7

Олеле!

преди 1 година

Ричo Алчegнгербов ще пищи пак на умрEло!!

6

Майстора

преди 1 година

Честита AGENDA 2030 на всички! Движи се с пълна скорост! Трябва да не притежавате нищо, да не потребявате нищо, да се храните с бръмбари и червеи и да не излизате от пренаселените градове, в които сте затворени! За лични автомобили дори на шега не може да става дума! Не може да е конспирация, защото е описано в безброй документи и дори има заснети реклами! Не може да е теория, защото вече се случва на практика! Но може да стане единствено ако не се съпротивляваме! АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!

5

Анонимен

преди 1 година

Колко процента от произведената електроенергия в Европа е обвързана с газта?

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4При Путин тока е евтин,толкова евтин колкото ние в ЕС можем само да си мечтаем. Така,че ЕС вредят на нас в ЕС,а не на Путин. Такива некъдрници на света няма,от породата на простите кирчовци са.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма такива некъдърни негодици като всички еврокомисари и чиновници в ЕС от основаването му до сега,които изпратиха Европа от най-развития континент към третия свят. Тези са за съд.

2

Анонимен

преди 1 година

"Абсолютен рекорд на цената на тока в ЕС за цялата му история"---------Наказваме Путин. Ще стоим без ток и няма да се къпем за да му е гадно.

1

Анонимен

преди 1 година

Много е важно да направим гадно на Путин, нищо друго няма значение. Всъщност Путин сигурно се хили и с г.за си, като ни гледа какви сме ***. Дементния също, впрочем.