36

Трендьо:

преди 1 година

И Продажни П0длоги на прехода,превърнали България в разграбена и подчинена територия с 1/3 по малко население, в следствие на демографски процеси и принудителна миграция! Проблем също са и подкупните сороски медии,пропагандиращи и манипулиращи общественото мнение, чрез знайни и незнайни НПО - та, както и продажните "цоциологически" агенции,които правят уж проучвания, в които печели този, който им плаща. План Ран Ът изпълнен!

35

Ром'с

преди 1 година

Проблема на българите е....,че се размързелуваха и разглезиха... то не става, да не си учил и да не умееш нищо, а да искаш да живееш добре... Това бе временно явление, скоро ще се обърне палачинката.

34

Albi

преди 1 година

Ако влезете в някоя група за майки какво ще намерите? Търсят само-фризьори, прически, партита, спа процедури, хижи и вили, къде да почиват, къде да хапнат нещо по-гъзарско, чистачка да им изчисти апартамента-че те ще си изкълчат ръчичките. Това извън София. Е според вас мизеруват и си броят стотинките ли?

33

Anonimen

преди 1 година

Единственият стабилен доход в бг е продажбата на наркотици ***

32

Анонимен

преди 1 година

Проблема е само един. Хората, които разделят обществото на русофили и русофоби. Оправим ли се с този проблем ще се оправим с всички други. Хората, които спорят дали България е с Европа или с Русия, са врага на народа.

31

До 36 Albi

преди 1 година

Наследствени пари и имоти, далавери на дребно, укриване на данъци, работа в чужбина тип ден-година храни. Сигурно има и други начини, не съм от тези хора, че да знам.

30

Анонимен

преди 1 година

Мързела майка мързела е голям!

29

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на българите са самите българи - бедни, озверели, вече без чувства, просто като таксиметърджия от Варна! Не считайте, че не обичам варненци, напротив!

28

Анонимен

преди 1 година

вЪзраждане са *** за, които ще гласуват само чалгопитеците на СлаФчо и дъртите русофили...

27

Albi

преди 1 година

Аз не виждам проблем около мен. Какви са тези фокусници не знам. От някъде вадят пари, още повече че половината жени не работят и са вечно майчинство. Живеят на макс, джуки, коли, ядене навън или си поръчват. Прислуги им чистят. Явно от някъде имат доход, или бързи кредити и вечно рефинансиране. Не искат да се ограничават и това е.

26

Анонимен

преди 1 година

Че този проблем от 30 години един и същ

25

Евала

преди 1 година

Дори Възраждане няма да оправи нещата, стига сте давали фалшиви надежди. Когато основата е прогнила, нищо не можеш да построиш върху нея.

24

Анонимен

преди 1 година

За момента нямам финансови проблеми, но човек винаги иска повече... Така се движи и прогреса.

23

ОСВЕН ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

преди 1 година

Постепенно изчезваме като самостоятелно мислещи личности и се превръщаме в безличен модел и медиен сурогат.

22

Anonimen

преди 1 година

Единственият правилен изход е махане от дупката наречена България аз го направих значи и другите могат даже племенницата и племенника ми не знаят български за какво им е умиращ език помня преди години като бях в България ниски заплати шефовете мамеха със заплати беднотия глад майната им

21

Нане

преди 1 година

Хора излезте и масово гласувайте за Възраждане, ако искате поне малко от малко да им прецакате схемите... Може и тия да ни излъжат, но останалите просто искат целеустремено да ни унищожат... ===))) по нареждане от краварският обор...

20

Евала

преди 1 година

Номер 18 най-точно го е казал. Просто нищо не става от нас като народ. Само социализма със строгият си контрол е поддържал илюзията, че българина може да изгради държава. Сега на *** му дай само да *** апртаменти по 200 хил. еврака, джипове и мутреси. Пълен потрес.

19

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на българите си има едно име...

18

бг смешки 2

преди 1 година

кой даги оправи като народа не става за нищо ...

17

Хюго Бос

преди 1 година

Проблемите са *** и грантаджийски НПОта. После идват заплатите и корупцията. Сигурността на хората е най- важна, а най- голяма опасност са местните черни и нпо-та, които вземат пари да ги защитават уж.