175

Анонимен

преди 1 година

май не сващате северен 1 е предвиден за спиране в края на 2023 няма путин няма муттин пат,,,ока умира като втория

174

Срочно

преди 1 година

Експерти да докладват кои диверсанти подставиха на власт в Кремъл ,Андропов,Черненко,Горбачев,Елцин и Путин.. ДА се изискват данни от системите за охрана за това имали американски шпиони на власт в Кремъл или се ползват пси активни оръжия за дистанционен обемно обсебващ мозъчен контрол вкл над Путин.. Засега Путин преизпълнява програма на Американски наркомани за срив на Европа..вкл Европейския съюз и Русия..

173

Анонимен

преди 1 година

ДА МИНАВАТ НА "РАЙСКИ" ГАЗ! - И КЪМ РАЯ.

172

Анонимен

преди 1 година

ЕСЕС ОВЦЕТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЖИВОТА ВЪВ КОЧИ"НАТА КОЯТО САМИ ИЗГРАДИХА. НЕМА ИКОНОМИКА, НЕМА РАБОТА, ЖИВОТА ИМ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ Е БИЛ ПО ДОБЪР. СЕГА СЕ НАВРЯХА ВЪВ ПЕЩЕРИТЕ НА ДЪРВА И *** ДА ПОДДЪРЖАТ ОГЪНЯ. КАКТО ПЕЩЕРНЯЦИТЕ ЕДНО ВРЕМЕ. КАКТО СЕ КАЗВА! - РЪЖДЯСА ИМ ЖИВОТА.

171

тя

преди 1 година

На ви савкции и на вас ,та да видите как е !

170

Рр

преди 1 година

Нали наркомани те от ЕС ревяха за ембарго, ето го ембаргото.

169

Анонимен

преди 1 година

На мястото на Путин бих спрял всичко към ЕС. Налагат санкции, финансират и въоръжават нацистите на зеления клоун, а искат да ги снабдява с газ. У лево.

168

Анонимен

преди 1 година

Да спират газа и да видим как ще преживеят до другата седмица и какви са шансовете за нови санкции! Как иначе да разберем! За българина няма проблем, защото това му е формата на живот безизходицата, но за западняците ще бъде интересно!

167

Въй!!!

преди 1 година

"Компанията смята, че само през терминала за втечнен природен газ в Лубмин могат да бъдат внесени до 4,5 млрд. куб. м газ, което представлява около 8 % от капацитета на "Северен поток 1" Много бе! Цели 8%!!! Тези направо са си решили проблема... за една седмица...

166

Ваййй!

преди 1 година

"Компанията смята, че само през терминала за втечнен природен газ в Лубмин могат да бъдат внесени до 4,5 млрд. куб. м газ, което представлява около 8 % от капацитета на "Северен поток 1" Много газ ще внесат дойчовците! ЦЕЛИ 8%! Тези направо са си решили проблема!!!

165

Аз

преди 1 година

Е какво толкоз, братска Америка ще прати танкери. Малко ще са по - скъпички и по - нататък, но няма пълно щастие.

164

сатаНАТО

преди 1 година

Ние можем да им налагаме санкции и да въоръжаваме фашагите - това е абсолютно морално правилно, НО те нямат право да ни спират Газа, даже трябва да го увеличат и да намалят цените или направо да ни го подарят :))))

163

Анонимен

преди 1 година

Наличието на германците и потомците на техните бивши съюзници от 30- началото на 40-те години на миналия век Урсула, Вебер, доскоро А.Меркел, Борел и т.н. на водещи постове в ЕС ни кара да правим асоциация със събитията от посочените години на миналия век. Само че тогава нещата са се решавали с оръжие, а сега със санкции, тогава начело на Новия ред в Европа е бил германец, а сега американски президент. Но ЕС се командва отново от Германия, германци и съюзници, за съжаление...

162

Анонимен

преди 1 година

Забравете за руския газ.

161

(-_-)

преди 1 година

Как пък не се разтревожи тая пуста Европа като 8 години бомбят цивилно население в югоизточната част на Украйна?? Или пък как ни тъпчат с отпадъци и стоки, които никой там не ще? Що не се разтревожи като имаме армия от бедни-работещи или за това как се живее с 500 евро / месец.. Дее и долните лицемери!

160

Анонимен

преди 1 година

ЕС искаше първо да си запълни хранилищата и после да санкционира Русия, но Путин каза Ниет!

159

Здрасти Вова

преди 1 година

Еее толко дълго чакахме тая профилактика, а сега да видим дали до януари ще е всичко наред.

158

Т.Шак

преди 1 година

Само не разбирам защо Ойропата се тревожи, че СП1 е спрял. Те нали уж не щяха ХИЧ руския газ?

157

Анонимен

преди 1 година

Евро Истерия!

156

Анонимен

преди 1 година

Германия не смята ли, че досега тя използваше Северен Поток 2 за оръжие????