84

Бачо Киро

преди 1 година

Обстрелват ни с невероятни измишльотини.Смятате читателите си за толкова ***?

83

Анонимен

преди 1 година

Нещо не мога да разбера цялата работа. Централата е завзета от руснаци коите се самообстрелват. А украинците изключват центалата която обстелват и правят опит за десант. Това за една и съща централа ли е? Защото меко казано звучи шизофренично

82

Анонимен

преди 1 година

Все едно да затворят квартал на киев заради обстрел на окраинските войски..

81

Анонимен

преди 1 година

Болния мозък това цели, да тероризира Европа.

80

славянин

преди 1 година

Ако западните ментори на зеленото нарко и бандата му са ги излъгали, че ще спечелят конфликта чрез постоянен поток от лъжи, манипулации и терористични актове, значи тези ментори са изключително огл.пели! Зеленото нарко и бандата му ще проумеят този факт по най-трудния начин!

79

Анонимен

преди 1 година

Само преди час новини: десанта на ВСУ по реката приключи със 120 убити и 2 потопени баржи, МАГАТЕ от вчера пътува за ЗАЕЦ, но ги бавят нарочно; за 3 дена ВСУ е дала 2000 жертви във великото контра настъпление... Има къде къде по-обективни и достоверни източници за новини, тука е по-зле от жълт вестник

78

ussr

преди 1 година

някой питаше, кво става с настъплението на хохлите към херсонukraine's 128 Separate Mountain Assault Trnascarpathian Brigade has heavy casualties in Kherson offensive - това от twitter 2-ри септември ден на траур

77

Идиоти

преди 1 година

Добре разбирам, че журналистът написал това нещо е платен за да дезинформира, но нали не мисли, че останалите сме ***. Ако не престанете да пишете глупости, нямащи нищо общо с реалноста, ще си загубите читателите.

76

Анонимен

преди 1 година

За да работи основна вина имат де билните руснаци и мало умното руско командване още в началото трябваше да я спрат и да запопне демонтирането и.

75

Анонимен

преди 1 година

Всъщност 400 те трупа от десанта са преоблечени руснаци с украинска униформа.

74

Хахахаха

преди 1 година

Това не е просто журналистическа небрежност - това е написано с ясната мисъл, че е дезинформация и пропаганда. Мисля, че е време да се приеме закон за журналистиката и при доказана пропаганда и умишлена дезинформация автора на статията,редактора на сайта,вестника или телевизията както и собственика на медията, да бъдат съдени от държавата и да лежат ЕФЕКТИВНО, а не като сега-ако някой реши да ги съди за клевета я ги глобят я не.Ако никой не ги съди помммията продължава да си тече.

73

aaa

преди 1 година

Тази централа трябва да бъде спряна и обезопасена незабавно. Всичко друго е пълна лудост и най-вероятно ще завърши като Чернобил. Защо продължава да работи при положение, че е във военна зона? Рано или късно някой ще удари реактор, я нарочно, я без да иска.

72

Анонимен

преди 1 година

Днес няма традиционно обръщение на киевския клоун , какъв пропуск

71

Мхм,вЕрваме!

преди 1 година

И един зелен мармот завива бял прах в станиол...

70

То тъпо бе

преди 1 година

Мръсните немчуги това и чакат отново за да дискредитират Атомната енергетика и да си продават скапаните неефективни перки с довода.Виждате ли какво става като имате Аец

69

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС. БГ КАКВО МИСЛИТЕ ЗА НАЦИСТИТЕ?

68

Анонимен

преди 1 година

"Спряха реактор на Запорожката АЕЦ поради руски обстрел" - Вие сериозно ли го пишете това????? Руснаиците имат база в централата, и в същото време я обстрелват??? Наистина ли нивото на журналистиката е крещящо ниско и се публикуват всякакви фалшиви новини и идиотизми? Абе нямате ли две мозъчни гънки, че да се замислите малко преди да папгалствате?

67

999

преди 1 година

А защо от 6 реактора работят само 2?

66

Епа

преди 1 година

Всичката кра варска пумия пише срещу заплащане.

65

Анонимен

преди 1 година

МААЕ са отдавна в централата