69

големо плашене

преди 1 година

Преди години софиянци щяха да загиват от безводие... От тогава всичко е ОК! Нема да се плашите!

68

Анонимен

преди 1 година

Приемаме прекрасния климат и чистата вода за даденост... , докато не ги загубим :-х

67

Димо

преди 1 година

Глупости на таркалета от разни НПО-то ,винаги е имало суши и наводнения в Европа през хилядолетията ,имало е глад ,чумни епидемии,войни ,само ***, където не са отваряли ученици по история могат да говорят така,нито Европа нито България ще останем без вода ,каму ли София,малко да понаучат географията и да видят колко са планините и изворите около София,а и населението на България се топи с по 100к на година ,така че вода ще има .

66

преди 1 година

Не бойте се, до 2050 много вода ще изтече!

65

Анонимен

преди 1 година

Просто трябва да се завърти надясно синята врътка на климатичното оръжие, ама не много, че тогава ... Жълто-оранжевата /за топлото/ - наляво, и готово. Край на глобалното ви затопляне.

64

17%

преди 1 година

са новите европейци. СПрете ги да не идват и всичко ще е наред :)

63

Даскал Кольо

преди 1 година

Европейците няма да останат без вода. Ще купуват вода от Русия, където езерото Байкал съдържа 1/5 от световната питейна вода. Стойността и в момента е 336 трилиона долара. Ами нали за това се води войната в Украйна.... заради вода, която скоро ще се окаже най- ценното на Земята.

62

ало

преди 1 година

Водата ще стане по-скъпа от злато, както казваше една наша пророчица. Оставете конспираторите да си дърдорят тяхната песен, когато стане 2050 и е факт, тогава ще обвинят политиците или тогавашния ЩАБ! Конспиративните личности са напаст, която трябва да се изкорени от Земята.

61

65

преди 1 година

Хубаво е, че мислиш така. Спокойно. Децата ти ще му мислят и ще се оправят. От едната страна със сушата тук, от другата с милионите мигранти от Африка и Близкия Изток.

60

Анонимен

преди 1 година

ТИЯ ВЕЧЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА НИ СТРАХУВАТ! ОТ 1 СТРАНА ПУТИН - С ЯДРЕНА ЗИМА, ОТ ДРУГА - КОВИДАРИТЕ, ОТ ТРЕТА - ТИЯ С ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ. ВСИЧКИ ТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ЕДНО - КЪМ ДЖОБОВЕТЕ ВИ КАКВОТО ИДА ВИ ГОВОРЯТ, СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ, АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ!

59

хайде стига вече!

преди 1 година

София е толкова богата на извори - все пак сме до планина, а и Бог дал минерални води - че няма как да попада в тази класация.

58

Анонимен

преди 1 година

По принцип вода се създава лесно стига да запалиш водород. Няколко водородни бомби в Киев, Москва и Вашингтон и ще решим един от най-належащите световни проблеми.

57

Ада настъпва

преди 1 година

Децата на Сталин до тези на Путин бягат далече на запад далече от руския ад.

56

Анонимен

преди 1 година

А вие защо си мислите, че Газпром иска да ви продава газ? Да купуваш газ от Русия е привилиегия.

55

4 точки

преди 1 година

Споко, има решение, ще подмиваме само 4 точки веднъж в месеца да не миришем и така ще спестим вода и енергия.

54

Анонимен

преди 1 година

Защо новото правителство мълчи какво са отговорили от Газпром? Нали вчера получихте отговор? Да не би цената която са ви дали руснаците да е по-висока, от тази на американците и затова сега да ви е срам да го признаете? Затова ли Румен спешно се разтича да урежда повече газ от Азербейджан?

53

Анонимен

преди 1 година

Единственото от което е застрашен европейския континент е недостиг на европейци!

52

Просторешение

преди 1 година

Простото решение е: всички , които искате да живеете добре в Русия , то палете ладите и жигулите ,за да отидете в Русия и ще живеете перфектно там , защото там всеки мисли за населението ! Няма бедни и пияници ,а населението им се увеличава с невероятни темпове (всичко това е заради добрите им условия и полезни изкопаеми) . Освен Москва в другите градове живеят много богато (пък някой имат лукс кюмбе на дърва)

51

Българин

преди 1 година

Дайте снимка на Сана Марин да се покефиме на европейски лидер, да почувстваме гордост, че сме част от ЕС.

50

Анонимен

преди 1 година

Половината от Европейския континент е зает от Русия. И там винаги ще има вода в изобилие. Никой няма да се интересува от малкото северозападно кътче на Материка дали имат вода или газ.