28

Morski

преди 1 година

Не санкциите ,а ИМПЕРСКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ И МАНТАЛИТЕТ!

27

r3v0lv3r

преди 1 година

Чакай, нали санкциите нищо не правят, защо искате да бъдат махнати ?Нали ви плащат по вашият начин в рубли, защо пак ревете ?Газпров нали уж беше надежднен доставчик ?И докато руснаците се заяждат с Европа, горивата текат през Украйна, което пълни американските джобове и доставките на оръжие се увеличават, а доларът лети нагоре. Руснаците сами усилено режат клонът на който седят.

26

Мен

преди 1 година

Слава на великите защитници на цивилизацията! Слава Украйна!

25

Боби

преди 1 година

До ШЕФЪТ "НА ЦРУ ОТБЕЛЯЗА, ЧЕ ПУТИН Е ПРЕКАЛЕНО ЗДРАВ !?!?!? НЕ СЕ ВИЖДА БЕЛЕГА МУ ПО РОЖДЕНИЕ И НЕ МУ ТРЕПЕРИ РЪКАТА !?!?!?" Путин от 2000 година го снимат с наистина професионални фотоапарати. Последните показват толкова финни детайли че както се казва се знае колко потни *** има Путин на носа си и киде точно са!!! Сравняване на две цифрови снимки и веднага ще лъсне този дубльор ли е или не!!!

24

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Почина един велик руснак - Михаил Горбачов, който разказа играта на СССР..." Сериозно? Руснак? Я виж девическата фамилия на Майка му.

23

Рассия

преди 1 година

Пабеди, но нещо се обърка и напредъкът им даде назадък. Ни дронове ни Дявол ще им помогне. Нов транш на оръжия от Запада ще сложи край на войната и крах за джуджетата от Блатная. Напред Украйна!

22

Анонимен

преди 1 година

Почина един велик руснак - Михаил Горбачов, който разказа играта на СССР...

21

ШЕФЪТ

преди 1 година

НА ЦРУ ОТБЕЛЯЗА, ЧЕ ПУТИН Е ПРЕКАЛЕНО ЗДРАВ !?!?!? НЕ СЕ ВИЖДА БЕЛЕГА МУ ПО РОЖДЕНИЕ И НЕ МУ ТРЕПЕРИ РЪКАТА !?!?!?

20

Бай Дрън

преди 1 година

Ами вижте сега. Путин е предвидлив Кога Москва стигне до Берлин, ще има почти безплатен газ по Северния паток.Умно.

19

Анонимен

преди 1 година

Сми тогава , ако това е причината, от Газпром имат избор: или да спрат действията които подтикват за санкции, или Газпром да спре да съществува. Действията които подтикват за санкции са действия на Путин, на който ядно и точно му обясниха какви ще са те. Защо Путин иска Газпром да фалира???

18

Анонимен

преди 1 година

Евросъюза е една пропаднала организация,долара поскъпна,рублата поскъпна,еврото поевтиня.Ето кой е губещия,кучето на щатите,лаещо срещу Русия.Европолитици служещи на чужди интереси,пренебрегващи собствените си народи.Това политическо изчадие не ще просъществува дълго в този си вид.Войната,която предлагат на народите си е- дайте да гладуваме ние,за да гладува и Русия.Тъпо,руснаците от глад не се плащат,имали са го,но европейците не,кой ще пострада повече

17

Анонимен

преди 1 година

Добър опит :)

16

Иво Андонов:

преди 1 година

стягат ли те обувките Владко?

15

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха те си мислят, че като спат СП1, ЕС ще пусне в експлоатация СП2 - филадендрони.

14

Анонимен

преди 1 година

Европа хем не иска газ от Русия хем и се ядосва, че не им пуска повече газ. С такива шизофреници никой не иска да работи и руснаците нямат търпение да спрат да се занимават с Европа. Американците и те нямат търпение да дойдат и да се възползват. Като цяло ние сме най-е*ани

13

Хахаха

преди 1 година

Санкциите са полезни ... така казва Дмитрий Медведев-пияндето.Импортозаменшение и туй то ...Само не знам как ще си произвеждат пироните и дамските превръзки ...То о ракети не могат, щото нямат чипове ...

12

Анонимен

преди 1 година

Хм, след разпада на русия ще купуваме от някоя от новообразуваните републики.

11

Журналист

преди 1 година

Тези от ЕС подкрепят Украйна, изпращат им пари и оръжия, а сега се оплакват, че Русия им спряла газа. Те да не очакват да ги поръсят със злато или поскъпващи рубли. Такива са актуалните теми за стоковите и валутни пазари днес, 30 август на 2022 г.

10

Анонимен

преди 1 година

Този колхозник пък кой беше, че се обяснява нещо без да го е питал някой?

9

Анонимен

преди 1 година

До 9... Всеки изнудва с каквото може... Един изнудва със санкции и оръжие, друг изнудва с енергия, трети пробва финансово... ..