаги когато сюжетът е глуповат и плосък винаги слагат подправката "край на светът"

94

Анонимен

преди 1 година

Динозаврите са изчезнали един ден и хората ще изчезнат обаче *** ще останат , така че не се плашете имаме оцеляващ вид във всякакви условия.

93

Анонимен

преди 1 година

Това което са "открили" Д и Д съм го прогнозирал много преди тях и съм подредил целият си живот на тази основа. И не заради климата а поради много фактори взети заедно които ще унищожат човечеството а ако някой остане ще му се е искало да не е оставал жив. Да правиш деца в тази сред е като да създаваш мъченици !!!!!!! Друго няма да кажа защото сте прекалено глупави да го разберете. Дори и това което казах ви е много.

92

Анонимен

преди 1 година

АХХАХАХАХАХАХАХХАХ, новата мантра след "страшния" вирус

91

Анонимен

преди 1 година

Климатичните промени ще са в резултат от космически катаклизъм. Описан е нашироко в Библията и в много други пророчества.

90

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ме вълнуват измислиците на някакви дребни човечета. Умишлено създават проблеми за да кажат че има проблем и тези които са го създали ни предлагат тяхното "вярно" решение. Така сами създават условия да подчиняват хората което е всъщност крайната цел. Тия номера вече не минават.

89

Христо Христов

преди 1 година

Климатичните промени са И заради западната лакомия.

88

Зелен Демократ

преди 1 година

Мога да се обзаложа, че тия дивотии няма как да станат, но с колегите ни кефи да се гаврим с плебеите , да симулираме апокалипсим, да всяваме страх, така че ще продължим докато можем и не свършим!

87

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се случи, България пак ще бъде империя, каквато е била винаги преди турското нашествие.

86

Златко

преди 1 година

Ние само ви гледаме гърчовете и сеира. Нема такова шоу. Безплатно.

85

Анонимен

преди 1 година

ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ СА ГНУССНИТЕ КРАВАРИ И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПОДЛОГГИ !

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 100, абе не е много сигурно :) Имай предвид, че по-нужни са дребни хора, които изразходват малко ресурсу, но са способни да работят по 14-18 часа. Сещаш ли кои са по-ценни от умните? Има една таква теза, че златният милиард са азиатци, необразовани за сметка на това да работят до смърт.

83

Космонавт

преди 1 година

До 102 Ако зависи от ООН, всички ще бъдат задължени да практикуват канибализъм, да хапват насекоми, да пият кръв и да извършват жертвоприношения. Това е мечтата им - замърсени гени, метиси със зика синдром които лесно се контролират и дyшaтa в тотален капан на повреденото тяло. От хиляди години играят шах с Господ и още не са успели да преместят дори пешка.

82

МНОГО ЛЕСНО!

преди 1 година

ООН ДА РАЗРЕШИ КАНИБАЛИЗМА! ХЕМ ЩЕ НАМАЛЕЕМ, ХЕМ ЩЕ РЕШИМ ПРОБЛЕМА С ИЗХРАНВАНЕТО! В РАША ОТДАВНА ГО ПРАКТИКУВАТ.