47

Големия памперс

преди 1 година

Или Големия памперс и бандата му целят световна война за постигане на Голямото нулиране, или палачинката се обръща и комунизмът (или някаква по-извратена негова форма), се установява над "Западните демокрации". Всъщност, май между двата варианта трябва да поставим знак за равенство. Въпросът е, дали руския и китайския елит са участници в този План?

46

Анонимен

преди 1 година

партйините секретари да махат борсата или ние да ги махаме

45

Анонимен

преди 1 година

как ще мре нашите прекупвачи на ел енергия станаха милиардери , продават нашия ток за европа , на тях им е по евтин , праскат ни европейски цени без да са ни европейски заплатите , спрете износа от козлодуй , пълни продажници

44

Ssss

преди 1 година

До АнонименПринудени са да откриват газови централи защото те и ВЕЦ-овете са единствената бърза балансираща мощност. Тоест на всяка построена вятърна и слънчева централа трябва да има съответна балансираща мощност.

43

Анонимен

преди 1 година

Кой подписа либерализацията на цената? Кой?

42

Анонимен

преди 1 година

Според трoловете на ГЕРБ, този рекорд на цената на тока в ЕС е заради свалянето от власт на Бойко Борисов.

41

Анонимен

преди 1 година

Около ОСЕМ процента от енергийният микс в Европа е делът на природният газ!Престанете с тая песен любовна,че цените на електроенергията в ЕС са следствие високата цена на газа!

40

Космонавт

преди 1 година

До 44 Ядрената централа е една титаниева пръчка, която се нагрява бясно с няколко горелки на газ. Реално, ядрената центала е преобразувател на газта в нещо което може да се пусне по жицата. Пълна измама! Такива са им и "ядрените оръжия" - не съществуват. Живеем в една голяма лъжа и много голям капан - окабелените си домове, чрез които ни контролиран и същевременно стареем точно заради тези кабели. Скоро всичко ще се разсмърди, всичките им лъжи.

39

Анонимен

преди 1 година

Някой ни прави на диво слънце,електроенергия и газ какво общо имат?

38

Анонимен

преди 1 година

Така е като на Запад затварят АЕЦ и откриват Газови електроцентрали, щото така уж било по зелено. Само където много са им зелени главите за голямата политика.

37

Анонимен

преди 1 година

Ами те не искат да ни вкарат в Шенген,тъй,че ние може да не искаме да им продаваме ток,ако си го ползваме само тук ,ще е евтин и напълно достатъчен

36

Minuva42

преди 1 година

Хибридната война на Русия върви с пълна сила в бг сайтовете. Това само слепец не може да го види :)

35

SS

преди 1 година

Зимата само подготвените имат шанс ! А гръмне ли АЕЦ Запорожие препърси и сървайвалисти имат големи шансове да оцелеят!

34

Анонимен

преди 1 година

Пак да питам,колко процента от произведена електроенергия в Европа е свързана с газта?

33

Евролиберасти,сър!

преди 1 година

Яздят розови понита под дъгата с побелели нослета.

32

Космонавт

преди 1 година

Без газ няма ток, а? Ядрени централи нанайци. 5% от газта отива за битови нужди и предприятия а така наречените "ядрени централи" изразходват 95%. Невъзможно е да се задържи този фалшив свят с прогнили общества. Хората ще бъдат свободни, няма да притежават нищо (защото ще имат всичко безплатно) и ще са щастливи (защото няма да има управляващи кръвни линии и политици), но не защото Клаус Шваб и СИФ го казват. Ще бъдем свободни, защото така го е закодирал Господ.

31

препърс

преди 1 година

Отдавна не плащам ток и вода,ме че не ползвам,просто съм извън системата,плащам само за нет,но не може всичко да си правиш,но енергийната независимост е свързана с големи разходи и ако помислим масово хората да са енергийно независими няма да стане,това е целта на правителства и кооперации да сме Зависими от тях

30

Шах

преди 1 година

Преди 40 години купувах 6 мегавата с една заплата .Сега пак 6 мегавата . Гадното е че вече съм на 65 години.

29

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че и толкова голямо количество пари в Европа никога преди не е имало.

28

Разумен

преди 1 година

Киро,Асен и хРистю Иванов да ви плащат сметките.... Пращайте ги на адреса на ДеБе и ПП