16

Do 7

преди 1 година

Наследникът на комунисти и самият такъв някакъв домусчийху поканил лъжец и крадец от някъде си, който посветил целия си живот на "борбата" срещу комунизма. Явно този с италианската фамилия, си затваря очите от кого идват парите?Евроатлантическата фурнаджийска лопата, не е фурнаджийска лопата.

15

Евро Джендър

преди 1 година

Ааа я да не търсим под вола теле! Това са ни проблеми от само 32 години. Когато прехода мине проблемите ще изчезнат. Обещавам Ви го от името на цялото евроджендърство, че работим по въпроса! Вчера Помпео обеща шистов газ да текне от чешмите и тогава ни не трябват ни пари, ни газ! И не забравяйте да гласувате за евроатлантическите партии на Бойко, Кокорчо, Пеевски и Ристю Иванов инак всичко е било напразно!

14

Анонимен

преди 1 година

Какъв народ бе, стадо от аргати с робско самосъзнание - нали работих в една сладкарска фирма - жените на лентата припадаха от умора и бързане, цял месец работиш до изнемога и за благодарност "Дръж 2-3 глоби, че много ще забогатееш". Такова нещо като стачка, протест...

13

Анонимен

преди 1 година

проблемът на българина се казва алчност иска да има 5 апартамента да му е по-голяма заплатата от на колегата му висшист да му е по-наджукена жената от моята децата му да са на частни уроци, а моите да не могат да има повече пари от мен и наскрая мечтае да е принц в дубай ида има камериерка да му чисти а ена му да не готви и да си има готвачка неегъърка като в робството и т.н простотии

12

Анонимен

преди 1 година

Не е важно на нас да ни е добре, вожно на Путин да му е зле! Евро поговорка

11

Анонимен

преди 1 година

Пак стъкмистика ! Що не назовете нещата с истинските им имена ? Основата на всичко е мизерното заплащане на труда - от тук бедност, водеща до корупция и всичко друго !

10

Анонимен

преди 1 година

Споко, САЩ ще водят войната и до последния замръзнал, изгладнял българин!

9

Анонимен

преди 1 година

Няма и да се оправим

8

Аз съм доброволец

преди 1 година

За енергийна независимост. Смърдя и мръзна. Като дрогиран укро - натовски войн съм.

7

Анонимен

преди 1 година

Тея проблеми са откакто Комунистите избиха народа и превзеха властта през 1944г та чак до сега не ги ли избием ние ще берем ядове години наред още най добрия комунст е в Ада на земята такива няма Проблема на Българите са наглите и Безбожни комунисти

6

Умнокрасивите

преди 1 година

Ще продадат последния българин в Украйна.

5

Анонимен

преди 1 година

Хм. И що тъй? Нали уж членуваме в "клуба на богатите и проспериращите" вече 15 години.

4

Я Домуса

преди 1 година

Викна хармериканците да добиват шистов газ. Като разровят и Добруджа в списъка ще добавят и липса на хляб.

3

Анонимен

преди 1 година

Докато българите не разберат,че проблема е точно в тях никой няма да може да им оправи проблемите! Колко хора се извъртяха зад кормилото на държавата и резултата е същия!?

2

Анонимен

преди 1 година

Сиромах човек - жив Дявол !

1

Анонимен

преди 1 година

Проблема на българина е, че чака все някой да дойде и да го оправи вместо сам да се вземе в ръце. Те политиците това и чакат, идват и почва едно оправяне отзад, едно онождане.