29

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Георги - и аз имам един който пълня специално за теб, Жоре! Бял, порцеланов! С капак. И за да видиш, че съм човек - два пъти по евтино ще ти продавам литъра. Sелсман!

28

Майстора

преди 1 година

Изследването е направено от същия тип ЕКСПЕРТИ, които изчислиха че от ковид настинката ще има 200 милиона умрели през 2020г. Каквото им поръчаш, това ти изчисляват и ти фактурират.

27

Бързо!

преди 1 година

В Пакистан са под вода - купувайте евтино!

26

Анонимен

преди 1 година

Ще купуваме от Кравария!

25

Георги

преди 1 година

Имам кладенец. Ще продавам на жадните софиенци по 10лв литъра.

24

О, нееее!

преди 1 година

Брюксел е застрашен! Помощ! Спасете джендърята...

23

Врачки и баячки

преди 1 година

Такива са "видните специалисти" по дългосрочно прогнозиране на климатичните промени и отражението им върху достъпността на водата в различни региони. Все още има гафове и с десетдневни прогнози, а те ни разправят важно какво ще се случи след 30 години. И то в ситуация, когато нито един "глобален" климатичен сценарий още не е постигнал съвпадение с данните от реалните измервания. Щеше да е смешно, само че е печалбарска пропаганда на корпоративни групи. "Дайте ни парите си, ние ще ви спасим."

22

Анонимен

преди 1 година

Западните минни концисии в България - ето ви истинското лице на зелената сделка...за тях милиарди а за нес зеления хайвер...

21

Анонимен

преди 1 година

Кой изсича горите в третия свят - ами западните компании... Кой е виновен за сушата - Путин нали хахахаха. Сандов нали е зелен що не спря сечта а я увеличи? Щото е солРосоидензелен и само си прави вятър на укстата...

20

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости! Кой го е правел този анализ - някой гуру-шаман със завършен трети клас ли? Чисто научно, ако се повишат глобалните температури, климата ще стане по-влажен и ще вали повече и по-често. Суша в Европа е напълно изключена, това е временна климатична аномалия. Екоталибаните като типична секта, се оптива да плаши хора с апокалипсис, за да им дадем власт и пари.

19

Анонимен

преди 1 година

Гледах снощи от тениса как озверялата евроатлантическа американска публика неистово и невъзпитано подкрепя Серена срещу черногорката Данка Ковинич... това общество вече е твърде болно и му остава само истерията срещу целия свят... такова отношение не подхожда и на футболен мач в Столипиново или в Косово, що остава на големия шлем...

18

Гиб Мелсън

преди 1 година

Сирийските бежанци които напират към Европа идват не заради войната която свърши а заради сушата, която се увеличава от година на година и сирийците губят поминака си, земеделието умира.

17

Анонимен

преди 1 година

в същото време ледовете се топят в огромна скорост, което ще доведе до повишаване на морското равнище в океаните и моретата с доста сантиментри, а на места и с метри, така че вода ще има в изобилие, ще бъдат залети доста крайбрежни и край океански градове и метрополиси, просто няма да има вода за пиене, иначе вода в морето колкото щеш. След газта и нефта, следващото което ще спре и ще стане невероятно скъпо е питейната вода за битови и индустриални нужди

16

Анонимен

преди 1 година

Ковида не е измислен от България, а срещу България, така и лабораториите сред славянските народи не са от обич към нас... украинците само си мислят, че някой от запад ги обича... по резултата се вижда колко са обичани...

15

Анонимен

преди 1 година

Законно ли е от самолети, без гражданите на България да са се произнесли, чужди компании да ръсят химически следи, за да отклоняват слънчевите лъчи в Космоса, за да може африканците, които безжалостно ни ловят и изяждат с мрежи пъдъпъдъците, гургулиците, лястовиците, което е истинска екокатастрофа, да не пукнат от жажда... за да може да има свръхраждаемост и на талази да идват тука, като ни изядат и кучетата... такъв мигрант са хванали с печено куче...

14

до 12

преди 1 година

Много над 60000 умряха от КОВИД. Първенци в света, защото много знаят. Затова и първенци по бедност. Мисли си, че много знае, отиде в ЕС и го вземат таван за берач на малини или шофьор.

13

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за европейците , а да и ние се мислим за такива.

12

Анонимен

преди 1 година

С Ковида 60.000 българи умряха, ***. При нормална смъртност от около 108.000 на година, през 2021 умряха над 147.000 българи. Защото има такива дето я наричаха пландемия и не се ваксинираха.

11

Анонимен

преди 1 година

А неравенството, експлоатацията на народите от собствената им олигархия, чийто рупор сте, що не го дискутирате а си измисляте проблеми?

10

Анонимен

преди 1 година

Да де, както от 80-те тръбят за ледниците и как океаните щели да се надигнат с 30 метра, а те горките от 40 години не са мръднали и със сантиметър.